Störd sömn

Jahapp nu är det dags att gå till dagis IGEN och Ellebelle sover äntligen som en sten. Det här är hans bästa sovtid på dagen men varje jäkla dag ska jag måsta slita upp honom och knöla ner i en sjal eller Beco. OTROLIGT irriterande.

Idag tycker jag faktiskt synd om honom för han fick inte sova ut alls igår. Varje gång han somnade blev han väckt. I och ur selen, i och ur babyskyddet, av och på med kläder och massa olika människor som tafsade och tittade.

På kvällen var han helt knäckt och var tvungen att ligga mot bröstet och klappas för att kunna få ro äntligen och det gick inte lägga ner honom.

Men nu fick jag iaf hjälp idag för jag ringde syrran som är och hämtar sin son Tiger så hon tar med Alvin och dumpar honom här på vägen. Tack snälla <3

Var hemma hos henne förrut, efter jag lämnat på dagis i morse och fick en massa kläder :-) gött att kunna ärva en massa fint! kan ju inte använda knappt något i min egen garderob än på länge. Nu har jag JEANS! Hihi springer ju annars fortfarande i mjukisbyxor.

Snaaart ska jag ta tag i vikten ;-)

Kommentarer
Postat av: matilda

En tanke bara :-) Kan du inte lägga Elmer i vagnen på morgonen så du inte behöver ta upp honom när ni ska iväg med Alvin?

2009-10-14 @ 11:50:48
Postat av: Jenny

Blev så förtjust i mjukisjeansen från Lindex, så nu tänkte jag också införskaffa ett par sådana till min lille pojk.:)

Så tack för tipset!:)

2009-10-14 @ 12:12:42
Postat av: Beckah

Mathilda; nej det kan jag inte för jag har ingen (utomhus)vagn till Elmer och dessutom åker Alvin i sin vagn och jag kan inte gärna köra två vagnar.

2009-10-14 @ 12:29:51
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Jelika

mjukisbyxor är det bästa! Är det ända jag använder hemma även om jag kommer i mina vanliga kläder ;-)

2009-10-14 @ 12:50:36
URL: http://jelikas.blogg.se/
Postat av: matilda

nä då är det svårt. O två vagnar är ingen höjdare har testat o gör inte om det :-) Börjar känna panik jag kommer oxå ha såna problem om en månad när bebisen tittat ut.

2009-10-14 @ 13:30:41
Postat av: Sara

Edvin sover också som bäst vid Hugos lämningstid. Jag lägger honom i vagn-liften inne med fleeceoverallen under så att jag bara kan pilla ner armar o beno dra igen när det är dags att gå. För mig är syskonvagnen räddningen i vardagen även om Hugo ofta väljer att gå. Förstår att det inte funkar för er, men kanske Elmer kan somna i sjalen från början så att han inte störs så mycket? Svårt kanske med Alvins påklädning o sånt?



Underbart med alla beskeden om Elmers hälsa, blev så glad här!!!



Kram!

2009-10-14 @ 15:23:05
URL: http://www.lillasara.se
Postat av: Beatrice

Krångligt det där! Jag har ju tre barn med knappt två år mellan varje, både med mellanbarnet och nu med yngsta dottern har jag haft samma problem som du. Min lösning var att lägga dem i vagnen och låta dem somna där innan dagislämning. Om man inte vill ha en smutsig vagn inomhus finns det hjulskydd att köpa, fast det vet du ju säkert redan. Hoppas du hittar en lösning, det är lite krångligt i början innan man hittar fungerande rutiner.

2009-10-15 @ 13:04:01


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback