Syskon <3

Skickade mass-sms till systrar och Alvins farmor att nu måste jag ha hjälp med Alleballe. Problemet är ju att alla jobbar förstås men nu börjar svaren trilla in så det ser ganska ljust ut.

Inatt tills imorgon bitti ska Alvin sova hos min syster Angi, sen får han sova hemma en natt, sen sover han hos min syster Kicki från torsdag em. till fredag morgon. Under helgen får Mathias ha honom. Eventuellt går jag iväg och sover borta på fredag natt hos någon syster.

Lördag natt får vi sova hemma alla i familjen för sista gången utan Hoppsan på utsidan och sen på söndag natt får Alvin sova borta eftersom vi ska åka tidigt på morgonen på igångsättning och jag vill vara utsövd så gott det går. Antagligen blir det att sova hos farmor.


Men om Hoppsan har någon slags inprogrammerad empati för andra människor så kommer hen ut tidigare... ;-)


Det var min BM som igår föreslog att Alvin skulle sova borta varannan dag. jag tänkte att det inte ska behövas men det gör det. Jag är död nu redan efter att ha haft honom igår eftermiddag & kväll, inatt och på morgonen. Längtar tills klockan blir 9 och det är dags för dagis.

Kände mig krasslig igår kväll och vaknade med en dunderförkylning nu på morgonen. Blev väckt av att Alvin försökte sätta igång Teletubbiesfilmen med hela ljudanläggningen på högsta volym. Antar att grannarna vaknade lika mysigt som mig kl 06:30. Alvin själv blev så rädd att han nästan sket ner sig tror jag.

Jag flög upp (nåja ...det var väl att ta i med min kroppshydda) och stängde av. Trodde fötterna skulle gå sönder för tydligen har de under natten förvandlats till små simbassänger. Det är nästan så det plaskar när jag går ;-)

Halsen värker, likaså huvudet och kroppen känns mosig. Snoret rinner och det känns som feber fast inte fan har jag någon feber inte! Nej nej självklart inte för OM jag hade haft feber hade jag ju kunnat åka in och bli kontrollerad pga risk för influensan!

Vaknade dessutom inatt vid 3-tiden med värkar och trodde det var dags. Tog två Alvedon och värmde vetekudden och la mig. Inga värkar när jag vaknade till Teletubbies, eller så skrämde det höga ljudet bort dem ;-)

Nej de här dagarna ska jag minnas för resten av mitt liv som det absolut värsta jag gjort! Fy fan vilken prövning!

En stor prövning för Alvin också.
En jättetjock och stor och sur och trött mamma som babblar en massa om den där "bebisen" som  har en massa saker här hemma. Sen en massa sova borta också. tror faktiskt att inatt är första gången han sover borta ocvh det inte är hos farmor och farfar? Kan inte minnas att han sovit hos någon annan någonsin faktiskt.


6 dagar kvar!

Dagens projekt;
gå till apoteket och handla en massa Alvedon, tvätta ocvh hänga en tvätt.

Kommentarer
Postat av: ♥Camilla Nordin♥

Så typiskt att du ska bli krasslig oxå !

Håller tummarna för att Bebisen vill ut snart!

♥Kram♥

2009-09-01 @ 08:35:00
URL: http://www.camomillan.se
Postat av: mitha

Va skönt och få lite avlastning så att du kan sova! Hoppas att Hoppsan vill kika ut tidigare nu då=) En förkylning kan ju faktiskt va ett tecken så det hoppas och tror vi på hihi



KRAMAR

2009-09-01 @ 08:41:10
URL: http://himmelohelvete.se/wp
Postat av: Beckah

Ja en förkylning kan vara ett tecken har jag hört :-) fast i det här fallet är i så fall Alvin också på G att föda haha för jag har fått snyta honom ett par gånger också nu idag med rinnsnuva. Fast ingen feber på honom heller.

2009-09-01 @ 08:42:58
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Jessica

Känns som en extra lång graviditet på något sätt din nu att hoppsan aldrig vill komma ut

2009-09-01 @ 09:40:11
URL: http://metrobloggen/fitmom
Postat av: Caroline

Vad skönt att du får lite avlastning på natten. Mindre kul med förkylningen :-(. Jag har också blivit förkyld IGEN, så fruktansvärt typiskt när man redan mår riktigt kasst. Har också den där typiska feberkänslan i hela kroppen utan att ha någon feber. MVH Dancia

2009-09-01 @ 09:58:00
URL: http://carolinehofer.blogg.se/
Postat av: sofie

hahaha vilken syn när du ska snabbt ta dig upp ur sängen :pP jag vet hur tufft det är. var rätt mycket själv med en galen 15 månaders och var höggravid! det suuuuger fett! men tänk på detta: WE SHALL OVER COME! hejjar massor

2009-09-01 @ 10:00:02
URL: http://www.mittsvenssonliv.blogspot.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback