Hinner inte med...

Listan över saker som jag INTE hunnit med växer ;-) en hög grejer igår och lite till idag. Blir nog omöjligt att hinna ikapp den här veckan iaf men jag får göra mitt bästa och sen jobba vidare nästa vecka.

Ville så gärna få färdigt innan jag blir FÖR stor och tjock och så. Sen är det ju mest underhåll. Ser man till att städa varje dag hinner det inte samla ihop sig så det blir så där jobbigt. Sen på helgerna får ju Mathias hjälpa till också så veckorna funkar sen.

Hann med det mesta idag iaf förrutom fota och lägga upp traderaannonser. jag somnade när jag skulle natta Alvin och det var egentligen då jag skulle gjort det.

Var iväg och noppade ögonbrynen idag med hehe jisses vad ONT det gjorde. Vette sjutton varför - 1000 gånger värre än det bruikar och ändå är det samma ställe och person. Jag valde bort färgningen. Hon har höjt med 20 spänn på allt så noppning + färg kostar 160 numera istället för 120 och det kändes för mycket.

Var in på Lindex och tjuvhandlade lite också fast jag inte har råd, men det var till Victor i present mest och det måste ju ändå göras. Hittade även strumpor för halva reapriset till alla tre barnen dvs typ 5-10 spänn paret :-) lagoma priser tycker jag :-) Samma priser som på GeKås men i en kvalité som håller för mer än bara att titta på ;-)

Vägde massor när jag var hos BM men nu på kvällen tror jag att jag väger ett kilo mer pga allt vatten jag samlat under dagen. Jösses! Bara för att solen råkade titta fram idag :-) men det är det värt för lite sommarkänsla.

Jag har 5 säckar med kläder som ska skänkas bort till något som heter Rumänieninsamlingen här i Skene. Det är lixom en förutsättning för att jag ska kunna börja fixa sovrummet ens! Ringde dit idag men deras chaufför är på semester denna vecka också. Skittrist för jag ville ju bli av med dem idag. Vi får se om jag hittar någon annan lösning. Annars måste jag skjuta upp hela rumfixet tills nästa vecka.

Jag vill ju klippa mig också :-) tror jag kommer få göra det med hihi i födelsedagspresent. Funderar på att slå till och klippa mig ordentligt! Typ till axlarna och uppklippt? Mitt hår växer ju ändå så fort och jag gör ju inget med det - det bara sitter i en tofs dag ut och dag in. Nu når håret ner till övre delen av höften ungefär. Kanske gött med kort när man får en bebis?

Kommentarer
Postat av: Trollis

Jätte fint med lite kortare och uppklippt. Då ser det tjockare ut oxå. Perfekt med fyndet på Lindex.

2009-08-06 @ 05:22:44
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Annelie

Färg är inte nödvändigt, går ju bra att fylla i med en ögonbrynspenna istället ;-)

2009-08-06 @ 09:27:28
Postat av: Beckah

Nä fy va jobbigt :-) jag vill ha något som man slipper göra något med och som sitter kvar efter duschen. Ska ta fransarna samtidigt. kanske ikväll.

2009-08-06 @ 09:31:14
URL: http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Jelika

Jag ångrar inte mig en sekund att jag klippte av mig mitt hår. Är så skönt att bara kunna slänga i lite vax/hårspray och sen är man klar.

2009-08-06 @ 09:54:49
URL: http://jelikas.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har slutat noppa ögonbrynen, jag går och får dem vaxade istället. Det gör lite småont 2ggr istället för ca en miljongånger, dessutom håller det mkt längre.

Frissan ska jag oxå ta tag i nån gång, innan bebis iaf

2009-08-06 @ 09:56:53
URL: http://skruttensmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline

Klart du ska klippa dig 'kort'! Man ser äldre ut också tycker jag!

2009-08-06 @ 12:58:03


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback