Oro och mer oro

Elmer vaknade nyss ...och gnällde efter vatten. Hans törst har blivit värre. Blöjorna väger mer och mer. I helgen har han hoppat upp ner mellan normaltemp och låg feber. Han har varit gnälligare än vanligt.

Igår var jag så orolig att jag ringde avdelningen i Borås. Sköterskan sa "kom in" men jag bad henne prata med läkaren först istället. Läkaren ringde upp senare och sa i princip samma sak; ni är välkomna in så tar vi alla hans vanliga blodprover.

Det är 3 månader sen sist och är dags nu ändå men som läkaren sa så kanske barnonkologen kommer beställa ytterligare prover vilket kan göra att Elmer måste stickas igen, så jag sa att det är bättre att Elmer får en snabb tid i slutet av nästa vecka istället. Dessutom vill jag att sköterskorna på dagvården tar proverna, G, M eller C som har stuckit honom innan och faktiskt lyckats ta det i armen nu istället för i kärlet på huvudet (Elmer är extremt svårstucken för er som missat det). Sköterskorna på dagvården har stuckit Elmer hela hans liv och kan honom.

Åh bebis, vad är fel? Så här höll han ju på med tempen i årsskiftet också. Ingen hosta, snor eller ens diarré för tillfället men låg feber, äter sämre än vanligt och är gnällig och nu detta - vaknar för att dricka vatten, det har hänt exakt noll gånger innan.


Kan det bli tisdag nu, tack?!




Kommentarer
Postat av: maria

skickar mina tankar till er <3

2011-09-12 @ 07:16:47
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: thile

Holder tommler og tær for Elmer <3<3<3

2011-09-12 @ 08:16:03
Postat av: Sofia

Världens finaste Elmer, <3 Va fint kort på honom, det var ett bra tag sen jag läste din blogg då jag själv blivit mamma och vårdat mitt barn på Östra Sjukhuset i Göteborg. Men nu är jag som klistrad vid din blogg det lilla jag hinner. Jätte bra blogg. Ha det gott, kram kram

Postat av: Foto & livet som nybliven mor

så vacker bild

2011-09-12 @ 13:08:49
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: Sophie - ensamstående, ung tvillingmamma

Herregud, hur orkar du med allt? Eller rättare sagt: Orkar du med allt?

Jag har läst din blogg till och från i säkert ett år nu. Jag har kollat i arkivet och läst om din ungdom. Herregud, vilket liv du haft. Jag har också haft det jobbigt. Med droger och annat.

Men du, som har haft en så jobbig uppväxt, varför ska du behöva ha det jobbigt nu också? Starkt jobbat hur som helst! Superbra blogg!

2011-09-12 @ 23:40:10
URL: http://round-and-round.bloggplatsen.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag orkar för att jag måste, men ja det är lite tufft nu med Elmers grejer, skolgång för mig, BUP och medicin och utredning för Victor och så det värsta och tyngsta just nu; mitt hjärta Hailey som är extremt dålig. Men jag klagar verkligen inte för Hailey och Rachel har det mycket värre <3

2011-09-12 @ 23:56:43
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Sophie - ensamstående, ung tvillingmamma

Det finns alltid någon som har det värre. Jag är imponerad av din styrka!

2011-09-13 @ 18:37:45
URL: http://round-and-round.bloggplatsen.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback