Slemmigt


*Liten äckelvarning bebisbajs bland annat*

När Elmer fick gult bajs efter ett par dagar så var det tjockt och fluffigt. Precis som köpt bebisgröt i konsistensen. Nu sen några dagar tillbaka så har det förvandlats till slem istället. Långa slemtrådar. Ser ut som blöjan är fylld med snor. Fast fortfarande i rätt färg.

Verkar ju vara lite infektion och det gillar jag inte när han har den här diagnosen. Ringde BVC men hon vågar inte avfärda det som normalt heller med tanke på diagnosen och rådde mig att ringa vidare.

Jaha? Vardå? tänkte jag när jag lagt på. Bestämde mig för att ringa Neo, för det kändes vettigast trots att han är utskriven. Jag tror det var rätt också och läkaren vi träffade i fredags som gav diagnosen ringde sen upp en liten stund senare.

Hon frågade hur han mår i övrigt. Om han är trött och slö och spyr och sånt. Ja, jovisst gör han det men det stämmer ju på 99% av alla nyfödda. Hon sa att jag kan komma imorgon om jag är orolig eller vänta till hembesöket av BVC på torsdag för att se om han gått upp bra i vikt.

Jag berättade även om gommen, att fläcken han har i gommen fortfarande ser likadan ut även fast alla andra prickar läker fint. Jag antar att det är viktig information, jag vet inte.

Så här ser han iaf ut i gommen:


Kommentarer
Postat av: Sophie

Anakin hade också sån avföring som du beskriver i början ett par gånger, men det försvann fort. Var bara ett par tillfällen. Var liksom mest som... slem. Hoppas det är samma för Elmer, bara lite vanligt slem och att det försvinner.

2009-09-15 @ 18:01:02
Postat av: Elin

Bra läkare det där verkar vara!

och det är väl lika bra att nämna minsta grej, med tanke på hans diagnos.

Hoppas allt är bra ändå och att det är i sin ordning!!

kram

2009-09-15 @ 21:05:16
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Beckah

Jag tänkte inte på det så mycket först men nu har han bajsat så 5-10 gånger om dagen i 3-4 dagar så det känns lite konstigt. men jag avvaktar och ser om han gått upp bra tror jag.

2009-09-15 @ 21:28:06
URL: http://beckahbitch.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback