Städdag

Jahapps. Då var det städnings som stod på schemat. Får väl se hur bra det går och hur mycket vi hinner. Jag har ju en Ellebelle också som vill ha en massa mammatid.

Sen kommer BVC-sköterskan hit i eftermiddag ungefär samtidigt som Alvin kommer hem från dagis :-) är sååå nyfiken på vikten. Hoppas i smyg på att han ska ha nått födelsevikten igen men det betyder att han måste ha gått upp 210 gram på 6 dagar och det känns som att det är att hoppas på för mycket men men får vara nöjd om han gått upp alls.

Ska fråga om hans rinnjga öga också. Hans ena öga rinner som en öppen kran och geggar och kladdar. Vet att vissa barn har trånga tårkanaler så de har så här av den anledningen men det är konstigt att det bara är ena ögat? Eller så kanske det brukar vara. jag vet inte. Hans kusin hade iaf rinniga ögon som bebis minns jag.

Det jag funderar över är att det inte är någon irritation i ögat istället för trånga tårkanaler. Han hade prickar på kanten till ögonlocket förrut, kan ju sitta på insidan också. Det vet man ju aldrig.

Nåväl... städa var det ja...

Kommentarer
Postat av: Wilma

Min son hade det bara på ena ögat, rann hela tiden och kladda och hade sig LÄNGE.

Spännande och höra sen med vikten :o)

2009-09-17 @ 11:37:16
Postat av: Pernilla

Mira fick ögoninflammation när hon bara var typ en vecka gammal så hon fick ögondroppar! Fast då märktes det att det var ögoninfl. för det kom på typ en natt så hon knappt fick upp ena ögat! Fast hennes ögon är fortfarande lite rinniga, men det beror på tårkanalerna enligt bvc...

2009-09-17 @ 11:49:22
Postat av: Elin

Hilmas ena öga kladdar också.

Kasper hade ögoninflammaion när han va en månad, lille plutt..



men det kan ju mycketväl sitta nån sån prick på insidan där och retar...



har bvc sköterskan med sig våg och så alltså? toppen ju, det har de inte här... så ja tycker det är onödigt att de kommer.

Jag känner iofs mig väldigt obekväm att gå dit öht..

2009-09-17 @ 15:36:58
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Anonym

Min son gick upp 1kg de 3 första veckorna, så det är väl ingen omöjlighet med att nå födelsevikten? Min systerdotter vägde MER när hon skrevs ut från BB än när hon föddes... :-)

2009-09-18 @ 08:57:44
Postat av: Beckah

Min första gick upp 1200 gram de första 4 veckorna. Men det är lite skillnad på normalstora barn och barn som föds så stora som Elmer. Tex så går stora barn ner mycket mer än små barn. 10 % är ju typ ett halvkilo på en sån bebis så det är ju en längre bit att klättra uppt sedan. Mitt första barn vägde bara 3685 och är född i vecka 42+3 och var överburen och spinkig. han drog såklart iväg i vikt rakt uppåt i början just därför.

2009-09-18 @ 09:39:52
URL: http://beckahbitch.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback