Hej hej, här är jag :-)

*vinkar*

Hej alla läsare!


Jag har redan nämnt att det händer mycket och jobbiga saker nu, men jag kände att det är dags att visa något livstecken här.

Jag känner inte för att skriva av mig här eftersom det rör familjen och är privat. Sen skrev jag ju efter mitt uppehåll i början av sommaren att det i fortsättningen inte kommer att bli likadant här vad gäller den biten. Det har varit alldeles för privata saker som skrivits tidigare och jag har införskaffat mig bättre omdöme vad gäller sådant ;-)

Jag pratar av mig med familj och vänner istället och kommer göra så i fortsättningen, när det är FÖR privat.

Under den här tiden det varit tyst, har jag flera gånger velat blogga om lite mer lättsamma och roliga grejer, men det har känts konstigt att först vara tyst i en vecka och sen lägga upp en skämtbild tex., men nu har jag skrivit det här inlägget och kan köra på att blogga om det som inte rör det som händer i vårt liv just nu.

Jag kan säga att jag börjat skolan igen iallafall och nu FA-AN är det sista terminen på allvar! Ja, det har tagit väldigt lång tid för mig, jag vet det och jag har också förstått vad det beror på. Det är inte så konstigt att jag aldrig klarat av att läsa läroböcker, följa instruktioner, mönster, recept, bruksanvisningar och annat. Jag har förstått det nu och fått hjälp med det nu, på flera sätt, så nu kommer det gå betydligt lättare för mig i skolan, men också i vardagen.

Tack för att ni finns kvar <3




Glada killar i söndags :-) <3


Åh! MÅSTE bara visa upp väskan som kom med posten igår! *wiiiiiie*




*KÄÄÄR* Gose-elefanten fick han när han var bebis av min nätvän Andrea. "Elmer the Patchwork Elephant".


Jag måste faktiskt berätta om den fantastiska kundservicen jag fått uppleva kring den här väskan!

Jag beställde den härifrån; http://www.uk-kids.se och betalade den direkt med kort eller direktbetalning via Swedbank (minns inte vilket). En stund senare fick jag ett mail där de beklagade, men väskan är slut och erbjöd en annan väska. Jag förklarade att jag ville ha just denna eftersom jag har en Elmer. Tjejen som mailade svarade att åh, men då ska jag försöka fixa fram en och skulle prata med leverantören. Efter mycket krångel, samtal och jagande så skrev hon till mig igen och var jätteglad! Hon hade fixat så att leverantören i England skulle skicka en väska direkt hem till mig!!!

Det skulle ta ett tag, typ 6-10 dagar eller något sådant, men jag glömde bort det där och tänkte inte på att dagarna gick. Det har ju varit jul och så. Nu i början av veckan mailade hon mig igen och frågade om väskan kommit och det hade den ju inte :-/ då kontaktade hon leverantören igen och eldade på dem lite ;-) och redan IGÅR kom den hem till mig!!! Hon har verkligen kämpat sig blå för att min Elmer skulle få sin väska :-) <3 <3 <3

Det är SÅ man ska behandla sina kunder! Ett föredöme!!!

SÄLJES MASSOR AV BARNKLÄDER

Nu säljer jag tokmycket barnkläder och skor, mest "märkes". Glada färger storlek 0-2 år typ :-)

ALBUMET FINNS HÄR

Kan man skriva kommentarer där fast man inte är vän med mig på FB?


Annars - skriv en kommentar till det här inlägget MED din mailadress. Obs! Skicka inte mail eller FB-meddelande, blir för många ställen och för rörigt då.


En liten del:




Jesus är poppis hahahaha :-D


Hemma hos oss - *BILDBOMB*

Som sagt ...det händer mycket och väldigt jobbiga grejer i mitt liv nu och senaste veckan har jag dämpat ångesten med att fixa till min hall lite. Den var gräslig innan (så där så jag aldrig skulle ha visat den på bild).

Fortfarande lite smågrejer att göra, men jag är väldigt nöjd :-)

Nästa projekt blir vardagsrummet men det kommer ta en JÄVLA tid :-( jag behöver liksom ALLT! Soffa, matta, bord, bokhylla och TV. MINST alltså. Som det är nu står där en ful jävla soffa, inget bord. Två icke matchande gräsligt fula hyllor fulla med skit (nej, tänker inte visa på bild) och en tjock-TV :-) Gaaaah sååå mycket att göra och såååå mycket pengar som fattas.

Men kanske kanske innan året är slut? :-)

Hur som helst. Här kommer en liten bildbomb på vårt hem (utom Victors rum, det är hans och privat).




Det ska stå flera stycken söta och fina vita korgar där under när jag får råd att köpa dem. De här två fula plastlådorna står bara sålänge för att det blev för tomt utan :-)

Mattan ska också bytas ut.



På väggen ovanför hallmöbeln (bänken) ska det upp en stor spegel (när jag köpt en haha).





Den här fina ängeln har jag fått av Maria!

(Det stör mig SJUKT mycket att duken ligger upp-och-ner på bilden, såg inte förrän jag kollade fotona och har nu vänt den, ba' så ni vet haha)





Maria skickade denna när jag mådde som sämst i våras <3



Toadörr till vänster, ytterdörr till höger.



Alvin och Elmers rum rakt fram, Victors till höger och mitt emot hans dörr är ena ingången till vardagsrummet (som också är mitt sovrum).




















Någon som kan gissa temat i mitt kök? :-)




Jag ändrade lite på pojkarnas rum efter senaste bilderna. De flesta tyckte att det såg pojkigt ut och jag vill att det ska vara könlöst! Jag vill ha ett BARNRUM! Förhoppningsvis lite åt rätt håll nu.







De stora "Legobitarna" hade jag velat ha i rött, men det fanns inte när jag beställde.





På väggen ovanför Elmer och Hailey (Haileys mamma, Rachel, har en likadan förstoring) så ska det sitta ett väggord i svart "Friends".




Hahaha jaaa alltså ...de tjusiga säckarna är då fulla med kläder och skor som ska till Rumänieninsamlingen här i Skene :-) men de måste komma och hämta dem först bara.

Här ser man också en liten bit av den ena hyllan full med skit + tjock-TVn som sticker fram. Rakt bakom mig när jag tog den här bilden, hade jag den fula soffan, den vinröda som varit med på en massa bilder förut, så den behöver inte vara med igen.



Måste fixa någon mysig lampa i fönstret för det blev så mörkt och tråkigt när jag tog bort adventsljusstakarna.



På ena sidan; en liten canvastavla på mig med "Hoppsan" i magen (Elmer hette Hoppsan då).



Den här fick jag av Rachel för långt över ett år sen <3

"A TRUE Friend
Reaches for your hand
and touches your heart"





Japp. Det var hemma hos oss det, nu när julen är bortplockad och hallen framplockad ;-)




*****

Tillägg:


Okej, temat i köket kanske inte var lika uppenbart som jag inbillade mig?
Här kommer en bonusbild på väggen i köket (mobilbild i dålig kvalité). Nuuu då???

Massa båtar på vägg, i fönster osv? måsar? fyrar? ;-)