BÄSTA solkrämen till barn!!!

SOLIG dag  idag :-) fick hem pojkarna typ kvart i 6 och var med dem lite. Klippte naglar och tog och klippte Elmers hår också och nu blev han äntligen blond :-) får se om det håller i sig när håret blir längre men det verkar ju inte som att han har äkta rött pigment så jag tror att det bara varit "bebishår". Hans hud visar på att han inte borde vara rödblond eftersom han blir ljusbrun istället för illröd av solen. Min slutsats är att han borde vara blond som Alvin. Jag har väntat på detta faktiskt om jag ska vara ärlig. Systersonen var exakt lika rödhårig som Elmer, syrran snaggade honom inför sommaren när han var 1,5 år. Sen växte det bara blont och han har varit blond sen dess och blir dessutom förbannat lätt BRUN på sommaren. Behöver typ bara tänka på solen ;-) hahaha.

Men visst, lite röd i skinnet var Elmer idag förresten ;-) på underarmarna var han röd för att han bränt sig i helgen när han varit icke insmörjd *morrar lite men säger inget*. Så efter jag klippt håret och duschat honom i morse kletade jag in honom i SPF 50 innan dagis.

Jag använder ACO kids att smörja med. Hittade den förra sommaren och det passade KANON till Elmer med hans knäppa hud som man inte kan lita på! Då använde jag SPF 20 eftersom den enbart innehåller partikelfilter (tror den finns i 30 också men är osäker). Ville ju inte gärna smörja in honom med kemiskt filter så jag höll mig till den och den var SUVERÄN och funkade till Elmers hud (vilket säger en hel del!).

Nu i år har jag införskaffat en SPF 50 också ur samma serie. Den innehåller en kombination av partikel och kemiskt filter och jag har provat lite lätt på Elmer och det verkar funka trots att han har världens konstigaste hud ;-)


I år har jag även införskaffat två andra Aco-solkrämer (vågar och vill inte prova annat än ACO eftersom jag redan vet att deras är skitbra). En för kropp (SPF 50) och en för ansikte (SPF 50+). Mest med tanke på Elmer då och för att jag var rädd att han inte skulle tåla solen ALLS, alltså att han hade sånt riktigt rött pigment - vit på vintern och illrött bränd på sommaren, aldrig brun. Ni vet vad jag menar :-)

Dessa två är speciellt gjorda för känslig hud och har extra låg risk för kontaktallergi så det lät ju perfekt.För er som undrar angående Elmers hud; JA han har fortfarande konstigheter som kommer och går. För tillfället har han blöjområdet fullt av Elmerprickar. Jag bekymrar mig inte över det alls längre. Känner mig trygg med att det gjorts biopsier på två olika sorters Elmerutslag och båda såg "bra" ut så jag litar på att han helt enkelt bara har en väldigt märklig hud som lever sitt eget liv men att det är ofarligt.

Ja jag klagar ju inte precis ;-)

mms_img28781 (MMS)

Ja jag klagar ju inte precis ;-)


Beckah-dieten och livets mysterier *viktigt* - Uppdaterat inlägg.

Skrev detta igår men FUCKING BLOGG.SE har inte funkat typ senaste DYGNET!


***

Fått några gnälliga kommentarer till reportageinlägget, meeen det var ju väntat :-P

Det gör mig INGET!
För i mitt liv har idag molnen skingrat sig och en solstråle har letat sig fram och nått mitt hjärta med värme och lycka!


Dock var det en kommentar som jag måste svara på här i ett inlägg. Någon som undrar varför jag säger att jag inte bantar och hen tycker att jag svälter mig.


Svar:

Jag kallar det inte att banta om man går ner i vikt utan att göra något för att gå ner i vikt. Antagligen VILL min kropp se ut så här eftersom jag ALLTID sett ut så här!!! Det här ÄR JAG lixom :-) Undantaget är när jag är gravid eller ammar.

Nej, jag bantar inte och går inte på någon diet. Jo Beckah-dieten i såfall dvs. ÄT VAD DU VILL - NÄR DU VILL!

Jag äter när jag är hungrig eller sugen på något. Är jag inte hungrig eller sugen på något så låter jag bli. Enkelt. ÄR jag sugen på något så äter jag precis det jag är sugen på, oavsett vad det är. Min kropp säger till när det fattas något. Det är jag övertygad om. Min kropp gillar High-Carb-High-Fat uppenbarligen *mumma* :-P ;-)

Ena dan kan jag äta en macka, en glass, en påse chips, 3 frukter, normal lagad mat, godis, en påse bullar och en micropizza (eh, ja vissa dagar äter jag bara nyttigheter också *s*). Nästa dag kanske bara en banan och en halv påse chips :-) Äter så gott som aldrig frukost utan allt blir från typ mitt på dagen och fram till jag lägger mig. Ca. 00-03 någon gång brukar jag gå och sova. Däremot dricker jag en JÄVLA massa kaffe och numera med mjölk, kanske den jag får näring ifrån? ;-) dricker även ganska mycket läsk.

Kan väl också säga att ju mer jag håller mig till att äta "skit" och på fel tider - desto smalare blir jag/håller jag mig. Då jag går upp i vikt så är det när jag äter frukost och sen bara nyttig mat. Jag är nästan avundsjuk på mig själv ;-) ...och JA jag kortar hellre ner livet och äter godsaker än att leva längre och äta tråkig mat. Jag lever NU och varför inte passa på att ha det Gött? Dö kan man göra när som helst. Påkörd av en bil tex. Man kan även leva hur nyttigt som helst och ändå dö i Cancer och annat otrevligt.

Jag äter aldrig INGET på en dag. Visst det har kanske hänt 3 gånger sen januari, MAX. Då har det varit när jag är på BOTTEN av botten och helst skulle vilja dö. Då är jag inte hungrig eller sugen och äter alltså inte.

Som sagt - jag äter PRECIS vad jag vill NÄR jag vill och jag trivs förbannat bra med det :-)Med min "metod" har jag gått ner 35,5 kilo (varav ca 25 kg sen EFTER förlossningen)
utan att göra ett jävla någe för att gå ner. Jag rör mig så lite som möjligt och tränar aldrig (jävligt lat ärligt talat och äter skit). Har en syster som funkar EXAKT likadant så det ligger väl i generna. Min andra helsyster funkar inte så - meeen hon fick ALLT anlag för bröst istället så vi andra två blev utan. Hahaha, rättvist :-P


****


NOG om det. Nu tar vi något annat, något oerhört viktigt ;-)


LIVETS STORA MYSTERIER


Kom på en till häromdagen men är för dement för att den skulle fastna, får återkomma med den ;-) MEN det finns två mysterier som jag undrar över och hoppas få svar på.


1. HUR kommer det sig att man köper lösviktsgodis, enbart sådant man tycker är gott givetvis, men LIKFÖRBANNAT är det ändå bara "äckliga" godisar kvar i botten av skålen?! Vem fan har lagt dit dem?


2. HUR kommer det sig att en fryst köttfärs tinar snabbare i jättekallt vatten än liggandes på diskbänken i rumstemperatur?


Tacksam för svar...

På begäran - reportaget :-)

Nu har så många frågat om jag inte kan lägga upp VeckoRevy-reportaget så ...okej då :-) Only for you ;-) *s*


Av: Anastelle Wieslander
Foto: Anneli Hildonen
Hår och Makeup: Alison Hamshire, Alina Zaguri & Helena Lindqvist/Mariart Pro Team
Vit som en isbjörn :-P har solat "några" gånger sen dess hahaha. Som jag sagt förr: Bombshell (finns i flera modeller och färger) från Lindex *rekommenderas VARMT*. Okej, jag har jättesmå bröst även på den här bilden men jag lovar att de är ÄNNU mindre egentligen (Läs: har inga alls).
Kanske inte exakt mina ord men. Jag babblade på, hon skrev sen ihop det.
Efter några öl i förrgår kväll försökte vi återskapa samma pose, fast PÅKLÄTT! ;-) Byxor från KappAhls barnavdelning i strl 158. FAN så jävla billigt och praktiskt att kunna ha barnkläder :-))

Min käre son kommenterade på Facebook att jag är på tok för smal! Meeen som jag svarade honom så är det bara för att bilden är tagen lite från sidan så höfterna försvann på bilden. Lovar att jag inte blivit för smal....säger vi.

Mina dikter

Jag har skrivit massor under åren men tappat bort nästan alla, framförallt när hårddisken kraschade 2007. Inget jag tänkt på förrän nu faktiskt. Det enda jag hade fokus på då var att ALLA foton mellan 2004-2007 försvann, inklusive mina gravidbilder, Alvins förlossning och första 2 veckor i livet. Har haft mycket skrivet på papper också men det har jag ingen aning om var det tagit i vägen. Bland annat en om känslan att få ett barn, att vara förälder. En dikt jag fått väldigt mycket beröm för. Det roligaste är att den var skriven flera år INNAN jag fick barn och det var först efter Victor fötts jag insåg hur läskigt det var att jag faktiskt på pricken hade beskrivit hur det känns på riktigt.

HUR som helst :-) det här är vad jag kunnat hitta nu och en del känner ni igen eftersom de är nya och ligger i bloggen sen innan:Det bästa för alla är att undvika mig
Beckah maj 2011

Jag borde ha vetat, jag borde förstått
Bara accepterat, det hade inte gått
Skulle aldrig ha kunnat få fungera
Jag vill sluta andas, jag vill inte mera.

Mitt liv har alltid varit så
Glädjen och lyckan kommer jag aldrig att nå
Varför ska jag gång på gång försöka
Varför ska jag fortsätta hoppas och söka

Äntligen har jag insett, ingen står ut med mig
Lämna mig du bara, det är helt okej
Jag börjar förstå, det börjar sjunka in
Att jag återigen förstörde och du blir aldrig min

Ja, gång på gång slutar det så här
Hur hårt jag än försöker, lovar och svär
Den svarta dimman är allt jag finner
Medan livsgnistan slocknar medan ljuset försvinner

Livet är en ångestfylld plåga
Det är ingen mening ens att fråga
Varför vissa alla smällar får ta
och de flesta andra får ha det bra

Rättvisa i livet kommer aldrig att finnas
Har aldrig sett någon vad jag kan minnas
Vissa ska plågas, ta smärtan och skiten
Andra lever lyckligt och slipper den biten

Nu räcker det på allvar, nu är det slut
Orkar inte mera, jag kan inte stå ut
Kommer aldrig ta in nån i hjärtat igen
Kommer aldrig mer våga tro på en vän

Jag backar tillbaka, tar på mig mitt skal
Stannar här inne, jag har inget val
Annars förstör jag livet för dig
Det räcker med mitt liv, det räcker med mig.

Förlåt.

**************************************

Du är mitt hjärta
Beckah, april 2011

Har famlat i mörkret, du fick mig att se.
Du gav mig kraft, du fick mig att le.
Uppslukad av lycka. Underbara du.
Du fångade mig och jag kan andas nu.

Jag vill känna, jag vill leva.
Aldrig mer i mörkret treva.
Du har fångat mitt hjärta.
Suddat bort all min smärta.

Mina starka, växande känslor för dig.
Har helt och hållet omslutit mig.
Min sol, mitt hav, min himmel, min vind.
Som torkat bort tårar från min våta kind.

Kärleken jag känner, djupt i hjärtat mitt.
Går aldrig att beskriva, mitt hjärta det är ditt.
Snurrig och förvirrad, jag kan inte förstå.
De starkaste av känslor man kan i hjärtat få.

Den vackraste, finaste, nu och någonsin.
Älskade hjärtat, föralltid bara din.
Blunda och lyssna, en kärleksmelodi.
Min brinnande längtan den lever däri.

Snälla våga tro, tro på alla orden.
Släpp alla tankar, bort med alla borden.
Från djupet av mitt hjärta, tackar jag dig nu
och älskar dig helt gränslöst - för att du är du.


**************************************


Sången om döden
Beckah, april 2011

Sången om döden har spelat för mig.
Likt en dimma, omsluten av ångest.
Sökte ljuset men ljuset hade lämnat mig.

Sången om döden har spelat för mig.
Rivande smärta blev till tårar av blod.
Sökte kraften men kraften hade lämnat mig.

Sången om döden har spelat för mig.
Nedslagen och krossad i ett mörker.
Sökte viljan men viljan hade lämnat mig.

Sången om döden har spelat för mig.
Ett tappat andetag, en förlorad glöd.
Sökte hoppet men hoppet hade lämnat mig.

Sången om döden har spelat för mig.
Men där. Genom dimman, bortom ångesten.
En gnista av ljus. Jag lever. Jag är.

En stjärna har tänts på min svarta himmel.
En utsträckt hand, ett leende. Du.
Du torkade bort tårar av blod, hjälpte mig upp.

Du visade mig ljuset och fick kraften att återvända.
Du gav viljan och hoppet liv igen.
Du blåste bort dimman så att jag kunde se.
Se glädjen, se kärleken, se livet, se dig.

Jag hör skratt, jag hör fåglar kvittra.
Jag hör hjärtslag, jag hör vågornas brus.
Jag hör vinden genom trädkronans blad.
Jag hör dig. Jag ser dig. Jag älskar dig.

Sången om döden har slutat att spela.


**************************************

Stjärnorna har övergivit mig
Beckah mars 2011

Ser upp mot den sammetssvarta himlen men den reflekterar bara sorgen i mitt hjärta. Mörker. Stjärnorna har slocknat där uppe. De har övergivit mig.
Ensam i ett mörker av sorg och saknad. Insikten om verkligheten kramar åt mina lungor och får mig att tappa andan. Panik. Desperat. Svart. Smärta. Blodiga tårar lättar trycket, öppnar upp för ett andetag som nuddat vid döden och vänt hem igen.
Stjärnorna har övergivit mig. Jag kan inte se dem, de leder inte in mig på rätt väg. Jag söker men finner bara mörker och smärta. Led mig hem igen.
Stjärnorna har övergivit mig och jag kan inte andas. Famlar i mörkret. Ropar ut ditt namn men du är inte där. Du var en strålande stjärna på min nattsvarta himmel. Jag behövde dig, jag behövde ditt ljus för att se allt det andra. Nu är allt svart, jag ser inget längre.
Stjärnorna har slocknat nu. Du har övergivit mig.


**************************************

 
I en pöl av blod och tårar
Beckah, april 2011

Ett mörker av ångest omfamnar mig där jag ligger på den smutsiga asfalten.
Du har övergivit mig. Du. Du som betydde allt. Du har övergivit mig.
Blodigt och brutalt slet du dig loss från mig med ett hånfullt leende.
Högg en kniv i mitt hjärta och drog den genom mig kropp.
Jag föll ihop i en pöl av blod och såg upp på dig, försökte se in i dina ögon.
Du skärmade av, vägrade möta min blick. Tittade bara på sörjan med avsmak.
Jag använde all min kraft för att sträcka upp min blodiga darriga hand mot dig.
Du tittade inte ens på den. Du trampade på mig och gick vidare. Vände dig inte om.
Desperat samlade jag ihop sista styrkan för att ropa efter dig. Ropa ut ditt namn.
Snälla, försvinn inte, snälla snälla försvinn inte, gör inte så här.
Du vände dig inte ens om, du fortsatte att gå.
Här ligger jag i en pöl av blod och tårar, hjärtat är trasigt men hoppas och drömmer.
Drömmer om att se dig där borta i dimman komma emot mig.
Drömmer om att du äntligen ska förstå, känna dig berörd och vända om.
Drömmer om att du ska sträcka mig din hand, hjälpa mig upp.
Torka bort mina tårar, laga mina blodiga sår. Krama mig. Hålla om mig.
Drömmer om att mina känslor och mina ord ska landa i dig, att du ska förstå.
Att du ska förstå hur djupt det är och vad du gjort mot mig.
Att du ska förstå att det är dig jag behöver nu, bara du kan hjälpa mig upp igen.
Snälla lämna mig inte i en pöl av blod och tårar. Jag går sönder utan dig.


**************************************


Av din röst
Beckah 2011-02-18

Innan jag ens hört ljudet av telefonen som ringer börjar mitt hjärta slå snabbare.
Jag känner det på mig, jag tänker på dig hela tiden och känner så starkt i hjärtat att jag vet.
Ringsignalen bryter av och med darrig hand lyfter jag upp telefonen.
Vågar inte andas.

Du säger ditt namn och mitt hjärta bränner av alla känslor som bubblar upp av att höra din röst. Som sammet, varm smält glass, en varm vindfläkt om sommaren.
Du pratar och jag blundar och håller andan.

Hela min kropp och själ absorberar din röst och dina ord.
Tänk om du förstod, tänk om du kunde känna hur starka mina känslor är.
Din röst värmer mig, lindas runt mitt hjärta som slår snabba tunga slag.

Jag vill stanna i det här ögonblicket för alltid.
Bara blunda och höra din röst och fyllas av mina varma känslor som inte längre får plats inuti och flödar ut med de tysta tårarna du inte kan se.
Men jag är inte ledsen, min mun ler.
Av din röst.


**************************************

♥ Till Hailey ♥
Beckah, juli 2010

Du lilla barn med rosig kind
Du svepte in med en vårfrisk vind
Tog världen i dina små händer
Fångade hjärtan i många länder
Ett näpet ansikte så litet och sött
vackrare än de flesta jag mött
Du kom med ett buskap att älska varann
En saga som blev sann
En ljuvlig prinsessa med visdom och styrka
En änglaskatt värd att dyrka
Du har gjort avtryck i många hjärtan
Vi finns här för dig i smärtan
Vi ber för dig lilla stjärna
Följer dig på din resa så gärna
All min styrka vill jag ge dig
Som tack för påminnelsen du gett mig
Påminnelsen om att inte ta något för givet
I hjärtat kommer du följa mig hela livet
Tack lilla Hailey för allt du ger
För att du strålar som solen var gång du ler
Mina tankar finns där hos dig
Du berör mig ♥


**************************************
  
Min hjälte - Elmer
Till Elmer inför din dopdag
14 mars 2010
från mamma

Du svepte in med din visdom
landade och satte världen i blom
påminde om sårbarhet, om livet
Lärde oss - ta inget för givet

Oro och sorg, kärlek och glädjerus
ett hotande mörker i livets hus
Vimlande tankar så trött och matt
En prickig pojke, ett barn, min skatt

Så ljuvlig och stark, så vacker och mjuk
Underbar, Helt perfekt! Är han verkligen sjuk?
En rasad värld, helt vänd upp och ner
Tänk om jag aldrig får se när du ler?

Men du gav inte upp, du stannade kvar
du vägrade förlora, gav frågorna svar
Du visade alla, du var starkare än så
Med glöd i själen, du kämpade på.

Rödlätta lockar och en blick så blå
runda kinder med skrattgropar på
Så fantastiskt vacker, jag är så stolt
När jag ser på dig slår hjärtat en volt

Jag älskar dig så vansinnigt djupt lilla prins
Tack! Av hela mitt hjärta, tack för att du finns!
Tack för all kärlek du skapat och delat ut.
Tack för allt, tack för varje liten minut.


**************************************

Min Alvin
Mamma Rebeckah inför Alvins dop 080302

En gosse, ett barn, ett mirakel har jag fött
med busiga, krokiga öron så sött

Himmelsblå ögon med docklik frans
Du är min sol, min lycka, mitt hjärtas glädjedans

Gulddunigt hår, liten mun i rödaste rött
Du är den ljuvligaste Alvin som världen har mött

Din själ är värme, ditt leende är himmelens glans
Dagarna med dig är små blommor i en krans.
Älskar dig större än alla ord som någonsin fanns.


*************************************


Hjälten Tilleman
Av Beckah82 06-03-31
(Den här använde Tilles föräldrar i hans dödsannons. FÖRSTÅR ni äran eller? Blir tårögd bara av att tänka på det. Hoppas alla minns lille Tille? Halvåringen som kämpade- och förlorade mot EB)

En liten stund vandrade han,
här med oss på jorden.
Han, som allas hjärtan vann
och fick oss att tappa orden.

Sällan någon så djupt berört.
Talat rakt in i allas hjärta.
Berättat om allt vackert och oförstört.
Viskat om verklig smärta.

Så mycket du uppnått.
Så mycket ditt liv betytt.
Så mycket vi medmänniskor fått.
Genom dig, lilla knytt.

När du dina vingar får,
lämnar du inte bara jordlivet.
Du kommer i oss alla lämna öppna sår.
När du till slut tar det stora klivet.

Aldrig någonsin blir du glömd.
Den lille hjälten Tille för god för denna jord.
Ditt budskap finns för alltid gömt,
i varje själ, i vart hjärta, finns dina ord.

Ditt meddelande från Gud
"Ta ingenting förgivet"
"Uppskatta dina nära", är ditt bud
"Uppskatta gåvan, livet"


**************************************

Till en sörjande...
Du är inte ensam
Beckah 23 Maj 2005

För varje tår du släpper skall jag släppa en tår
När ditt hjärta värker ska jag dela din smärta.

Jag ska hålla om dig i tanken. Sända dig min värme
Du kan inte missa det för det kommer direkt från hjärtat.

Jag vill finnas där för dig. Även om jag är långt borta är mina tankar, min värme, mina styrkekramar där hos dig så länge du behöver mig.

När ilskan faller över dig ska jag hjälpa dig skrika. Jag ska lyssna och känna. Aldrig ska jag ifrågasätta din vrede. Du FÅR vara arg.

När rädslan lägger sig som ett mörker ska jag lysa upp i ditt rum. Jag ska tänka på dig och viska genom rymden att du FÅR vara rädd. Livet är skrämmande. Döden än mer så.

Jag finns här när frågorna hopar sig. Jag ska ta emot dem och hjälpa dig att gå igenom dem.
Svaren känns omöjliga att hitta. Vad är meningen? Det finns ingen mening och det är DET som gör ondast.

Då ska jag finnas där och hjälpa dig att överleva. Överleva tanken på att det inte finns några svar. Att det inte finns någon mening. Jag ska hjälpa dig bära smärtan.

När du kan skratta igen ska jag finnas där och skratta med dig. Möta dig i din glädje och berätta för dig att du FÅR vara glad.

Vad du än känner, när helst du är ledsen, arg, rädd, glad eller frågande. När du inte kan få luft och när du fylls av panik ska jag finnas där.

Tveka aldrig på om du kan lita på mig. Du kan känna det om du blundar att jag finns där för dig och min styrka och vänskap klarar det. Jag bryr mig om dig och finns där för dig. Nära i tanken för alltid så länge du behöver.


*********************************

Skymningstankar
Beckah 2004

Tankarna tränger sig
upp på ytan
allt eftersom jag slappnar av
och vandrar in i mig själv
Utanför fönstret rullar Sverige förbi
likt en film.
Sakta
har det börjat skymma
och den regnduggande
sommarkvällen för med sig
en behaglig känsla av lugn till mitt inre
Tågets taktfulla buller dövar mitt öra och sänker mig
djupare in i mitt rum av tankeverksamhet.
"Jag är fri nu" hör jag en röst säga
långt bortom tågbrus
och regndroppar på den immiga fönsterrutan.
Bortom alla ängar som böljar fram likt vågor i vinden
och bortom de frodigt grönskande träden
som vackra och stillsamma passerar mig på min färd.
Bortom allt detta hör jag rösten
Jag känner igen den.
Den har talat till mig i en svunnen tid.
"Jag har sökt dig" viskar jag,
tar försiktigt ett tyst andetag och frågar
"Vem är du?"
Jag blundar och håller andan inför svaret
Jag blir alldeles kall och tiden stannar
när det sakta går upp för mig.
Det är jag
Det är JAG som är fri.
Utan att jag märkt det har mina läppar format ett leende.
Mörkret har nu fallit utanför och jag viskar i en lättnad
"Välkommen tillbaka ...jag har saknat dig"**************************************

Levande död
Beckah 2004

Vad ska man göra när det gör för ont för att leva men man inte vill dö?

När det känns som om man redan är död och det enda som vittnar om att man lever är smärtan inuti?

En smärta så stark och rivande så luften pressas ur lungorna och lämnar ett vakum efter sig och får en att kvävas och sakta sakta tyna bort.

När det river och sliter inuti och själen håller på att smulas sönder i smådelar och tankarna vimlar omkring och samtidigt står stilla.

När det känns som om man håller på att förblöda i det stackars hjärtat som pumpar i panik för att hålla en vid liv när resten av ens kropp och ande vill ta livet av en.

När man vill skrika så fönsterrutorna spricker men inte får fram ett ljud.

När det brinner inuti för att man vill gråta men det inte finns några tårar kvar.

När det enda som finns är tomhet och smärta och panik.

När inget känns glatt och inget spelar någon roll.

När allt kvittar för inget kommer någonsin bli till glädje igen.

När man bara vill lägga sig ner och somna men man inte kan och inte vill somna och man inte kan och inte vill vara vaken.

När man känner att man behöver äta men man inte kan äta, när man inte kan dricka för det inte får plats ens en droppe vatten eftersom man redan är så överbelastad av all smärta.

När man bara vill sitta där på en stol fast man inte alls vill sitta där för man vill resa sig upp för det är för jobbigt i själen att bara sitta där men man inte vill resa sig upp för man har ändå ingenstans att ta vägen.

När man vill springa till jordens ände fast man vet att jorden inte har någon ände och det ändå inte spelar någon roll och man ändå inte har någonstans att ta vägen medan man samtidigt inte kan vara kvar där man är.

När man bara vill upphöra att existera men man ändå inte vill dö.

När allt utöver att försöka komma ihåg att andas känns övermäktigt ansträngande.

När hela kroppen darrar och man fryser och ändå svettas.

När varje liten atom av kroppen känns som ren smärta.

När det gör så ont psykiskt så det till och med känns fysiskt.

Vad gör man när allt känns förbi och man redan är död. Levande död.
<3

Huuumor! Eller dö. Bara att välja.

HEJ! Jag orkar bara inte blogga just nu, "bor" hos syrran och mår skiiit en stund. Försöker liva upp livet med skratt och sällskap. Vi har KUL iallafall. tror jag... *LOL* Hoppas alla bloggläsare står ut med lite bloggtorka ;-)


Bästa:


-Jag känner INGENTING av den här ölen!
-Näää inte jag heller! De måste glömt alkoholen!
-Ja, men SKÅL för alkofrihål öl då!
-Hahaha, va?! :-))
-Oj hahahaha :-))

Okej, sorry, inte kul :-)För er som inte såg, kolla igen: ALKOFRIHÅL öl istället för alkoholfri


Hejsvejs :-)

God morgon (ironi)

Nämen titta!

Jag tog mig ur sängen idag med :-) Eller ja, inte mycket till val med en 1,5-åring och en 3,5-åring *s*. Kanske bra det.

Var hemma hos syster S typ hela dagen igår. Fan vilken flamsig dag :-D har nog inte skrattat så mycket på år och dar. Ni vet sådär som när man är tokigt övertrött och umgås med sina roligaste vänner och bara flummar och skrattar ...åt ALLT! Maskerade tårar för att hålla sig ifrån att bara lägga sig ner och gråta sig till döds iofs, men va fan, skratt som skratt ...eller? Nähepp...

Undrar vad jag ska hitta på idag då för att överleva? Hmmm ...tagit en tablett iallafall som kanske hjälper mig några timmar. Lite sol här skulle ju inte skada precis (who am I kiddin', det skulle ju knappast HJÄLPA heller...).

Håll utkik, ska försöka hinna med att lägga upp lite humor här i bloggen i förmiddag ;-) strax dags att gå till dagis nu :-)

Puss världen! <3

Välj rubrikjävel själv...

Vilka värdelösa dagar jag har egentligen ...pluggar ...eh ...inget, får inget gjort hemma, gör typ ...ingenting. Det vettigaste jag gjorde på hela dagen igår var att gå hem till syrran och hjälpa henne skriva ett mail (viktigt mail som var tvunget att formuleras bra). Känner mig duktig och nöjd med mig själv ...inte.

Idag verkar det iallafall bli sommarväder här så vi får hålla tummarna. Ettåringen jag skrev om som skulle opereras igår ska få operationen genomförd idag istället så jag håller tummarna för att allt går bra  <3

Själv ska jag till skolan om det tag, behöver plugga lite engelska och uppenbarligen får jag inget pluggande gjort hemma.

KUL natt jag hade. Vaknade mitt i natten med sådana extrema magsmärtor jag hade för ett tag sen. Trodde jag skulle dö. Förlossningsvärkar x 3 typ. Men jag lät bli att göra om misstaget från förra gången och ringde inte 1177 den här gången och visst gick det över. Men hua, inte utan att man blir lite rädd. Proppade i mig en massa Alvedon (okej inte en MASSA - lagom) och ett par lugnande :-P det lättade det hela en smula.

Vilket kraschat liv jag har just nu, det är så mycket så mycket. Sjukdomar, rättegångar, ekonomiproblem, krångel med skattegrejs från förra året (en specialgrej som skattegubben inte ens fattade och fick ringa runt), problem att få ordning hemma, krångel med alla barn, massa jobbigheter för samtliga mina nära och kära. En släkting som är lite mer avlägsen än så har dessutom fått en hjärntumör (fått tillbaka rättare sagt) som de inte kan göra något åt, han väntar nu på döden och försöker få en bra sista tid med sin fru som är min släkting (relativt nära).

ALLT är bara SKIIIIT i mitt och alla näras liv med andra ord och jag kan inte ens skriva om en bråkdel av det. Men kan väl säga att det är omänskligt mycket just nu.

På det har jag inte ens lyxen att kunna lägga mig ner på botten av ett svart hål och bara blunda eftersom min medicin tvingar mig att hålla mig på normallinjen. Jag är fortfarande ovan vid att ligga här. För första gången någonsin - stabil och får handskas med alla dessa bekymmer som normala människor.

Medicinen ja ...hahaha hämtade igår ut Lamictal (Lamotrigin) för 28 dagar. Pris: 1224 kr. Jag betalade ...NOLL. Tack högkostnadsskyddet! Men men en investering för samhället så att jag kan jobba sen och betala skatt. Med mina sjukdomar hade jag kunna vara sjukskriven resten av livet om jag velat och det är det SISTA jag vill - helt tappa meningen med livet alltså.

Försöker behålla humor och den glädje jag kan finna. Har dock en <3 sol <3 i mitt liv som skänker mig glädje. Vet inte vad jag hade gjort annars. Någon som får mig LYCKLIG och varm. Tack underbara finaste <3 Sen har jag många vänner och en bästa vän som ALLTID finns där. Vilken jävla tur för mig! <3 <3 <3

Humor ja. Det HÄR är HUMOR:

A woman is having a glass of wine at home, with her husband.
She says: "I love you."
He asks: "Is that you or the wine talking?"
She replies: "It's me ...talking to the wine"

Garvade läppen av mig mouahahaha :-D


Kikade in i bloggen igår kväll och det här är också humor:Ha en bra dag allesammans <3

ROOOLIGT!

Vill du skratta? Eller åtminstone le? Hehehe

Kolla in den här kategorin, en samling av Alvins roliga grejer han kläckt ur sig:

http://beckahbitch.blogg.se/category/alvin-snackar.html


Kan bjuda på ett skämt från Facebook också när jag ändå håller på:

Bin Laden är nu död men hans syskon Marme Laden, ngt mörkare Choko Laden, vegetarianen Sal Laden och systern Remu Laden är fortf på fri fot. Förutom dessa eftersöks även hans kusin Pinaco Laden, hans dementa farbror Varfanvadejag Laden samt hans morbror - sångaren Bal Laden.


Fast det roligaste när det gäller Bin Laden är ju ändå bilden som spreds igår HAHAHA har aldrig varit med om att folk faktiskt gått på en så fruktansvärt dåligt photoshoppad fejkbild. Jag skäms å alla andras vägnar. Jag skämdes speciellt för tidningarna HAHAHAHA piiiiiinsaaaaamt! Jag såg direkt när jag tittade på bilden att det här kan inte stämma :-) hur kan inte alla andra sett samma sak??


Edit:

Som sagt hahaha såååå dålig!!!
Plötsligt så händer det! Knasigaste första meningen ever?

Jaaa plötsligt så händer det! FÖRSTA TVÅORDSMENINGEN!

Så stolt så jag kunde fälla en tår! Men vilken galet knepig första mening! hahahaha Elmer är garanterat ensam om den som första *LOL* Första äkta alltså, som han verkligen menat på riktigt och inte råkat säga utan betydelse eller fattat vad det betyder. Dessa två ord kan han. Han kan en massa ord nu. Det är väl iallafall 20 eller så som han använder ofta och så en massa som kommer ibland + försöker härma. Han FATTAR sjukt bra. Man kan prata med honom som med Alvin nästan och han fattar.

På dagis är det ägg och oboy till frukost på torsdagar så Alvin frågar varje morgon vilken dag det är och blir lika arg varje gång det inte är torsdag. "Näää det är torsdag idag!!!" försökte han bestämma och Elmer svarade:

TOSDA IDA! (torsdag idag) Jag tappade hakan *LOL*

På väg till dagis så tjatade jag om "mammas bil" när vi gick förbi min bil. Han sa bara mamma och bil var för sig.

När vi kom fram till dagis kom det: "Mammas bil" i en mening! :-o sååå jävla stolt över min bebis nu så ni fattar inte. Mina andra (speciellt Victor) har varit långt fram vid det här laget (Elmer blir eeh 20 månader? Imorgon). Det var äntligen dags nu när han ÄNTLIGEN kan höra, stackarn! Han gick med tjockt slem i öronen på tok för länge! Jämngamle bästisen Alex surrar på som en 2,5-åring ungefär. Flerordsmeningar. Han pratar precis som min Victor gjorde :-) Väldig kontrast mot Elmer när jag träffade Alex förra veckan :-D hahaha såååå sött! Love it!

Men nu så kommer Elmers, det har lossnat! Wiiiiie!

Gammal bild

Motgångar överallt...

Det blåser isbjörnar ute idag igen och på vissa ställen snöar det. Vi får se det positiva. Tänk alla äckliga kryp och flygfän som dör. Tex alla getingar som kläcktes. Nu kanske det dör en massa skit så sommaren blir lugnare när det gäller sådant? :-P

Ny dag idag, vad göra utav den nu då? Något bra hoppas jag att jag lyckas med. Plugga en massa? Hälsa på någon? Väntar lite besked. Har lite förfrågningar som jag vill ha svar på. Hoppas på några telefonsamtal med andra ord Från DBV och Öppenpsyk och ett annat ställe.

Kanske skulle ta Alvin till lab och äntligen ta blodprovet de vill ha på Alvin borta på Karolinska Institutet för forskning. Sen är det bara farmor kvar. Får tjata lite. Jag har fortfarande hennes remiss också. Tycker hon kunde hämta Alvin och gå och ta blodprov på båda. Det hade väl varit smidigast. Det blir fler och fler jobbiga autoimmuna sjukdomar att ärva för mina barn...! Tyvärr har det nu även trillat in SLE av alla trista sjukdomar man kan få :-( så nu har vi Crohns, SLE, Diabetes typ 1, Reumatism bland annat som är en stor risk. Dessutom risk för vilken autoimmun sjukdom som helst eftersom autoimmunitet kan locka fram alla autoimmuna sjukdomar. Så jag vill hemskt gärna att det kollas nu, mutationen som ska kollas efter! Det är säkert inte den vi ska kolla som felar, men de kan ju gå vidare. Sen ska ju Elmers blod kollas för en annan sjukdom som också kan visa på en (annan) mutation.

