Komma bort

Ikväll vill jag komma iväg en sväng. Får väl tvinga mig på någon stackars syster om det finns någon hemma...

Vad pysslar alla med? Vad gör DU? vem har stulit solen? Var ju inte igår man såg den precis. Vill ha sommar innan jag deppar ihop.

Ont lite överallt och illamående idag, yr och lite sånt (nej, ingen preeklampsi). Är nyfiken på värden och sånt men ska inte till BM förrän om en hel vecka. Fast iofs...veckorna går ju sjukt fort så det är bara att härda ut.

Mathias sista semestervecka och på måndag är även Alvins semester slut så han får börja dagis igen. Gött att ha de två små grisarna ur huset om dagarna så det kanske blir lite mindre stök och smuts ;-) hahahaha :-)

Saknar Victor en hel massa. Känns jättekonstigt att han varit borta så länge :-/ Han kunde ju komma hem nu och liva upp stämningen tycker jag. <3

Kommentarer
Postat av: Kaiza på FL.

Vi tråkar i regnet. LEKA befaller LP så vi leker och leker med kaninen vi köpte på Liseberg. Stjäl några minuter för mig själv vid datorn och "gör viktiga saker"...ääähhuum.. ;-)

2009-07-27 @ 17:39:48
Postat av: Amanda & Oscar

Jag stal den en stund på eftermiddagen, det är ju så trevligt med fint väder tänkte jag. :)

2009-07-27 @ 18:27:46
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Trollis

När kommer V hem då?

2009-07-27 @ 22:56:01
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Beckah

Victor vill fira sin och lillasysters födelsedag först. Han fyller den 15/8 och lillasyster 16/8. De skulle fira lite tidigare dock. Läänge dit :-(

2009-07-27 @ 23:25:29
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Marie

Fin din Victor är på alla bilderna! På en bild var han helt rakhårig (nyklippt kanske?)Men kommer lockarna alltid tillbaka när ni klipper bort dem? Är lockarna efter hans pappa? Varför har du haft honom borta så länge? Han är ju trots allt bara 11 år...

2009-07-28 @ 21:31:16
Postat av: Beckah

Han är alltid lockig när håret växer ut. Det beror på anlagen från hans pappa som kommer från Dominikanska Republiken. Jag har inte "haft honom borta" det är han som "inte varit hemma". För första gången i hela hans liv har hans pappa ett städat och bra liv med familj, lägenhet och jobb och för första gången någonsin har han kunnat få vara hos sin pappa. Något som de båda läbngtat efter och behövt så jag vill inte ställa mig i vägen. De får umgås och ta igen så mycket de själva känner att de behöver. Jag står ut med att längta lite för jag har haft Victor själv i 11 år och snart kommer han hem och är min bara igen. De bor ju en bit ifrån varandra så de kommer inte kunna träffas så ofta.

2009-07-28 @ 22:22:30
URL: http://beckahbitch.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback