GOTT NYTT ÅR

Det börjar dra ihop sig mot midnatt så jag vill önska alla läsare ett GOTT NYTT ÅR :-)
Den här bloggen har inte funnits länge men det har varit roligt att skriva den här lilla stunden och jag lovar att fortsätta även 2009 :-)

Kram!

Avslutar med en bild på Alvin från ikväll:


Något gulligt

Innan vi åkte iväg på semester och skulle vara utan Alvin en vecka så ritade Mathias en bil på Alvins arm och jag ritade en bil på andra armen, så han skulle kunna titta på bilarna och tänka på oss.

Han pratar fortfarande om sina arm-bilar! Senast igår pekade han på stället där det suttit en bil och tjatade "bil bil bil"

Lilla hjärtat!

Asså vissa föräldrar!

En tjej (som inte verkar torr bakom öronen för fem öre) inne på familjeliv.se startade en tråd för att fråga vilka som tänkt väcka sina ETTÅRINGAR för att de ska få vara med vid tolvslaget.

Typ ingen nappade eftersom de flesta med sans o vett inte väcker en bebis mitt i natten och sliter upp den för att den yrvaken ska vakna upp mitt i värsta "kriget". Snacka om galen upplevelse för en bebis som inget fattar av händelsen.

Hon däremot ska absolut slita upp sitt stackars barn eftersom HON vill ha sin man och sin dotter vid sin sida när det nya året kommer. Egoist -javisst, hallå eller?!

Folk kom med inväningar liknande de jag skrivit ovan alltså att en ettåring inte fattar och inte har något utbyte av det hela och att ska man tänka på barnets behov främst så låter man barnet få sin nattsömn.

Men nej o nej, inte hennes ettåring inte, nääää för MINSANN! Hennes barnläkare har sagt att hennes dotter är speciell förstår ni, jajemensan. Hon har papper på att dottern är tidig i utvecklingen (hennes egna ord). Hon är ett år och går och pratar och förstår jättemycket.

Som om inte ALLA får höra att deras unge är speciell :-D *s* Hennes unge ÄR speciell, absolut, precis lika speciell som min och grannens och alla andra ungar. ALLA barn är speciella och ALLA barn är tidiga med något, sena med något och helt medelmåttiga med något.

HAHAHAHAHA Ja så jag måste ju vara helt blåst som inte alls kopplar tidig utvekling med att slita upp ungen ur dens viktiga nattsömn för att titta på färgprickar på himlen och lyssna på höga smällande ljud helt yrvaken.

Men det är klart...jag kanske BORDE väcka Alvin, trots allt började han ju faktiskt gå när han var 7,5 månad och det är tydligen kriteriet för att vara mogen och ha ett utbyte av att vara med vid 12-slaget :-D

Samma mamma skulle förresten även slita upp ettåringen klockan 5 på morgonen och ut och åka pulka om första snön kom på natten... hennes egna ord.

ja ...jag säger då det. Nåja, folk får väl göra som de vill sålänge barnen får mat, kärlek, kläder, sömn (Ooops!) och har det gott.

Ännu en kommentar

" ja herre gud för anonyma idioter! vill du veta hur jag tänker... hittar en blogg, beckahbitch, ok tänker jag, nice, en brud med attityd antagligen. Men shit vad dåligt med attityd det var på denna blogg..gnäll gnäll och mer gnäll.
Läser flera bloggar här ute på nätet och din är en av dom mest värdelösaste, enkelt..
tror du inte jag skulle kunna säga vad jag tycker om din blogg live, haha kom till borås så kan vi ta det .... :-) ta nu lite kritik beckah och gör ng nice av det istället....


Information:
Alias/namn ANONYM så det förslår...
E-postadress: [email protected]"


1. Jaa den är så värdelös så :-) det är därför jag har så mycket besök här jämt hehe ;-)
2. nejdå jag har ingen attityd alls, det vet alla som känner mig eller ens känner till mig att jag är den mjukaste av alla mysmesar :-)
3. Tänk, själv läser jag inte en enda blogg som jag anser vara värdelös, än mindre kommenterar i en sådan, man får ha ett bra trist liv för att orka ödsla tid på sådana bloggar. Jag hinner inte ens med att läsa dem jag tycker är bra.
4. Jag ska till Borås imorgon faktiskt, var ska vi ses? maila mig tid och plats, det kan bli intressant att höra detta IRL öga mot öga: [email protected]


En kommentar

Fick en kommentar:

"din sk blogg verkar vara en städa-sova-gnälla blogg...
och varför jag halkade in här, blev nyfiken på bitch,men här var det allt annat än bitch, mer kärring..."


...och den är inte på något sätt unik. Får massor av liknande både här och i bilddagboken osv. Jag tycker sånt här är spännande. Folk på nätet alltså. De tror och anser att de kan skriva vad som helst till vem som helst och naturligtvis är de alltid anonyma.

Varför skriver man sånt till en person man inte känner? Hur tänker man då lixom? För det första så jävla töntig att man måste vara anonym och sedan skriva något som INGEN någonsin skulle få för sig att säga öga mot öga till en okänd person. Ta samma grej i verkliga livet hahaha då blir det helt sjukt. Om någon skulle gå hem till mig, jag öppnar min dörr och bjuder in personen, hon kikar runt och säger sedan att jag verkar vara en gnällig kärring och mitt så kallade hem är helt ointressant.

Det skulle aldrig hända. Ändå gör folk så ...på nätet alltså. Det är nästan roligt för att det är så sjukt. Jag skäms å dina vägnar "anonym". Anonyma som skriver skit är verkligen de fittigaste av varelser. Tragiska figurer som ingen tycker om i verkliga livet. Utan vänner och utan liv. Det enda de kan göra är att gå runt och skriva sånt här.

Mår man verkligen bra av att skriva så? Det undrar jag. Sen på kvällen när man sitter där i sin ensamhet och funderar över dagens gärningar, hur känns det då? Att man tryckt ner någon man inte känner och dessutom anonymt. Känns det varmt och gott i hjärtat, känner man att det är bra karma?

Nej jag är verkligen inte alltid snäll mot alla på nätet, jag har skrivit min beskärda del jag också, ALLTID under eget namn och stått för det. Den jag skrivit till kan svara, diskutera saken och jag har aldrig någonsin helt oprovocerat halkat in på en sida och skrivit att personen är en kärring baserat på att denna skrivit om städning osv.

Ja vad säger man?

Hoppas det gav dig något, hoppas du myser, hoppas du mår gott nu och kan sova bättre inatt nu när du fått häva ur dig lite. Kram på dig anonym, en så sorglig person som du är så behöver du nog en massa kramar, kan tänka mig att det var länge sedan du fick en kram på riktigt.

Hitta på

Alvin är nyäten och ska snart läggas för middagslur. Vad ska man hitta på? Ta tag i ännu ett städprojekt (de gamla datorborden) eller städa vanligt? Plocka i ordning, dammsuga och skura med andra ord.

Något får jag göra iallafall medan plutten nanar. När han vaknar ska vi hem till syster S och hälsa på en sväng. länge sen sist. Tänkte ta med mig Alvins gamla Bumbostol och låna ut till Susannes granne med en tremånaders pojk. Gött om den används istället för att jag ska bära upp den på vinden (fram till nu har den stått och skräpat inne i badrummet som jag som bekant städade igår ).

Har tagit tag i disken nu innan lunch också och så ska jag vika en tvätt. Någon gång hoppas jag på att få fint hemma *s* ett litet steg i taget men det blir ju massor av tid till det när Alvin börjar förskolan i januari OM nu inte jag får ett jobb *hoppas*.

Imorgon är det nyårsafton. Vad hittar ni på? Vi ska iväg och käka på restaurang. Samma folk som på julafton minus Victor som ju valt att vara i Fritsla istället.

Minns ni mitt inlägg om restaurangbesöket med Alvin och Mathias för en tid sedan? :-D samma ställe ska vi till hahaha. Vi får väl se om personalen suckar när de ser Alvin ;-) Känns lite knäppt att, med facit i hand, gå och utsätta sig för ett sådant restaurangbesök igen hehe men men det går säkert bra. Är ju två bebisar med nu också så man kan hoppas att den andre är vildare ;-)

Lindex

Lindex fantastiska kvalité *ironi*

Detta är en julklapp. Glassen HADE vita tänder och ögonvitor ...före första tvätten vill säga. jag tvättade tröjan ut-och-in för att skona trycket och tvättade i 50 grader (tvättrådet sa 60 grader) ÄNDÅ tappade glassen alla tänder i tvätten!
DRÖMVINSTEN!

Vilken liten pryl önskar jag mig hetast sen hur långt tillbaka som helst??!

En digital systemkamera och helst då en Nikon. Jag har tittat på Nikon D 40 och dregglat och drömt för de högre siffrorna D60 osv har jag inte ens tillåtit mig själv att fantisera om.

Så snubblar jag in på en sida där man kan VINNA MIN DRÖMKAMERA!!!! En Nikon D60!

FATTA om det skulle hända! haha nej, jag tror inte det på riktigt skulle ske men det finns en pyttepytteminimalisk chans iallafall så nu kan jag somna dregglandes och drömma om digitalkameror.Vill ha vill ha vill ha

Nyduschad

Nu är jag nyss utkommen ur duschen i ett väldigt rent badrum :-)

Jag tog faktiskt tag i badrumsröjningen, det tog ett par timmar men det är sååå gött nu när det är helt rent och fint. Rensat och städat på alla hyllor, i skåpet och alla lådor :-) hittade en hel del skräp att kasta ;-)

Nu tänkte jag hänga dagens andra tvätt.

Läskiga djurmänniskor

Fine. Älska sitt djur är både sunt och bra men det finns gränser...

Jag tycker det är läskigt med folk som sätter djur på samma plats som barn.
Jag tycker det är skrämmande med folk som sätter djur på samma plats som sina EGNA barn.
Folk som sätter djur högre än barn är också skrämmande
Folk som sätter djur högre än sina EGNA barn borde låsas in.

Jodå de finns ...galningar som skulle välja en jäkla katt före sin man och sina barn.

Frågan har kommit upp ett antal gånger på familjeliv.se jag är en av dem som ställt frågan i omröstning vem man skulle rädda (tex från att bli påkörd och den andra KOMMER att dö) sin egen katt eller grannens treåriga barn. Skrämmande många skulle rädda en jävla KATT och låta treåringen bli överkörd, dödad! Ett litet barn, en MÄNNISKA. Vad fan är det för fel på sådana galningar?

Jag skulle gladerligen strypa en katt med mina egna händer om det kunde rädda livet på vilket barn som helst i världen. jag ryser bara av tanken på att det finns människor som är så skruvade att de skulle välja sitt djur före någon annans barn eller ännu värre: sitt eget barn. Djur är djur. Trevliga, söta, lojala och älskvärda men för fan någonstans finns ju en gräns.

Jag blir oerhört provocerad av detta. Treåringen kunde vara mitt barn. Jag tänker inte ens skriva ner i ord vad jag skulle göra med den jäveln som lät mitt barn dö till fördel för en kattjävel. Svenskan har inte tillräckligt många mörka ord för att beskriva det.

Dagsfärskt

Dagsfärska bilder på Alleballe i bilddagboken :-)


Vad hittas på idag?

Tänkte försöka kolla om det går att söka några jobb idag (inte världens bästa dag på året för att göra det).
Tänkte ta tag in ett av flera städprojekt jag har, nämligen badrummet. Inte vanlig städning för det gjorde jag i förrgår där inne, utan jag tänkte ta tag i hyllorna och lådorna i badrummet. Tråkigt tråkigt, men det behövs.

Vad mer...? plocka i ordning (IGEN! fan vad det stökas ner här) och dammsuga och skura golven känns som en god idé.

Har hängt en tvätt och kastat in en ny som ska hängas om en timme eller så också. Får se vad mer det blir idag. Beror lite på Alvins humör och när/om/hur länge han sover osv :-)

Dåligt humör

Vette sjutton vad det är för fel på mitt humör. Blir lixom arg för ingenting och inte lite arg heller, vansinnigt arg så jag kokar, utan att det behöver vara något.

Jo det beror ju till viss del på maten, jag är sjukt känslig för lågt blodsocker men så har jag alltid varit, det är värre nu. Måste skärpa mig tror jag för jag är lite väl bitchig.

*

Mathias håller på att laga mat, Alvin sover och Victor åkte till Fritsla igår och lär nog stanna till efter nyår, han ville vara där över nyår sa han iallafall idag på MSN så då får han det. är ju bara där han kan spela sitt jäkla WoW också hehe och nu när han fått WotLK (blev det rätt förkortat?) så kan han bli level 80 istället för 70 som han är nu. En av sönerna som bor där är typ 18 år och ligger bland de bästa i europa.

Inte för att det säger mig ett jäkla jota *s* men det är vad Victor berättat.

Någon bloggläsare som spelar WoW?

Kul kväll

Idag (okej, före midnatt var det IDAG) så åkte vi till Borås och köpte Buzz och Singstar till Victors PS2 :-) superskoj har vi haft och spelat och sjungit.

Handlade ett par skor till Alleballe också men det blev på hemmaplan - PÅ LIDL av alla ställen :-D men det stod att de var vattentäta så vi får väl se :-) rätt söta men inte världens snyggaste färg.

Mathias står och gör lite nattamat nu, bacon och korv för vi blev hungriga efter en massa spelande :-) gött! Själv sitter jag här och zippar på en liten Dooleys ;-)

Hahahaha

Kopierat från min systers blogg från när hon hade Victor när jag var på semester. Handlar om Victor 10 år och hans kusin Jens snart 13 år:

" Har ju systerson V och mina egna 2 här... de har kommit jättebra överrens och haft riktigt roligt ända tills de får för sig att ha kuddkrig... helt plötsligt hör jag ett hysteriskt skrikande inifrån rummet... Kommer in dit och där mitt på golvet står min systerson, blod rinner nerför armen och han håller handen vid huvudet.

Jag får in honom på toa och trycker en handduk mot huvudet för att stoppa blodflödet medan han fortfarande skriker hysteriskt, han trodde fullt och fast att han skulle dö, stackars liten, när jag äntligen fått honom lugn och fått stopp på blödningen så har han ett litet jack på ca 3 mm, fattar inte att ett så litet sår kan blöda så mkt...

När jag väl fått ordning på honom så fick jag ta hand om min store son som var "orsaken" till hela kalabaliken. Han hade lagt sina nycklar i kudden och kom inte ihåg det när de började kuddkriget, vilket innebar ett litet jack i systerson V:s huvud... och en halvt hysterisk son som trodde att han nästan dödat sin kusin. Fick lugnat ner alla och sedan fick de borsta tänderna och lägga sig, de var helt slut efter detta traumat =)


 En sak är jag glad över iaf, hans mamma var inte här, hon hade blivit lika hysterisk om inte mer, vilket hade gjort saken ännu värre."

Syrran berättade att Victor hade vrålat till Jens: "DU HAR DÖDAT MIG!!!" och andra panikartade saker...


UTRÅÅÅÅKAD

Jag dör av tristess ...nu får det hända något

Seg dag + foton

Seg dag idag måste jag säga. Inte mycket som hänt. Tiger gick hem vid 10:30, Victor hade lite kompisar här några timmar, jag somnade med Alvin efter lunch och när vi vaknade så la sig Mathias istället :-D

Nu har vi ätit utom M som sover.

Vad ska man hitta på ikväll då? Något sällskapsspel kanske eller någon film. Victor fick ju rätt många filmer. Alvin tittar på en av sina julklappsfilmer nu, Lilla Prinsessan.

Nya foton från igår i bilddagboken

SHOPPA!

Jag vill mellandags-shoppa!

Vi skulle sticka iväg idag, kanske hitta singstar till Victors nya ps2 ;-) hehe och vinterskor till Alvin då de han har är ännu små snart.

Men Mathias var ute och festade inatt och vågar inte köra än. Jaaa jag veeet att jag har körkort men har inte ens startat en bil sen i september och är inte alls sugen på att köra *törs inte* speciellt inte dagen efter supardagen med massa idioter och poliskontroller i farten.

Vi får väl se om han törs snart eller om vi får vänta tills imorgon.

Ordning och oreda


Yey! Nu har jag renstat ur Alleballes leksakslådor, omorganiserat, städat bort gammal skit och sorterat in allt nytt. Han äger hela vardagsrummet nu *s*.

Har däremot inte hunnit städa hella än, lite för hungrig. Blir pizza om en stund hehe. Alvin sover sen 2 timmar tillbaka och Victor gick nyss ut och skulle vara med bästisarna C och J.

Mathias bara försvann, jag gissar att jag inte lyssnade när han sa var han skulle men jag vet att vi skulle käka pizza så förmodligen är han iväg och köper det ;-)

Dock har jag lite sällskap här ändå för systersonen Tiger är här och ska sova över när syrran ska ut och festa :-) Tiger är överförtjust i Alvins alla saker :-)

NU kom Mathias med pizza :-D :-D bye bye

Bilder från julafton

Nu finns alla bilder från julafton i bilddagboken :-D

Kika gärna in :-)

En liten julklappslista

Victor:

OBS! Alla saker är från mig, Mathias, stödfamiljen, Mathias föräldrar, min syster S, min syster A, Mathias syster T, orkar inte skriva vad som är från vem osv

Wrath of the lich king (till WoW) från sin stödfamilj

Playstation 2 från Mathias föräldrar/Alvins farmor och farfar)

Radiostyrd helikopter

Godis

Prince of persia 1+2+3

Minneskort till ps2

2 kalsonger

Skor

Handskar

Vattenflaska med namn

Väckarklocka

Halsband

Jacka från jc

5 kalsonger name it

Jeans från name it

Förlängningssladd + handkontroll gamecube

Halsduk

2 gb mp3-spelare

Guinnes rekordbok 2009

Svarta streetbyxor

Grön tröja name it

Skärp

Name it fleecehandskar

2 par ullfrottésockar

Svarta arbetsbyxor typ som snickare har

Mössa

2 par, Gråa + blåa fodrade snyggbyxor

Röd t-shirt

Blå mjukisbyxor och svarta mjukisbyxor

Beige collegetröja

Grå huvtröja

2 olika gröngölingsböcker

Bok: mardrömsakademien

Bok: sebastian darke

Bok: allt du behöver veta

Bok: äventyrens hav

8 DVD-filmer: Bombay dreams, ebba o didrik (hela serien), världarnas krig, 2 olika filmer otecknade asterix och obelix, evan den allsmäktige, the flintstones


Om jag inte glömt något.


Alvin, bland annat (orkar varken räkna eller skriva upp):

OBS! Alla saker är från mig, Mathias, stödfamiljen, Mathias föräldrar, min syster S, min syster A, Mathias syster T, Mathias bror J, Mathias farmor och farfar, orkar inte skriva vad som är från vem osv

Kläder till dess förbannelse, pop-10-gruppen, name it, fem myror och en massa annat

En stor hög böcker

Ca 5+ filmer

Fischer price learning puppy

My First PC

En bilpanel med ratt och ljud

Massa musikleksaker

En stor sjungande teletubbie

Docka

Mickispis

Massa leksaksköksgrejer

Dammsugare

Megastor nalle

Mängder av briosaker mest till brio tågbana

Massa lego duplo

Flera pussel

PC-spel

Verktygslåda

En signerad finare sagobok
Ett par prydnadssaker från DUKA bland annat kosta boda


Och mycket mer...

Beckah själv då?

Parfymset från syrran Susanne
500 kr på Lindex från Victors stödfamilj
Rita och Gissa-spel från Mathias
Jeans och top från JC från Mathias
Dunjacka från JC från Ms föräldrar
Några tröjor och fleecetröja från Ms föräldrar
Mascara från M's föräldrar
Handskar från M's föräldrar

och säkert ännu mer som jag glömt från M's föräldrar.


Mitt vardagsrum är överfullt...


SJUUUUKT

Oh my God!

Barnen fick sjuuuuuukt mycket julklappar :-o :-o

Det blev nästan löjligt mycket...

Men vi har haft en fin julafton iallafall :-)
Mathias håller på att natta en övertrött Alvin och Victor kollar sina klappar igen. Jag kollar datorn och käkar lite mer julmat :-)

Hoppas ni haft det bra :-)

GOD JUL


Fan hur här ser ut

NU är det julafton!!! Klockan har passerat midnatt.

Det ser ut som fan här hemma men nä, jag orkade inte ta tag i det, det får vara, det är någorlunda rent och ingen disk men stökigt så man skäms. Mest för att det finns så mycket saker som inte har ngon given plats och därför bara dräller överallt.

ORKA!

Vi (jag och M) satte oss och spelade sällskapsspel med Victor istället för att städa ikväll.

Imorgon blir det frukost och kanske att jag orkar fixa i ordning lite + duscha och klä på barnen.  Måste stryka Alvins skjorta först bara. Ska göra det innan jag lägger mig inatt.

Kl 12:00 ska vi vara hemma hos Mathias föräldrar och här kommer något sjukt; vi har så galet mycket julklappar att det inte får plats i bilen och det kommer ju inte bli färre saker på hemvägen, dock tar de ju mindre plats när de är öppnade som tur är. Får se hur vi löser det imorgon.

Det blir sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket saker till barnen i år... FÖR mycket.

Nepp nu ska jag ladda upp bilder till datorn och tömma minneskortet inför imorgon.

Julpuss

Att göra

Nu ska vi se sa blinda Sara till döva Anna...

* Packa upp
* Sy en viss julklapp jag inte kan nämna här
* Göra handavtrycken på Alvin (har köpt ett kit) och att det ska hinna torka att ge bort
* Vika tvätt, hänga ny tvätt, tvätta mer
* Läsa igen mig i folks bloggar
* Kika ikapp mig bland allas bilder i bilddagboken
* Diska
* Städa i ordning
* Dammsuga
* Skura
* Städa badrummet
* Skicka lite jobbansökningar
* Rena ur Alvins leksakslådor innan det kommer nytt
* Hänga upp alla julkort jag fått på ett snöre i hallen som förra året
* Ladda videokameran

Jag är nästan lite stolt över mig själv ;-) hehe, fast det hade känts betydligt bättre om det var städat här också men än finns det ju en hel del vakentimmar kvar idag. Jag har hunnit med allt ovan plus haft hand om Alvin och detta trots att jag somnade när jag skulle söva honom efter lunch så jag missade min barnlediga tid på eftermiddagen.

Anledning till att jag lyckats få saker gjort: jag har inte tillåtit mig själv att sätta igång datorn på hela dagen hahaha. Jag tror till och med att jag ska stänga av skiten igen nu när jag fått kika in en sväng. Kanske hinner lite till då ;-)

STREEEESS

Blää så jäkla mycket att göra och så lite tid ...och så mycket på nätet att hinna ikapp som stjäl tid ;-) hehehe

Jag borde ha önskat mig ett tangentbord i julklapp med USB-kabel på. Poppo har ju tsasat sönder det inbygda i laptopen så det är skitjobbigt att skriva. Anyway...

Stökigt och smutigt har det REDAN hunnit bli fast vi lämnade en städad lägenhet och nu bara varit hemma i 2 dagar...suck...ettåringar! Nåja, hans föräldrar har hjälpt till rätt bra att stöka ner me ;-)

Jag har inte ens packat upp väskan...

Borde/måste/ska/vill få gjort innan jul:

* Packa upp
* Sy en viss julklapp jag inte kan nämna här
* Göra handavtrycken på Alvin (har köpt ett kit) och att det ska hinna torka att ge bort
* Vika tvätt, hänga ny tvätt, tvätta mer
* Läsa igen mig i folks bloggar
* Kika ikapp mig bland allas bilder i bilddagboken
* Diska
* Städa i ordning
* Dammsuga
* Skura
* Städa badrummet
* Skicka lite jobbansökningar
* Rena ur Alvins leksakslådor innan det kommer nytt
* Hänga upp alla julkort jag fått på ett snöre i hallen som förra året
* Ladda videokameran

Listan kommer säkert uppdateras...

Ja och då kan man ju fråga sig varför i hela friden jag sitter här? Jo jag skulle sy den där julklppen. Skitsmart! Tygerna ligger i sovrummet och där ligger M och A och sover. Alvin hade klarat att jag gick in och tände lampan och så men inte M och jag vill inte chansa för han kliver upp 5 på morgonen för att sticka till jobbet så jag vill inte gå in dit förrän jag ska lägga mig och då är det att smyga.

Igår natt packade jag in alla julklappar, runt 65 stycken. Men fyyy fan! Jag packar snabbt och slarvigt och ändå tog det frånn kl 00 till klockan 05 :-o rena döden. Jag la mig strax efter Mathias gått till jobbet...

Nej nu ska jag sätta fart och få något gjort iallafall och sedan lägg mig så jag får lite sömn för en gångs skull! :-)

Semesterbilderna

Nu finns de på plats i bilddagboken :-)

Kolla in 13-20 december :-)

http://beckah82.bilddagboken.se/


HEMMA!

Hemmaaaaaa :-D

Vi har haft det kanon! :-)

Ni kommer få höra en hel del dessutom har jag tagit...ehm...typ mellan 600-700 bilder och en del filmklipp sååå ni kommer få SE en hel del också :-)

Kram på er!

Bilder och film :-)

Hej igen :-) kastade in dagens foton på bilddagboken, kika gärna in på 11 och 12 december  :-)
Blev en filmsnutt idag med:


Fredag, dagen före solen :-)

Usch vilken stressig dag det varit. Visserligen en hel del att göra men den största stressfaktorn har varit en omöjlig Alvin. Han har hängt mig i hasorna precis varenda sekund och gnällt och hittat på hyss, pillat på allt han inte får röra osv. Jag har inte kunnat göra ett j*la någe för han har krävt 150% uppmärksamhet.

Så jag bestämde mig för att ändra planeringen för jag har ingen lust att gå och vara irriterad på honom så här sista dagen. Jag hoppade över att städa på förmiddagen och gick ut med Alvin istället och lekte i vår nykomna snö.

Sen fick han en snabb burkmat till lunch och så nattade jag honom i sängen. Därefter fick jag äntligen lite lugn och ro och passade på att plocka i ordning, dammsuga, skura, dammtorka, städa toaletten medan han sov i 1,5 timme. När han vaknade fick han en flaska välling medan jag packade hans väska.

Fick tillåtelse av Alvin att diska hela stora disken sen också eftersom jag satte honom i sjal på ryggen. Victor kom hem i samma veva och fick hjälp att packa en liten väska till sig. Han behöver inte såmycket eftersom han kan gå hem när han vill och hämta kläder och så.

Jag skulle ju egentligen varit ill apoteket + handla några grejer, men som sagt, det har varit omöjligt så jag ringde och sa till Mathias att svänga förbi på apoteket, hoppas han gör det.

Nu är klockan strax 16 och jag tänkte laga lite mat. Vi kan inte lämna Alvin förrän 19 ikväll tyvärr så jag kan inte få något mer gjort innan sent ikväll. Victor tänkte jag skicka iväg direkt efter maten.

Japp, där står jag nu och detta är första kvarten vid datorn på hela dagen. Fredagsplaneringen jag skrev igår ser ut så här nu:

Kliva upp och göra Alvin i ordning samt käka frukost
Städa på förmiddagen tillsammans med Alvin
Göra lunch och äta med Alvin
Diska efter lunchen
Ta Alvin i vagnen och gå och handla lite på apoteket - imodium och alvedon och vätskeersättning.
Köpa fler batterier och ett lås till resväskan.
Gå hem och packa Alvins saker
Hjälpa victor efter skolan att packa lite saker
Laga middag till alla fyra.
Skicka Victor till Kicki vid 17-tiden
Åka och lämna Alvin hos hans farmor
Packa det sista på kvällen
Diska det sista, rensa kylskåp och gå med sopor
Duscha och göra allt klart inför lördag

Fick frågan vilka som ska åka. Det är jag och Mathias som ska åka iväg. Alvin ska vara hos sin farmor och farfar hela veckan, Victor ska vara hos min syster Kicki nu fram till onsdag och sedan hos min syster Angelica. Jag och Mathias kommer hem den 20 december, alltså nästa lördag. Resmålet är PuertoRico, Gran Canaria, alltså södra delen av Gran Canaria.

Har jag resfeber? Nä inte ett dugg, har inte haft tid att känna efter. Det kanske kommer ikväll när jag lämnat Alvin och kan slappna av! Det känns tungt att veta att jag ska vara utan min bebis så länge, klarar knappt att tänkaå det för då vill jag gråta. Vi (jag och M) nästan tjafsade om vem som skulle få natta honom igår sista kvällen men jag gav bort nattningen till Mathias eftersom jag skulle få vara med Alvin hela dagen idag och dessutom fick jag ju sova bredvid honom inatt.

Nåja, det ska nog bli bra detta men lillen börjar bli sjuk, det är största anledningen till att han varit så jobbig idag, nu har han fått Alvedon för han kändes varm. Det känns INTE bra. Jag har aldrig lämnat bort mina barn när de varit sjuka, jag vill ta hand om dem själv då...

Jag kanske skriver en rad ikväll annars så säger jag HEJDÅ sålänge, vi hörs om en vecka :-) Jag ska tänka på er när jag sörplar drinkar i solen ;-)

Planering fredag

Fredagsplanering

Kliva upp och göra Alvin i ordning samt käka frukost
Städa på förmiddagen tillsammans med Alvin
Göra lunch och äta med Alvin
Diska efter lunchen
Ta Alvin i vagnen och gå och handla lite på apoteket - imodium och alvedon och vätskeersättning.
Köpa fler batterier och ett lås till resväskan.
Gå hem och packa Alvins saker
Hjälpa victor efter skolan att packa lite saker
Laga middag till alla fyra.
Skicka Victor till Kicki vid 17-tiden
Åka och lämna Alvin hos hans farmor
Packa det sista på kvällen
Diska det sista, rensa kylskåp och gå med sopor
Duscha och göra allt klart inför lördag

Som synes blir det bara en snabb sväng eller ingen sväng in på nätet under fredagen :-)

Nu äre klippt!


Salong Susu i Kinna kan jag rekomendera :-)

Nu är det lite risigt haha för hon fönade och borstade tills det blev helt elektriskt. mitt hår är inte van vid sånt. Sen har jag gått med deta i flera timmar och utan att fixa till men jag orkade inte greja med det nu så jag fotade som det är.

Att göra

Att göra torsdag - fredag

* hänga tvätt
* tvätta
* diska
* iväg och noppa ögonbryn
* plocka i ordning
* klippa håret
* färga ögonbrynen

* köpa sista detaljerna i alvins juloutfit
* dammsuga
* skura golv
* packa
* handla

* skicka några traderapaket
* köpa batterier och rakhyvelrefiller

Klipptid!

Jag fick tag i en klipptid idag *wiiiiiiiiie* billigt som attans också, kanooooners :-)

Eller vad sägs om en klippning för 200 kronor? :-D

Bebisfritt

Alvin sover hos farmor och farfar inatt. jag vill att han ska testa att sova där för att sedan se att vi kommer tillbaka och hämtar honom så att han vet det när vi åker iväg en hel vecka att vi kommer att komma tillbaka. Det var ju så länge sen han sov hos dem.

Så nu ikväll har jag och M varit och legat i kärringgrillen en sväng för att tåla solen bättre. Blir nog mycket solfaktor för mig i början för jag är så klen, kan typ inte få färg ...jo RÖD. Medan Mathias den jäveln blir brun *surar avundsjukt*. Jag blev jätteförvånad. jag träffade honom på vintern, ja gasnka EXAKT för 3 år sedan och så blev vi ihop i början av januari. Då var han kritvit och så är han ju blond, lite rödlätt (rött skägg hehe) så jag tog förgivet att han var sån som är likblek året runt förrutom på sommaren då han blir kräftröd, men näää så åkte han iväg oxh fiskade en helg i början av sommaren vårt första år och kom tillbaka BRUN! orättvist, han har ju rött pigment, mer än mig till och med.

Vi var och handlade lite också men såklart glömde jag köpa batterier och rakhyvelrefill. Alltid glömmer man något.

Ska försöka ragga rätt på en klipptid imorgon om det går att få tag på så jag får ordnat till risbusken, kan ju vara trevligt. Får passa på när Alvin ändå inte är hemma.

Victor är hemma nu men imorgon efter skolan ska han hem till sina bästa kompisar, deras låtsaspappa har dött i en olycka i veckan och de behöver få tänka på annat så de ville få dit Victor och Victor ville dit, han har stått familjen väldigt nära ända sedan vi flyttade hit för 8 år sedan och träffat den här låtsaspappan massor, följt med på utflykter, byggt kojor i skogen osv. Pappan har en liten biologisk dotter med mamman också som ska ha sin första lucia på förskolan på fredag så Victor ska sova över och följa med på den. Lillan som blivit utan pappa är inte ens 2 år :-(

Årets "dagisfoton"

Nu har årets "dagisfoton" kommit :-) inte för att dagis ens heter dagis utan förskola och inte för att Alvin ens går i förskola utan hos dagmamma, och detta bara någon gång ibland, men ändå! Det HETER lixom dagisfoton ju! :-)

Jag är nöjd iallafall :-) förrutom att avfotograferingen som är gjord av mig inte alls blev bra men men.

Att göra

Att göra onsdag - torsdag - fredag

* hänga tvätt
* tvätta
* diska
* iväg och noppa ögonbryn
* plocka i ordning
* klippa håret
* färga ögonbrynen
* köpa sista detaljerna i alvins juloutfit
* dammsuga
* skura golv
* packa
* handla
* skicka några traderapaket
* köpa batterier och rakhyvelrefiller

Uppdaterad packlista

har fått en del tips :-)

pass
pengar
biljetter

kamera
massa batterier
extra minneskort

schampo
balsam
tvål
tvättmedel
diskmedel
disksvamp
tandkräm
tandborste
smink
borste

underkläder
jeans
tjockare tröja
shorts - hur många? 2?
kjolar - hur många? 3?
topar/tröjor - hur många? 7?
bikini
enkla skor
keps, solhatt eller liknande

handduk

adressbok
kortlek

sylskyddsfaktor


Packlista

Hjälp mig snickra ihop en packlista. Vad ska vara med? Kom med tips och förslag.

pass
pengar
biljetter

schampo
balsam
tvål
tvättmedel
tandkräm
tandborste
smink
borste

underkläder
jeans
tjockare tröja
shorts - hur många?
kjolar - hur många?
topar/tröjor - hur många?
bikini
enkla skor

handduk

osv

Att göra

Att göra onsdag - torsdag - fredag

* hänga tvätt
* tvätta
* diska
* iväg och noppa ögonbryn
* plocka i ordning
* dammsuga
* skura golv
* packa
* handla
* skicka några traderapaket

Usch nu börjar jag bli stressad och känner mig nervös för att vara utan Alvin så länge.

Busungen

Busungen del 165837489 ;-)


Någon har smakat på julpyntet ;-)
tror jag hittat den skyldige...


Öppna förskolan

Jaha idag har jag slösat bort en dag till på ingenting.

Första halvan gick åt till öppna förskolan iaf, det var väl någorlunda vettigt. Men i övrigt så är det enda vettiga att jag kört EN maskin tvätt som jag inte ens hängt upp.

Jag måste verkligen ta mig i kragen nu, snart är det kört! Bara några ynkas dagar kvar.

Alvin skulle varit hos sin farmor idag men hon blev jättesjuk så vi hoppar det. var ju inget jätteviktigt, jag ville mest att han skulle då sova över en natt och sen komma hem, för att se hur det funkar sen när vi är borta en vecka så att han inte tror vi försvunnit för alltid. han har sovit hos farmor förrut ett par gånger men det är jättelänge sen nu ju, typ augusti.

Måste fixa barnvakt imorgon när jag ska iväg och noppa ögonbrynen bara, jag trodde ju inte Alvin skulle vara hemma :-)


Tack

omröstningen slutade kll 20:00 (röster därefter räknas ej) så jag förlorade med 1 eller 2 röster tror jag det var. synd. Kl 20:03 ledde jag :-(

Men stort tack till alla röstare :-)

Så jämnt!!!

Inröstning i expedition effell!

Det är toookigt jämnt mellan mig och en till så jag behöver alla röster jag kan få:

http://www.familjeliv.se/Forum-5-178/m39118069.html

In å rösta på Beckah82

mm väldigt stort fel..

UNGE!

Mathias hittade "felet" på min tvättmaskin... Alvin hade stängt av vattnet! Gissa om jag känner mig blåst...

Bilddagboken uppdaterad

Har ju glömt skriva att jag uppdaterade bilddagboken förrut idag. Fredag - söndag.


Hur gööör man??!

På startsidan på min blogg har jag tagit bort så bloggnamnet inte syns men om man klickar in sig på ett enskilt inlägg tex eller kategori osv så dyker det och och är kletat mitt över min bild där uppe. Hur får man bort skiten?

Jag har letat och letat i koden men fattar inte!

Hjälp!

Kvar att göra

Tar och uppdaterar min att-göra-lista...

Att göra idag:
* Ragga upp en resväska -KLART-
* Fixa en tid att noppa ögonbrynen -KLART-
* Prata med en vän som kan klippa om hon kan klippa mig
* Städa och diska
* Tvätta
* Skicka vinstmail till mina traderavinnare -KLART-
Skicka iväg några traderapaket till raketsnabba köpare

Vårt hotell

Tänkte visa vårt hotell också :-)
Bilderna tillhör Ving såklart :-)

5 dagar kvar...


Måndag morgon

Jag bloggade ingenting igår ...värdelöst!

Vi var iväg till Mathias farmor och farfar i Gbg och på kvällen åt vi hemsnickarade hamburgare framför TVn och tittade på Sällskapsresan 1 för att ladda lite inför lördag ;-) hahaha.

Ja och sedan somnade jag som så många kvällar förr när jag skulle natta Alvin :-) Nu är jag uppe ich utsövd ordentligt.

Att göra idag:
Ragga upp en resväska
Fixa en tid att noppa ögonbrynen
Prata med en vän som kan klippa om hon kan klippa mig
Städa och diska
Tvätta
Skicka vinstmail till mina traderavinnare

Tvätta är roligt nu för tiden ...min maskin är nämligen helt fucked up. Tvättprogrammen funkar inte, bara ett och det är skontvätt så inget vill bli rent. Insprutningsfunktionen funkar inte heller så jag får stå och hälla in tvättmedel och vatten och så. Så gott som handtvättat med andra ord ;-) en ny maskin får gärna trilla ner från himlen och landa i mitt badrum :-)

Myskväll

Har precis haft 2 systrar här på besök. Jag, de, M, Alvin och en av mina systersöner har kikat på film och druckit glögg :-)

Najs :-)

Gillar du glögg?

Gäsp...

Vaknade för en halvtimme sen... kvart i sju på kvällen! Fuck också!

La Alvin vid 15 och en timme senare var jag så trött och sjuk så jag tänkte sno åt mig en liten middagslur jag också och gick och la mig med honom.

Sen sov vi och han vaknade alltså inte förrän så här sent. Det blir en rolig kväll ikväll. Vrålhungrig var han också, han brukar ju äta mellis så jag fick kasta i honom en grötflaska. Måste röra ihop något att äta på riktigt också.

Victor är inte hemma i helgen och M som skulle haft Alvin kl 17:30 kom hit redan vid 16-tiden och la sig och somnade precis lika gött på soffan :-)

Hur trött får man bli...

-Är det en pojke eller flicka?

-Nej, det är en pajas! :-)

Han är så jävla go lille parveln. Har sånna knasiga påhitt och ideer hela tiden, precis en klockren 1,5-åring enligt boken. Upptåg, hyss och bus och en riktig pajas. Önskar bara att jag kunde lyckas fånga guldkornen på film men det går aldrig. jag filmar alltid försent. Han får värlsta tokspelen med dans och teater men när kameran åker fram är det över :-)

I morse spökade han ut sig i vanlig ordning (älskar att klä ut sig) så kameran åkte fram. Visar inte riktigt vilken pajas han är men ni får fantisera ihop resten :-)

   
(klickbara)

Fler bilder finns i bilddagboken

Slutligen ett klipp:


Gröt i flaska?!

Japp

Bebisgröt, sånt vanligt pulver alltså. Man gör en stor sats som är lite lös, lite flytande och häller i flaska. Toppen på flasknappen klipper man av.

Alvin får för närvarande en blandning av gröt och välling, båda från 12 månader.

Skriver eftersom flera har undrat.

Checklista

Då ska vi se... vad har Beckah lyckats fått gjort idag?

Lägga upp på tradera ...punkt!

BLÄÄÄÄ för mig, jag får Aldrig tummen ur...

Alvin var förresten rolig i morse när han tyckte att han ätit tillräckligt av sin grötflaska...


(han har tryckt in nappen in i flaskan så den får ett stort hål man kan hälla ut innehållet)


Godmorgon

Fast vi har varit uppe ett tag redan :-)

Vad står på dagens schema?

Städa färdigt, gå lös på jättedisken Allan, handla lite.

Måste verkligen få upp lite på tradera också. Korta auktioner. Det blev inte gjort sist jag skrev att jag skulle...

Vilken chock...

...eller inte!

Vaddå? Jo jag är naturligtvis sjuk igen. Ont i halsen, hosta, matt och trött, snorig och ont i huvudet. Tack för att jag fick vara frisk i några dagar *suck* jag har lixom inte ens slutat med penicillinet än, men det är klart det biter ju inte på förkylning förstås.

Ja det här var ju ett intressant inlägg (inte) men jag kände att jag måste bryta historien om Peter. Det är för tungt, alldeles för tungt. Det påverkar min vardag, jag mår ordentligt dåligt. Jag kan inte se på Alvin utan att tänka på Peter. På fredag blir Alvin 17 månader, på söndag är han lika gammal som Peter var när han dog. Det betyder att idag motsvarar åldern då han besökte läkaren som missade hans brutna rygg och revben, på fredag motsvarar det åldern då han visades upp för socialarbetaren Maria Ward. När han blev insmetade i choklad för att täcka skadorna, satt i sin vagn eftersom han var förlamad. Den dagen då Maria Ward svek honom och lät honom dö. Han log mot henne då, kan det ha varit hans sista leende i livet?

Nu ska min blogg lämna historien Peter, iallafall för stunden för jag pallar det inte. Jag vill se ALVIN när jag tittar på Alvin, jag vill inte att Alvins gnäll ska ila genom kroppen och få mig att tänka att det kanske var så Peter lät det där sista dygnet när han bara låg i sin säng och grät tills styvpappan gick in och utdelade det sista kraftfulla knytnävsslaget som fick Peter att svälja sin tand och sedan dö i sin ensamhet.

Sov gott Peter, du är trygg där du är nu.

Hela historien om Baby P

Jag har uppdaterat en del i inlägget igår. Här kommer hela historien enligt den 15-åriga flickan som bodde i samma hus, som umgicks med familjen dagligen. Berättelsen är kopierad från en annan sida, på engelska. Det är extremt upprörande läsning. Extremt. Den här tjejen må vara 15 men jag hoppas hon kommer brinna långsamt i helvetet, hon hade kunnat göra något, det finns INGA ursäkter.


The terrified teenager said: "What went on was sadistic.
Social Services have blood on their hands."

Still racked with guilt that she felt too terrified to act at the time,
and she did not help him she is just as gulity as the rest
she could of save his life and did nothing bitch


the teenager told how the stepdad:


SLICED off the tot's fingertips with a Stanley knife and wrenched off his
little nails with pliers.

SMACKED his private parts with a shoe.

PRESSED down on his windpipe so hard he turned blue.

BIT the tot all over to ‘train' the family's vicious dogs to attack.

DROPPED him 6ft onto the floor.

GRABBED him by the throat and tossed him into his cot,

RAMMED a bottle into his mouth so hard it cut his lips.


Of all the vile cruelty the girl witnessed, the most horrifying scene was the one that
crippled Baby P, leaving him paralysed from the waist down.


His warped step- father, a 32-year-old Satanist-convicted of allowing the child
to die along with the mum and a paedophile lodger-was watching the Jeremy Kyle TV
show with Baby P stretched across his knees.


The witness said: "He sat smirking on the sofa, smoking cannabis and playing
with Baby P like he was a rag doll. Then I suddenly heard a loud crack that echoed
through the house as the baby's little backbone snapped in half.

"He let out a gut- wrenching scream. It was so loud I got up and went into
the garden and put my hands over my ears to block it out."


The 15-year-old then revealed what finally sealed Baby P's grim fate in August,
2007-a night of constant crying that disturbed the awful household. She said: "He was
wailing and wailing in his cot. He just wouldn't stop. But he'd been lying in his urine
and faeces for days.


"Then the stepdad came down and said, ‘I'll sort it.' He went into the room, slammed
the door shut and suddenly the crying stopped."


The defenceless tot had been punched so hard in the face he swallowed a bottom tooth.
It was later found in his stomach. The witness added: "I discovered Baby P dead in the
cot at around 9am. He'd gone a funny colour, a pale blue, and was stiff. I told his mum he
wasn't breathing but she waited until 11.30am before dialling 999 for an ambulance.


"Meanwhile the stepdad got away, taking off all the stale, blood-spattered smelly
bedclothes that hadn't been washed in months and dumping them in a cemetery to try and
hide the evidence."

Fearing she would be a target too, it took eight months for the 15-year-old to summon
the courage and reveal her shattering story to stunned relatives. She told them: "It was
disgusting and perverted what went on in that house. It went way beyond cruel, it was
sadistic.


"The stepdad would shake Baby P, punch him, swing him around by his legs and spin him
round on the computer chair until he came flying off and hit his head on the floor.
Then he'd pick him up and do it again. He put his thumb down over the poor mite's
windpipe until he turned blue and stopped breathing.


"Then he just laughed, let go and pushed it in again even harder to see how much he could
take.


"He'd pinch the baby's little fingernails and squeeze them until he screamed.


"And he lanced off the tops of the tot's fingers with a Stanley knife like you would
a boil. He said it made it easier for him to then use the pliers to grip onto the
fingernails and rip them off. It makes me shudder.


Butting

"He made Baby P kneel in front of him, with blood oozing from the ends of his fingers,
and hold out his hands for more punishment.


"Not content with that, he'd hold him above his head and then just drop him on the floor."


The boy's head and body was covered in marks and sores from when the stepdad bit him-to
train his Staffordshire bull terrier and Rottweiler to do the same.


The teenager said: "The stepdad laid Baby P on his back in the middle of the room and
bit at him and growled in front of the dogs. He bit into his head, his arms, his body
and his legs. Then he'd get the dogs to copy.


"He also hit the baby on his genitals with a shoe and wrapped him tightly in blankets,
leaving him for hours in his cot to dehydrate.


"Every night before bedtime, instead of a story like most children get to help them to
sleep, he was picked up off the floor like a rag doll and tossed into his cot.


"At night I'd hear him crying and head butting the wooden bars on his cot. It went on
for hours."

Just days before Baby P died-but after his spine was snapped-the girl went for a walk
with him and his stepfather in Chingford Woods. The toddler couldn't stand and kept
falling down.


She told Baby P's stepdad she thought his back was broken and never saw him walk unaided
again. On the last full day of his life, August 2, Baby P was left alone in his room all
day.


At 11pm the stepdad told her to watch as he squeezed the boy's fingers really hard. The
toddler could not even find the strength to scream, she said.


He had no strength to sit up and kept falling, looking really ill and sweating.
The stepdad hit him on the head and it appeared as though Baby P couldn't feel it.
The lodger, Jason Owen, said the child looked as if he was dying-but the stepdad
replied that he was fine.


The girl said Baby P's stepdad, a 6ft bodybuilder, ran the filthy house with an iron fist.
He spent all day smoking dope and watching television surrounded by lager cans and junk
food, the source said.

Animals
Neighbours complained the TV blared all day and seven children in the house ran wild
like a pack of animals. Baby P's scrounging mum, who cannot be named for legal reasons,
claimed thousands in benefits and slept in most mornings.


Instead of looking after her four kids she frittered away her income support playing
online SPAM-SPAM. She ignored Baby P's constant cries and spent hours in internet chat rooms.
With no hint of shame, she even boasted online one of her favourite things was being a
mum.


But in reality screaming Baby P, who was found with more than 50 terrible injuries,
spent up to 23 hours a day caged in his cot, locked in a small, dark room with curtains
shut. Sometimes he wasn't checked at all- left to lie there alone with no toys.


The stepdad, a domineering control-freak, who moved in when Baby P was three months,
banned everyone from going into the dingy room or even changing P's dirty nappy.


His mother even had to ask permission to FEED him. But the witness said: "The mum
ignored all the kids and let them do what they wanted.


" She was scared of her partner though. We all were. Day after day I heard screaming
coming from Baby P's cot. But I didn't dare go in there. His nappy went unchanged for
so long his skin just rotted away. His bottom was red raw, blistered and covered in sores."


All this should have been spotted by social workers from Haringey Council -the same
authority that failed tragic Victoria Climbie in 2000-who called to see the baby SIXTY
times because he was on the "at risk" register.

Infected

The witness said the mum lied and lied to them, and family friends, to cover up for her
boyfriend's barbaric abuse. "She explained away pus- filled, infected cuts all over the
baby's face with a string of rubbish that was simply accepted by professionals paid to
look after Baby P," said the teenager. "She's a despicable mother, total scum. She told
them he was clumsy and kept falling over and bumping his head. It was all lies."


Health visitor Laura Swaby watched on one occasion when Baby P sat in the back garden
shovelling fistfuls of dirt into his mouth.


She noted he had a large bruise on his forehead and seemed quiet and withdrawn. But the
injury was explained away, like so many others, with a far-fetched yarn about him falling
from his toy car.


"I couldn't believe these social workers kept falling for it, said the girl." Four days
before he died, and with his face covered in bruises and lesions, Baby P received a final
visit from social worker Maria Ward. The teenage witness said: "He was in such a state his
mum was worried.


"She actually said the social worker would have to be an idiot not to notice there was
something wrong.


"So she melted chocolate in a saucepan and smeared it over his face to cover the injuries.

Bleeding
"Then she laid him in his buggy because he was too limp for the high chair and put a
chocolate biscuit in his hand. He had head lice anyway so she put cream on to cover up
his bleeding cuts.


"The social worker didn't spot a thing. The mum couldn't believe her luck when she just
had a quick look at P in his buggy and said, ‘Hello little fella!' That was it. He was
pushed into the kitchen. Door slammed shut. That was the last time he was seen alive by
anyone outside the house.


"The heartbreaking thing is Baby P smiled at the woman. Sitting in that buggy with his
back broken, eight broken ribs, fingernails missing, toenail missing and a nappy full of
excrement and he still managed a smile.


"If she had just taken a second to look properly, to pick him up and look at him, she'd
have realised there was something gravely wrong.


"All the social worker said before she left the house was, ‘If you're taking him out
later, make sure you wash his face.' It's a disgrace."


Baby Peters viloplats

Peter, jag önskar så innerligt att du hade fått uppleva denna kärlek medan du levde, från din mamma, istället för efter din död av miljoner okända människor...Lille Peter mitt hjärta värker :-(Baby P - Peter Connolly

Baby P - Peter Connolly följer mig i tankarna varje dag. Hans historia har bränt sig fast i hjärtat för alltid.

2 dagar före Peter dog fördes han till sjukhus med skador. Läkaren Dr Sabah Al-Zayyat (nu avstängd) MISSADE att Peter hade åtta brutna revben, hon missade även att pojken hade fått sin ryggrad bruten.


Baby P torterades av mamma Traceys pojkvän under minst 8 månader. Han brukade behandla honom som en hund och få honom att lyda order på kommandon som visslingar och knäpp med fingrarna. LIGG! och sedan 20 minuter senare SITT osv. De brukade också träna sin riktiga hund, en Rottweiler, genom att låta den attackera Peter.


Folket som bodde i huset hörde ofta Peters skräckslagna skrik när han torterades men ingen gjorde något. En 15-årig tjej som bor i huset berättar om tracys pojkvän:

"Han satt i soffan och rökte cannabis och lekte med Peter som om det vore en trasdocka. Plötsligt hörde jag en våldsam smäll som ekade genom huset, när Peters ryggrad bröts itu"


Mammans pojkvän lyfte även upp Peter i örat så våldsamt att hans lilla öra lossnade!


Haunting: Baby P's mother smothered his face with chocolate (left) to cover his injuries. Months earlier (right), he appeared far healthier 
Mamman täckte Peters skador i ansiktet med choklad då socialarbetaren, Maria Ward, kom för att hälsa på, bara några dagar innan han dog. Mamman hade satt honom i sin vagn eftersom han var förlamad efter att ha fått sin ryggrad bruten. Maria Ward kastade en blick åt pojken, sa "hello little fella" och det var allt, sedan puttade mamman in vagnen i köket och stängde dörren. Det mest tragiska är, att lille peter, som satt med brutna revben och bruten ryggrad ändå lyckades få fram ett leende. Han log åt Maria och hon svek honom.

Om hon bara hade tittat närmre, plockat upp pojken, så hade hon märkt hur fasansfullt illa däran han var. Istället så valde hon att prata med mamman och köpa hennes saga som så många gånger förr.


Socialarbetarna hade hälsat på 60 gånger tidigare...


Efter Peters död fann polisen 18 olika babyplagg med blodfläckar.

MÖRDARE: Tracy Connolly, Steven Barker och stewens bror, pedofildömde Jason Owen


 
Tracey Connolly skrattade medan hon bevittnade hur hennes pojkvän bröt ryggen på Peter.
Skrattade gjorde hon även i rätten när detaljer om Peters mord lästes upp.
I fängelset festade hon glatt loss under halloweenfesten förra året, 2 månader efter mordet, kort därefter födde hon sitt andra barn, också i fängelset. Barnet är omhändertaget, tack vare polis. Socialkontoret å andra sidan tyckte att Tracey skulle få behålla babyn.

 
Den inneboende, pedofilen Jason Owen uttalade sig så här om Peters mord:
"Jag och min kompis torterade någon...vi åkte dit för vi gick visst lite för långt"


Tracey och Jason

Socialarbetaren Maria Ward som hade kunnat rädda baby P men istället tyckte att han  hade det kanonbra, var bortskämd eftersom han var täckt med choklad och alltid hade fina kläder.

Baby Peters tragiska berättelse:
Nyhetsprogram om Peter:
Så här såg Peter ut när han dött:
Sickening: Computer images which were used in court show some of the injuries inflicted on the toddler during his eight months of torture 

Baby P: Computer-generated images of the child's injuries that were used in the trial.Vila i frid lilla änglabarn, hela världen sörjer dig och minns dig.


kommentera

Funkar inte min kommentarsfunktion? :-(

Well well... bilddagboken är uppdaterad med kanonfina bilder från igår som jag fått från min "svåger".

Nya bilder

Nu har jag lagt in foton från Tigers kalas i lördags, samt från vår första adventskväll igår (de ligger nedanför brottarbilderna) :-)

Videoinspelning

Detta är roligt som attans :-)

Familjelivs adventskalender kommer Roisin Dubh varje dag ringa upp en medlem och småprata. Samtalet sänds som en videosnutt, en om dagen.

Här är lucka ett, känner någon igen vem det är?

:-D