Guuud det händer såå himla mycket nu i släkt och familj. Bara jobbiga saker. Sorgliga, hemska, trista, jobbiga, tunga saker. Men den här familjen är gjord av stål som TUR är. Vi ska klara det, som så många gånger förr - som ALLA gånger förr. Sen utöver det är det jobbigt för andra mycket nära personer till mig. Önskar jag hade kunnat skriva men eftersom det inte gäller mig bara utan även andra så är det som vanligt inget jag kan skriva om.

Håll tummarna idag. En välkänd nybliven ettåring ska in på operation IGEN! Hon har dragit ut sin CVK - IGEN! Tänker på henne idag och håller handen i tanken <3 <3 <3

Nej nu får jag ta och göra mig i ordning lite så jag kan gå och lämna Balle och Belle på dagis <3

Kram på er!

Pust ...då var det avklarat!

HEMMA!!!

This was not a good day. Not fun at all.

...men nu är den där jobbiga grejen överstökad. Var så nervös att jag spydde innan jag åkte hemifrån. Fick testa lite stadskörning i Borås också eftersom jag svängde av fel 2 gånger (inte på samma ställe) *LOL* hahaha det var roligt. Väl framme och färdigparkerad stoppade jag i mig lite pills för att ens våga gå dit jag skulle.

Sen efteråt har jag varit och fikat med gulliga R och L och sen varit hemma hos R för lite girl talk :-) klockan SPRANG iväg :-o och jag kan inte mörkerkörning hahaha så jag fick lite brått hem ;-) en sväng förbi syster S för att lämna en present och sno åt mig en kopp kaffe också.

Jaa det var den dagen det. Inte riktigt. Var en del grejer till (som jag inte kan/vill) ta upp.

Hoppas ni haft en bättre dag. Min grej på eftermiddagen förstörde verkligen hela dagen. IMORGON blir en bra dag :-)) det ska jag se till!

Dagistajm :-)

mms_img15693 (MMS)

Dagistajm :-)


Kärring med krokodilskinn (eller valfri rubrik)

GODMORGON VÄRLDEN!

Snart dags att packa ihop de små gossarna och dumpa dem på dagis. Har ju en del att göra idag. Några lättsamma grejer och en SKITJOBBIG grej som jag verkligen inte ser fram emot *suck*. En näve Lyrica och lugnande kanske kan vara på sin plats i eftermiddag?! (Ja, detta var ett skämt ...säger vi).

Jahapp. Vad skriver man mer? *LOL* det mesta som pågår i mitt liv är sånt där jag-kan-inte-blogga-om-det-grejer eftersom det involverar andra människor :-P

Jo, just ja. Tävling på G med ett skitfint pris!!! Kommer så fort jag får ork och tid :-) You don't want to miss this one!

Vill gå och sola idag! På Solhörnan alltså. "Men usch, det får man ju rynkor och cancer av". Eh, ja, cancerrisken ökar liiiiiite lite but let's face it; du kan få cancer av ALLT!!! Ren otur skulle jag säga! Vissa kan röka, supa, sola och äta skräpmat hela livet och vara helt friska. Andra kan leva jättesunda liv och ändå få cancer.

...eller så blir man påkörd imorgon. I wanna die happy!

Nej men seriöst, om jag inte solar får jag finnar :-o man vill inte vara 28 och se ut som 14 (räcker att jag beter mig så mouahahaha). Hellre brun och rynkig än kritvit och finnig säger jag bara. Hellre fin nu i den här åldern än när jag är en gammal kärring hahaha. Spela roll om man sitter där med krokodilskinn när man är 60 år lixom! Vem bryr sig? :-P Förhpoppningsvis har jag ändå kvar annat typ eeeh? Humor? Intelligens?

Nog om det, nu är det dags för dagis :-)

Sol och lycka på er allesammans :-)


Edit:

Dagen haha:

"Knock knock!"
"Who's there?"
"Little old lady"
"Little old lady who?"
"Quit yodeling and open the door already!"

För er som inte fattar: läs den högt ;-)

The royal style :-)) hahahahaHAHAHA KUNGLIGT!

Hmm.. lilltjejen kanske skulle testa att hålla för ÖGONEN istället. Eller ja, vad vet jag ...de kanske var hemskt ljudliga...

Sötaste ♥ ♥ ♥

Rotade fram mina ettåringar :-) ♥ Victor ♥ Alvin ♥ Elmer ♥

Victors håår! Alvins ögon! Elmers skrattgropar :-) Det finns mycket att bli kär i ♥

Fast detta var kanske inte den bästa bilden på Alvins dockögon men ändå :-)Edit:

Några bilder som gör Alvins ögon rättvisa :-)

ÖGONFRANSAR! :-o