Vem ska vara hemma??

Hemma med Elmer idag. Han hade bara 37,9 nu på morgonen men med tanke på 39,6 igår var det inte så mycket att fundera på och 37,9 är ju feber för honom. Antagligen kommer den dessutom stiga senare.

Barnen ska till M idag så egentligen skulle jag lämnat på dagis och sen varit barnledig, men nu får jag vänta till 17. Han är rätt kul den där. Jag ringde honom igår och frågade vem som har barnen egentligen enligt vårat schema. Han hade barnen i helgen och efter dagis på måndagen tog jag barnen, ikväll ska han ha barnen. Vem har barnen i skarvarna? Hade jag dem från måndag morgon eller hade han dem fram till måndag vid 17? ...och har han dem nu från morgonen eller har jag dem fram till 17?

Hans svar; den som har dem på morgonen. Smidigt! Jag har dem VARJE morgon (mina dagar + mellan 05:30-8:00 på hans dagar). "Menar du att jag alltid har dem om de tex är sjuka och inte kan vara på dagis?". Det hade jag tydligen tyckte han. Jag har sagt att jag ska ha ALL vårdkontakt, alla sjukhusbesök osv, att jag vill sköta den biten. Jag tar dem till tandläkare, BVC och alla Elmers besök på dagvården och Göteborg. M tyckte att det här hör till det.

Jaaa ja skit samma. Han jobbar, jag går i skolan, det är lättare för mig att vara hemma men som sagt, jag har dem redan varje morgon, så jag är ju aldrig "fri", till skillnad mot honom som alltid är helt fri på mina dagar. Men om inte så länge ska jag åka iväg på semester så jag får väl ta igen det då :-)) dessutom känner jag mig mer bekväm med att ta hand om sjuka barn själv, än att de ska vara hos någon annan. Vårdande biten är min grej. Jag är däremot urdålig på att vara rolig, leka, vara ute i sandlådan, gå i skogen och annan sån extremt tråkig skit som M istället är fantastiskt bra på. Kanske en bra uppdelning ändå?

Hur som helst (vilket babbel det blev) så är jag hemma med Belle idag :-) ikväll ska jag iväg och fixa naglarna som nu är en KATASTROF! *längtar*.

Ha en bra dag alla :-)

Kommentarer
Postat av: Sandra Eliasson

Skönt att ha något att se fram emot när det är vabbdagar!

Jag förstår hur du menar att vilja ta hand om sjuka barn själv, jag skulle nog resonera lika dant, särskilt som jag, gissar att det inte är något problem för dig att missa några dagar i skolan, du klirrar det ändå? (gissning nu med tanke på din mailadress ;-)). Det jag tror skulle vara bra deala med M är att han tar barnen om du har något viktigt som du INTE kan/vill/bör missa i skolan. Oavsett vems "dag" det är. Så tar du all annan vabb. Det tycker jag skulle vara rimligt.

Hoppas han kryar på sig snabbt och att febern inte stiger!

KRAM

/Sandra

2011-09-21 @ 09:23:32
URL: http://www.syttochgjort.blogspot.com
Postat av: Martina

Det verkar lite oflexiblet hans sätt att tänka men jag antar att han faktiskt tar en vab då och då om det verkligen behövs? Jag menar om du har prov eller så.



Och så blev jag nyfiken på semestern, går den dit jag tror den ska gå? :-)

2011-09-21 @ 09:24:42
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag hoppas och tror att han tar dem om jag verkligen inte kan.



Martina; ja, den går dit du tror :-)

2011-09-21 @ 09:28:50
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Carin i Umeå

Men vilken bra uppdelning! :)

2011-09-21 @ 13:05:40
URL: http://carinslillalada.blogg.se/
Postat av: Melanie - mamma till Dennis, Jonna och Viktor

Det märks att du är en riktig jungfru, kan känna igen mig i mycket du skriver vad gäller den vårdande biten.

2011-09-21 @ 14:55:58
Postat av: Pia

Hur länge har du varit själv/ensamstående med barnen?

Bor dom hos pappan också, eller!?

Ta väl hand om din fina familj!

2011-09-21 @ 23:40:40
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Pia;



Jag har alltid varit ensamstående med Victor. Han är BARA min. Pappan finns inte med.



Alvin och Elmer har en jättebra pappa så han finns där i allra högsta grad. När vi gjorde slut för 1,5 år sen, hade jag barnen mest av oss två men från i våras när jag mådde som sämst i min depression så har han haft dem mycket mer än mig. Nu sen augusti har vi dem 50/50 enligt ett schema vi gjort. Vi har inte varannan vecka eftersom barnen är för små för det tycker vi, så vi har en annan lösning, med 14-dagars schema.

2011-09-22 @ 09:09:43
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Pia

Lycka till dig och dina fina grabbar!

2011-09-22 @ 16:08:44
Postat av: Shano

Tänk att det finns för många av de. Men jag blir inte förvånad över såna situationer. Här hemma är det inte så lätt, men det är deras mamma istället. Som flyttat från lidköping till karlstad för att hon tydligen inte har någon kvar i stan.. (barnen då?)

2011-09-25 @ 10:23:41
URL: http://livetmedbonusbarnen.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback