En dag på stranden :-)

Vi har haft en jättefin dag med en massa sol, bad, sand, lek och skoj :-)

Jag och syster S, systerson O, Alvin och Elmer kom till Åsa havsbad strax efter lunchtid och stannade till 16 vilket kändes väldigt lagom. Vi trodde barnen skulle tröttna, bli gnälliga och uttråkade långt före dess, eller rättare sagt, Syster trodde det men mina småkillar är väldigt väldigt lättsamma när det gäller sånt här. Lättroade till max :-) Elmer kan hälla sand mellan två byttor fram och tillbaka i en timme och fortfarande tycka att det är underhållande hahaha :-D

Såå vi hade det jättetrevligt med glada barn som inte klagade en enda smula. Även systerson O visade sig från sin bästa sida på alla sätt. Han kan vara lite ..."sprallig" ;-) men idag var han lugn och hjälpsam istället och lekte en massa med Alvin och höll Elmer i handen till och från bilen eftersom jag och syster hade för mycket att bära på och inga händer över :-)

Alla utom syster badade, O och Alvin var väl i mest hela tiden hehe. Det var 18 grader i vattnet men okej när man väl kom i.

Jag fick med mig två mycket nöjda och trötta killar hem. O underhöll de små på vägen hem vilket gjorde att de inte somnade i bilen - gött det ;-) så det blev att äta mat och sen i badkaret med dem när de kom hem. När kläderna åkte av tappade jag hakan ...polkagrisar! Det syntes absolut inget när vi var på stranden men hemma sen så visade det sig att båda bränt sig. Elmer var ändå insmord i 50 och 50+ och Alvin i 30. Fick smörja in Alleballe i Aloe-gel efter duschen och Elmer fick jag smörja in i hydrokortison. Förutom solbränna hade han fått en hel del små Elmerprickar och Mastocytomet på låret tyckte INTE om den här dagen. Det var rött, ilsket och bubbligt (små blåsor typ), eller ja, lilla mastocytomet på axeln var väl inte heller så nöjd *s*.

Nu sover iallafall prinsarna och lär nog sova gott i natt kan jag tro ;-)


Här kommer lite bilder (obs, det är min syster på sista strandbilden, inte jag. Jag är inte med på någon av dessa bilder hehe):


Vet inte om ni uppmärksammat det men nu för tiden är det inte några ordentliga ansiktsbilder och så på barnen. Det är ingen slump utan ett medvetet val. Något MMS-inlägg kan det väl bli där de syns på riktigt men inga riktiga tydliga bilder. Roligare bilder på barnen än dessa kommer jag inte lägga upp i bloggen utan håller dessa på Facebook där man måste vara vän med mig för att se dem.

Det kanske kan komma något undantag någon gång, vi får se, men Alvin börjar bli större nu och det känns mindre okej att dela med mig av allt när det gäller honom. Elmer får hänga med där, han är inte heller någon bebis längre och dessutom är det överhuvudtaget en hel del ur mitt liv jag valt att inte dela med mig av längre (uppmärksamma människor lär ha märkt detta redan sen bloggen öppnades igen).


Så nu vet ni :-)


****

Uppdatering:

Alvins röda la sig och ser inte alls så ilsket ut längre! Jag tror på Aloe-gelen ;-)

Om någon undrar:
Den heter Aloe99 och innehåller 99,9% ren kallpressad aloe vera och tuben är grön (fick frågan på Facebook).

:-) <3

mms_img47643 (MMS)

:-) <3


Om allt typ :-D haha

Godmorgon :-)

Wiiiie! Tänk, det blev lite sommar iallafall! Flera dagar nu och idag ska tydligen bli den allra bästa! Nu pratar jag om här alltså, hur ni andra har det vet jag ju inte ;-)

Men inte bara roligheter den här veckan :-/ besiktade bilen i måndags och allt såg bra ut ...utom bromsrören som måste bytas inom en månad :-( bläääääää och stor suck! Det är ju så väldigt gratis också...

Men men inte mycket att göra, bara att byta skiten ...ja inte JAG alltså HAHAHA jag vet knappt var de sitter fast han visade mig :-P Jag vet typ var man fyller på olja, punkt! Jag känner flera som KAN fixa sånt här men det är ju skitsamma för själva bromsrören måste ju ändå införskaffas och de är inte heller gratis.

HUR som helst, sista kanonfina dagen idag alltså så jag passar på att ta småkillarna till havet :-) tar med mig syster S och en systerson med, roligare med sällskap. Vi ska till Åsa, jag tror inte jag varit där förut men syster S är "stamkund" ;-) så hon får köra :-P annars så har det lättat totalt med körandet för min del :-D det tog ju bara en evighet ;-) på söndag firar jag 3 år sen jag fick körkortet (syster A's födelsedag förövrigt) :-) men kört har jag ju bara gjort sen slutet av förra året. Bättre sent än aldrig eller nå't.

Imorgon blir det veckans sämsta dag. En tung dag med något stort och jobbigt som väntar men jag är bara delaktig i form av stöd, vilket är jobbigt nog. Jag kan inte ta upp vad eftersom det inte är min jobbighet men alla häromkring i min närhet vet ju vad det gäller och det finns säkert en hel hög andra som kan lista ut också.

Tiden går fort om en vecka fyller Alleballe 4 år! Var tog tiden vägen??? Det går sjukt fort och jag har ingen bebis kvar längre.

Belle blir ju 2 år om ett par månader. Många av er har följt bloggen sen graviditeten eller sen Elmer föddes. Kan ni fatta att han blir två?! Inte jag och vilka två år det varit sen! Alla sjukhusbesök, alla provtagningar, alla undersökningar och alla Elmerkonstigheter :-o Jisses. Nu har det ju tack och lov lugnat ner sig helt och hållet, iallafall för stunden.

I september bli nästa och sista 3-månaders-kontrollen för Belle och sen var det väl meningen att det skulle glesas ut till 6 månader men eftersom utglesningen från 1 månad till 3 månader blev förskjutet nästan ett år så han hunnit bli så gammal så vet jag inte om de glesar ut till 6 månader eller kör på 12 månader. Jag kan liksom det mesta som går att veta om LCH vid det här laget så det är ju inte så att jag skulle missa något och själv kunna höra av mig om det är något haha :-D jag kan inte grunderna, alltså att i botten vara barnläkare eller onkolog naturligtvis och det kommer de väldigt långt på, men allt utöver det, allt som har med själva sjukdomen att göra, symptom, hur behandlingsprotokollet ser ut, alla olika varianter av sjukdomen och ALLT utöver grunden kan jag minst lika bra som läkaren som följt Elmer (eftersom det är jag som berättat det mesta för henne om LCH, inte tvärt om. Absolut inte tvärt om) och kan sjukdomen betydligt mycket bättre än övriga läkare i Borås. Nej jag överdriver inte alls och tror inte för mycket på mina egna kunskaper. Det är sanningen.

Bla bla bla vilket babblande det blev här nu då :-)Nu ställer vi in oss på lite havsbad :-)
Sagan om landet Lagom

Sagan om Landet Lagom
Beckah Larsson 2011

Det var en gång ett land som hette Lagom. I landet rådde ständig harmoni och alla var lyckliga och glada. Det perfekta landet där allt var bra, iallafall utåt sett och så fort det knystades minsta lilla kritik mot landet. För det visste ju alla, att i landet Lagom ville alla bo, alla i hela världen ville bo där och alla kämpade för att få komma till landet Lagom och bosätta sig där för alltid. Det var hela världens dröm, vilket skrämde invånarna i landet Lagom som var totalt oförmögna att se att andra människor inte alls strävade efter att få bo i landet Lagom, de ville ju bo i sina egna länder men måste i hemska tider fly.

I landet Lagom hade man det allra bästa sjukvårdssystemet, de bästa försäkringarna och ersättningarna för föräldrar och man tog hand om sina barn, gamla och sjuka. Kort och gott var landet Lagom den perfekta platsen på jorden. Ja alltså när landet skulle försvaras utåt sett. Nåde den som kritiserade landet Lagom. Inom landet, vid köksborden rådde det helt andra diskussioner. För det var nämligen så att man alltid skulle tycka samma sak som alla andra i landet Lagom. Skulle det råka på att bli så att man själv drabbades av olycka och motgångar var landet Lagom det sämsta tänkbara och då gaddade man ihop sig, för sticka ut med egna åsikter var förbjudet. Alla skulle tycka samma sak, så där lite lagom på alla plan. Gärna tycka både åt det ena och det andra hållet på samma gång, beroende på i vilken grupp människor man råkade befinna sig med för stunden. Det är både praktiskt och bra och håller alla på en lagom nivå.

Paradoxalt nog var landet lagoms invånare världsledande på att agera bortskämda snorungar som inte var nöjda med något alls när det kom till kritan. Allt var perfekt, tills man drabbades själv av något. Sjukvården var fantastisk, så länge man själv inte blev sjuk och så här fungerade det naturligtvis inom alla områden. I Lagom var alla välkomna så länge de inte kom hit. I Lagom var alla människor lika mycket värda, ja så länge man inte stack ut vill säga, i hudfärg, religion eller åsikt.Men alltid var det naturligtvis en självklarhet att ställa sig enade hand i hand och stå emot alla motangrepp från resten av världen som ville få Lagoms invånare att förstå; "Vakna! Varken ni eller landet är perfekt på något vis" men Lagoms invånare blundade och höll för öronen och röt tillbaka lite lagom vid minsta angrepp. För nåde den som vågade kritisera Lagom utifrån! Vårt land, vårt underbara land sjöng invånarna då i kör.

Det fanns något som landet Lagoms invånare på intet sätt höll sig på en lagom nivå i. Det var det extremt skrytsamma och för dem självklara faktumet att hur än världen i övrigt bråkar och slåss så kommer iallafall inte landet Lagom någonsin att föra några krig minsann och har aldrig deltagit i några. Resten av världen fnissade lite och sade; nej, hur skulle det kunna bli krig i ett land där alla tycker samma sak, vänder kappan efter vinden och ingen får lov att sticka ut? Landet Lagoms invånare blundade självsäkert och svarade i en röst genom att skråla sin viktigaste lag; jantelagen:

Du skall inte tro att du är något.
Du skall inte tro att du är lika god som vi.
Du skall inte tro att du är klokare än vi.
Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
Du skall inte tro att du vet mer än vi.
Du skall inte tro att du är förmer än vi.
Du skall inte tro att du duger till något.
Du skall inte skratta åt oss.
Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
Du skall inte tro att du kan lära oss något.
I mitt hjärta <3

När sommaren kommer får jag alltid hemlängtan. Ser man det här klippet förstår man nog varför ;-)Gissa frukost...

mms_img47641 (MMS)

Gissa frukost...


Sötaste Alvin i världen <3

mms_img47640 (MMS)

Sötaste Alvin i världen <3


Du och jag lillebror <3

mms_img47639 (MMS)

Du och jag lillebror <3


Midsommarafton - facit

Länk till Aftonbladet.

Nämen OJDÅ så förvånad jag är. Inte. Här skriver de ju dessutom bara om lite mer uppmärksammade saker. Alla barn som for illa, alla våldtäkter, alla bråk och slagsmål, alla kärlekspar som gjorde slut, alla fulla 12-13-åringar osv. Mycket hände igår. Mycket. Precis som jag skrev (länk till inlägget om den sanna midsommaren).

Missförstå mig rätt. Jag har inget emot midsommarafton eller firandet av den. Det jag har något emot är all skit som inträffar den dagen vartenda år. Normala, trevliga firanden med ansvarsfulla vuxna är naturligtvis något positivt.

Eftersom så många inte kommer orka klicka på länken till artikeln här ovanför så ska jag berätta lite av det som står:


"Mord, olyckor och bråk när Sverige firade midsommar
Fem döda, flera skadade – och en mängd fyllor.

Midsommarhelgen inleddes dystert.
Sent i natt kämpade en 18-årig man i Skara för sitt liv efter en svår olycka.
– Vi vet inte om han överlever, sa sjuksköterskan Barbro Sandbjörk i morse."´

**

"Fest och stora mängder alkohol orsakade flera olyckor i hela landet i går.
Poliser i samtliga län vittnade också om näst intill överfulla fylleceller – och en hel del larm om störande fester.
– Åh, herregud, sammanfattade länsvakthavande kommissarien Göran Lekander i Dalarna läget för TT tidigt på midsommardagens morgon och förtydligade:
– Folk blir dumma i huvudet."

**

"Oroligt på vägarna
Även i trafiken rådde kaos. Tidigt i går morse skördades det första midsommaroffret på Sveriges vägar."

**


Sen tar de upp specifika fall. Några av morden, de som dog i en brand, några av trafikolyckorna osv. Trevligt värre. PINSAMT att ett land har en dag som varje år ser ut så här. Som den intervjuade polisen sa: -Folk blir dumma i huvudet. Så sant, hur ser resten av världen på oss när vi har "Dum-i-huvud-dagen" varje år? Säger det igen: PINSAMT!


Vår midsommar här då?
Mina barn var inte hemma, de små var på Liseberg och sov sedan hos M. Jag traskade iväg till syster och grillade på gården med lite trevligt folk. FÖRBANNAT JÄVLA KALLT UTE! ...som synes på mina MMS igår ;-)

Jag hade tjock kofta, vinterjacka, vantar, jeans och knästrumpor under för att få lite värme på benen och så stövlarna jag använde i vintras. I den här utstyrseln var det precis lagom att jag inte frös men inte var speciellt varm heller. Frös om fötter och händer (tills jag tillslut tog på vantar).

Är det sommar verkligen???


...sommar och sol

mms_img47637 (MMS)

...sommar och sol


Sooommaaar...

mms_img47636 (MMS)

Sooommaaar...


Den sanna midsommaren

Jahapps, midsommar då ja. Vad gör ni alla? Äter jordgubbar och färskpotatis och dricker för mycket av alkoholhaltiga drycker?

Midsommarafton är rätt tragisk egentligen, Sveriges största supardag. Imorgon ligger halva befolkningen utslagna med jordens baksmälla och över landet kommer det ligga som en osande dimma av gammal fylla och djup ångest i luften.

Ute kommer det ligga ölburkar utspritt lite varstans, på rangliga plastbord kommer det ligga gamla matrester som flugorna festar till det på. Utspilld öl, fimpar och skräp. Någon trasig midsommarkrans som någon pillat ihop innan hen blev allt för packad.

I parkernas buskage kan man imorgon hitta borttappade skor, flaskor, burkar, några par trosor, en och annan spya här och var och det kommer lukta piss i varje vrå.

Mängder av barn kommer att dansa kring en midsommarstång och tro att det här är en underbar dag, bara för att någon timme senare upptäcka att varenda vuxen, plötsligt, utan att man märkt det, är dyngrak och inte finns där för fem öre.

Barn kommer yra omkring i grupper sent ikväll och leka tills det börjar ljusna igen. De kommer finnas i bostadsområden och i idylliska svenska paradis vid havet där man samlats flera familjer för att fira tillsammans. Ingen kommer se barnen eller bry sig varför de är ute och ränner långt efter att de borde lagt sig.

...nu pratar jag om de barn som ändå har det ganska bra. Många barn kommer att ha en betydligt mer tragisk midsommar men det är för tungt för att ta upp här.

Ikväll och i natt kommer en mängd människor köra bil på fyllan och det kommer få sorgliga konsekvenser, tro mig. Minst lika många kommer att ge sig ut i båt på fyllan och ännu fler kommer aspackade trilla ner i vattnet från bryggor och liknande. Fyllecellerna kommer vara lika packade som folket i dem.

Många knogar kommer bli blodiga, många ansikten kommer slås sönder. Det kommer bråkas, gapas och skrikas. Mängder av kärlekspar kommer att göra slut och miljarder tårar kommer att fällas ikväll. Miljarder.

Många tjejer kommer att våldtas ikväll och i natt. De flesta av dem kommer inte förstå det själva. Att de först var "på" men sedan sa nej eller ångrade sig, men på något sätt blev det där samlaget av ändå, det är väl inte våldtäkt? Eller? Eller förresten, vad hände egentligen igår? Hade vi verkligen sex, vem var det med och ville jag verkligen det? Finfint, de kommer inte förstå själva vad som hände.

"Vad hände" ja, den stora frågan imorgon. Vad fan hände?

Nej men så negativt jag skriver. Klart det finns vackra Pripps Blå-mysiga firanden vid havet också och nyktra familjetillställningar med midsommarstång och små grodorna. Självklart. Allas bild av midsommar, att det är så vackert och fint. Blommor, mys och lyckliga familjer. Den svenska sommaren med glädje och kärlek förpackat i en jordgubbstårta.


Nej men GLAD MIDSOMMAR på er då, nu vänder det, snart kommer hösten :-)
Godmorgon och kul kommentar ;-)

Godmorgon :-)

Oj, visst är jag bra på det här med bloggandet? ;-)
Är så ovan så jag nästan glömmer att jag kan skriva här, men jag antar att det är en bra sak iofs (för mig alltså, men trist om man följer bloggen hehe).

Något annat jag glömmer är att det är sommar! Herregud! slutet av juni! Var tog tiden vägen? Jag går fortfarande och väntar på att sommaren ska BÖRJA. Lovar jag kommer missa den och så är hösten plötsligt här och jag fattar ingenting. Gjort så flera gånger. Vilket slöseri, men liiite svårt att ta tillvara på sommaren när det är höstväder ute. Jag vill åka och bada, äta glass som smälter så snabbt att man knappt hinner få i sig den.

Förlååååt till dig som skrev en kommentar igår men jag MÅSTE lägga upp den. Den var så söt och rolig :-D Hoppas du bjuder på den?


Jo, den här kommentaren kom under ett inlägg om tvillingarna jag gosat med de senaste dagarna:

"Vad häftigt att dina tre gossar är födda 98-08, 07-07 och 09-09, vart det 11-11 på tvillingarna?"

-Japp, jag fick tvillingarna i november i år ja, Jajemän ;-) ...och de är mina, absolut :-)Vilda och Tindra.


Nej nu ska jag på allvar försöka göra någon nytta här hemma innan jag ska skjutsa iväg Victor till ett möte.

Ha det gott :-)

Ibland undrar man hur bra det är egentlige...

mms_img47630 (MMS)

Ibland undrar man hur bra det är egentligen :-/ det här trycker jag i mig varje dag ibland mer. Nej inga konstiga piller. Förutom psykmedicinen är det mest olika vitaminer som läkaren tvingat mig att äta men ändå.


Nyss hemkommen och lite trött :-) jag är s...

mms_img50256 (MMS)

Nyss hemkommen och lite trött :-) jag är som skapt för tvillingar haha jonglera två bebisar och mata och greja samtidigt och lyckas utan bebisgråt är en kul utmaning. Nej nu ska jag sova :-)


Famnen Full <3 :-)

mms_img50255 (MMS)

Famnen Full <3 :-)


Det låg en vante i chipspåsen. Vilken tur ...

mms_img28975 (MMS)

Det låg en vante i chipspåsen. Vilken tur för det behövs nästan i det här kyliga vädret...


Extremt stickrädd...

Lektion i hur man (INTE!) tar blodprov på en mycket stickrädd person


1.
HUGG in nålen som om armen var gjord av sten (jag blev nästan förvånad att inte nålen kom ut genom armbågen).

2. Fyll röret/rören

3. SLIT ut nålen som om den satt fast och böj den samtidigt uppåt så nålen nästan går av.


KÄRRING! Det gjorde skitont när hon drog ut nålen, så där så jag ville spy och sen satt jag kallsvettig, yr och illamående och tryckte emot pappersbiten innan jag fick gå därifrån. Ett under att jag inte svimmade. Vidare till Apoteket och hela tiden kände jag av hur ont det gjorde i armvecket vilket fick mig att bli mer och mer svimfärdig. På Apoteket var jag tvungen att sitta med huvudet böjt neråt ...för det är INTE ALLS PINSAMT! Försökte lite snyggt låtsas som om det var något jag var tvungen att fixa på skorna. Hur som helst blev det lite bättre så jag kunde få mina tabletter och åka hem.

Är fortfarande yr och illamående...

JA jag är extremt stickrädd och för ett antal år sen var det så illa att jag vägrade ta prover så de fick ta dem i samband med att jag skulle sövas istället och jag sövs alltid med mask, PVK får de sätta när jag redan somnat. Jag har väntat in i det sista med att ta det "obligatoriska" blodprovet när man är gravid, jag har vägrat PVK i förebyggande syfte under förlossningarna. Sen några år tillbaka har jag iallafall kunnat ta vanliga blodprover fast då liggande och har sakta vant mig och kan nu ta dem som en normal människa - sittandes.

Jag har blivit stucken 6 gånger de senaste 4 veckorna och hade liksom börjat vänja mig (förutom en av dessa 6 gångerna, då de skulle sätta PVK och jag var tvungen att åka hem och trycka i mig lugnande först).

TACK så jävla mycket till sköterskan idag! TACK! Om ett par veckor (om inte förr) ska jag ta nya prover, vette fan hur jag ska våga.

Konstigt nog har jag absolut inga problem med att se andra bli stuckna. Elmer har väl härdat mig med alla sina oräkneliga stick under sitt liv, där de fått sticka lite varstans, oftast i huvudet under hans första år. Alla gånger de grävt i hans armveck osv. Inga problem.

Sorry, ett långt inlägg om världens töntigaste grej...
Välkomnanden

Det är många som välkomnat mig tillbaka nu så jag får väl säga samma sak;


VÄLKOMNA TILLBAKA :-D

Godmorgon på er ;-) :-)

Lite säljes :-) *upd*

Vill bli av med! Eller ja, rättare sagt; vill ha pengar *s* ;-)

[email protected]


Svart NY tracksuit (tröja och byxa alltså) strl 70+ 4-9 månader säger Shampoodle. Tillhörande tygpåse följer naturligtvis med.

250 ink frakt?

http://www.shampoodle.com/37-tracksuit

En sån alltså, fast svart och till bebis :-)


************

Sen några bärredskap:
Didy katja 410 cm, uuunderbara färger :-) Gosig och fin.

480 ink frakt?

********************************


Bild
Bild

Didy i olika lila ränder och romber (tror det är romber)?? Tror den är hemmafärgad ca 430 cm kan det ha varit en Jonas?? vet inte men den är lila nu iallafall, superfin och tunn (men stadig). Mjuk som den mjukaste bebisfilt :-)

460 kr ink frakt?Godmorgon ;-)

Gomiddag! Eller typ godmorgon för mig som är barnledig och sov ...eh, länge ;-)

Roligt att så många hittade hit igår :-) <3 <3 <3 Tack igen för alla varma kommentarer! Men vad gööör alla då? Har ni sommar? Här är det inte mycket till sommar iallafall. Vi hade bara för ett par veckor sen och då var det SOMMAR en vecka och jag hoppas verkligen den kommer tillbaka snaaart så man kan börja åka och bada. Grabbarna har en pool hos pappa som de badat i och en pyttepool här hemma men det är hög tid för riktiga bad. Elmer var aldrig iväg till sjön eller havet förra året. När det väl var så där jättefint väder så var han ju sjuk (6 veckors diarré för de som inte vet/glömt).

Till midsommar blir det Liseberg för de små, med sin pappa. Hela den familjen åker alltid till Liseberg på midsommar. Elmer kommer ÄLSKA det. Som tur är för honom så klarar han nog (förhoppningsvis) precis 90-gränsen med skor på sig (han är 87,5 cm lång). Han har precis börjat använda de kläder som Alvin nyss haft :-) Elmer har 92, 98 och 98/104 beroende på märke (Gud så olika kläder är i storlek!) från Lindex och Kappahl blir det 98/104. Han är lixom inte ens 2 år! 24/25 i skor.

Mer utflykter i sommar då? Ja, garanterat med M, jag har inget planerat med barnen, min sommar ser verkligen TRÅKIG ut. Dessutom sjukskriven (och då är det inte bara det jag skrivit om tidigare som spökar, mer om det längre fram, när det känns rätt) och inte rik precis. Läste att om man inte har råd att åka utomlands så är man fattig HAHAHAHA vilket skämt! ...och framförallt ett ordentligt HÅN mot dem som är fattiga på riktigt. Jisses.

Vad ska ni göra i sommar?


Nej, lite mer kaffe nu kanske så jag vaknar ordentligt :-)
Efterlysning

Jag efterlyser någon som; är 30+ år gammal (viktigt), ÄRLIG, uppriktig, smart, rolig, framåt, glad, skärpt och som har bred humor och gillar (eller åtminstone inte har ont av) grova störda skämt. Någon som kan prata och diskutera, argumentera. Någon som gärna får vara bra på att uttrycka sig i skrift också. Någon som är kärleksfull och vänlig, gillar (mina) barn, kramar, mys, men också lite galenskap. Någon som kan fjanta sig men vara vuxen och ordentlig när det behövs. Ingen tråååkmänniska med andra ord. Någon som är stabil och inte bara försvinner, jag har svårt för folk som försvinner. Någon som bor häromkring eller är flyttbar. Självklart singel, men det ska väl inte behöva påpekas :-)

Vet du någon? Bra! Stoppa denna någon i ett kuvert och skicka hem till mig ASAP, jag lyckas inte hitta en sådan person själv och har väntat färdigt.

...ja och naturligtvis ska det vara en HON och inget annat. Hade jag sökt en HAN hade det bara varit att gå ut och plocka en ;-)
Bebisar i miniatyr :-) <3

Var har jag varit ikväll nu då? :-)

Jooo jag har hälsat på en vän som födde två små urgulliga tjejer för någon dag sen :-)) Vilda och Tindra heter skruttarna. Tillsammans utgör de EN nyfödd Beckah-bebis viktmässigt (där en liten bit under 5 kg) hahaha så jaaaaaaa det är de minsta små kryp jag burit omkring på. Jag har gosat, burit, matat, sjalat och gullat med tjejerna. Nyfödingar är ju såååå söta, men nej, jag blir inte sugen. Jag har fått de barn jag ska ha :-)

Sjalat ja ...jag var såklart tvungen att utrusta familjen med en trikåsjal. Själv hade jag nog inte orkat med tvillingar om jag inte haft sjal, jag förstår inte ens hur jag skulle kunnat klara mig utan sjal med ETT barn.

Bilder ja, det måste vi ju ha ;-) Här kommer det några:En liten uppdatering

Tack för alla kommentarer till förra inlägget :-) Det har gått längre tid än jag själv trodde jag skulle kunna hålla mig borta och jag vet att det var en hel del som tänkte samma "ja ja vi får väl se, om ett par dagar skriver hon igen när hon fått tillräckligt med uppmärksamhet". Ja, jag har alltså fått sådana kommentarer, men tror jag rensat bort dem ganska bra.

Jag har kollat min besöksstatistik för bloggen och blir nästan lite rörd ...jag har haft 500-600 besökare per dag hela tiden fram till senaste dagarna då det gått ner till runt 400. Smått fantastiskt. Siffror att vara rätt stolt över och jag blir varm och glad över dem. Var rädd att alla försvunnit.

Vad har hänt och vad har jag pysslat med under dessa veckor då? Det är svårt för det har hänt ofantligt mycket samtidigt som det inte hänt ett skit. Svårförklarat. Jag kommer inte sätta mig och rabbla igenom hur det sett ut. Det som jag känner är rätt att dela med mig av kommer komma med tiden, inte idag. Men så mycket kan jag väl säga att livet på många sätt förändrats.

Sommaren är här. Eller ja, den var det iallafall ett litet tag :-P nu regnar det mest bara. Pojkarna försöker njuta av sommaren iallafall och Victor har slutat skolan. Han börjar åttan om ett par månader. Helt sjukt! MITT lilla barn! Alvin och Elmer mår bra, busar, leker och växer. Elmers prat har lossnat och han har en massa massa ord. Uttalet är inte direkt klockrent men han var ju ganska sen på grund av nedsatt hörsel. Han var på kontroll förra veckan och både rören och Belles hörsel är det bara bra med :-)

Det var en liten liten uppdatering :-) Hoppas ni alla haft det bra och mår bra och har fint väder och allt sånt :-)

Nu ikväll ska jag iväg och hälsa på någon, kanske blir en bloggning sen. Får fråga berörda personer om det är okej först bara :-)

Hej sålänge <3
Säg hej till publiken :-)

Lite skakis och nervös nu. Skitlöjligt eftersom jag bott här inne i ett par år och delat med mig allt möjligt som händer i mitt liv. Nu vet jag knappt vad jag ska skriva. Eller snarare vet inte alls för stunden. Jag börjar helt enkelt så här bara och ser vad det blir av det. Finner inga fler ord just nu men kommer tillbaka snart, antagligen idag.

Det är dags nu, jag saknar er och bloggen, jag är redo. Har tänkt mer och mer på det här den senaste veckan men inte vågat, åter igen; löjligt.

Hur som helst: HEEEJ!!! :-D

I'm back :-) finns det någon läsare kvar tro? ;-)