*uppdaterat* Nej, nej, nej...

Elmer Elmer...

Ska det börjas nu igen eller är det magsjuka?! Jag hatar det här, verkligen. Precis så här höll han ju på i december förra året också, när jag sa att hans LCH är aktiv i GI-området. Ingen lyssnade. Han har ju de senaste 13 månaderna haft perioder med vidrigt och löst bajs. Utan att vara sjuk. Under framförallt december spydde han ofta också. Maten lixom bara vände i magen och kom upp igen. Så har han gjort ända sen dess också men väldigt sällan. Välling är en sådan trigger. Sen han slutade med välling i våras har jag testat 3 gånger att ge honom välling och den bara vänder i magen och kommer ut som en fontänspya så nu har jag slutat att ens försöka.

Förra helgen spydde han så här också (en gång), helt apropå ingenting kom maten upp igen, fast i bilen, så vi tänkte att det kanske var åksjuka.

Nu precis efter att jag lämnat ringde dagis - Elmer är lös i magen och det luktar som fan och han har spytt. Jag sa "Ja, men så här är Elmer, det VET ni ju, det här är inget nytt. Men är ni oroliga att det är magsjuka så kommer jag såklart och hämtar honom. Går det magsjuka på dagis nu?" Nej det gör det inte, fick jag som svar, så de skulle avvakta och se hur han mår och så ringer de igen om det verkar vara magsjuka.

Jag hoppas så det värker att det ska vara magsjuka. Snälla snälla var magsjuka! Oron skulle bli alldeles för stor annars. Annars är det ganska troligt LCH, vilket jag sagt i ett ÅR nu, att han har ett återfall. Det är för mycket, för många tecken. Ingen ser helheten utom jag.

SNÄLLA var magsjuka! Snälla, låt mig kunna skriva här om en stund att "pust, det var magsjuka bara" :-(


**

UPPDATERING:

Nu har det gått två timmar sedan dagis ringde. Jag har varit på engelskalektion och när den var slut ringde jag upp dagis för att höra hur man mådde och om jag skulle hämta honom.

Han är i full gång. "Ingen fara alls med honom". Han spydde efter frukost och sen har han druckit en massa vatten och varit väldigt törstig. Jag behöver inte hämta honom.

Jag vill inte det här. Jag känner att något är riktigt riktigt fel och han har inte varit sig själv det sista, typ sista 1-2 månaderna. Hans pappa håller inte alls med. "Men KÄNNER du inte i hjärtat att det är något FEL?!" har jag frågat honom, men han känner det inte. Jag känner, det river inuti och vill äta upp mig. Jag VET att något är fel.

Men när det gäller dagens spya så vägrar jag släppa taget om hoppet att det bara är magsjuka, jag orkar inte med något annat, min oro pallar inte det :-( spy igen unge! Få feber! Bli hängig!

Kommentarer
Postat av: Smulan (sjubarnsmamma)

Får hoppas att det är magsjuka. Håller tummarna

2011-09-01 @ 09:35:56
URL: http://www.sjubarnsmamma.com
Postat av: Anonym

Jag förstår din tanke å enda sidan men kan å andra sidan inte begripa varför du är så förbannat dum att du låter personalen på dagis avgöra hur vida han är sjuk eller inte. Varför tar du inte hem honom o avgör det själv samtidigt som du då minimerar risken för att sprida ev magsjuka vidare??

2011-09-01 @ 09:38:11
Postat av: Camilla

Usch vad jobbigt det måste vara att leva under sådan press hela tiden. Jag kan inte ens föreställa mig hur det är. Man ser en helhet som ingen annan ser.. Och det här tänk om... Hoppas att de "bara" är magsjuka... <3

2011-09-01 @ 10:11:31
Postat av: thile

Åh, kjære lille mamma'n til Elmer <3<3

Noen må lysna på deg!

Kramar om deg, og jeg håper det er magsjuka.



Klem

2011-09-01 @ 10:16:17
Postat av: Mia

Jag förstår dig helt och fullt! Som mamma vet man, så är det bara.



Jag trodde aldrig jag skulle hålla tummarna för att ett barn ska spy på dagis och ev. smitta andra men nu håller jag verkligen tummarna för det!



Lilla gubben!



Kram

2011-09-01 @ 11:00:05
Postat av: thile

♥♥♥

2011-09-01 @ 12:42:17
Postat av: linda

usch jag lider så med er. måste vara fruktansvärt att gå med denna ständiga oro över att ens barn e allvarligt sjuk. hoppas så att elmer kommer att bli frisk igen

2011-09-01 @ 17:29:39
Postat av: mia

Om det är till någon tröst: två av mina ban får magsjuka på just detta sätt! En spya. Lite dålig imagen. Ingen feber. Röjer som vanligt.

Udda men båda funkar på detta sätt. Mitt tredje barn Spyr fler ggr - men aldrig mer än 4 ggr på två dygn. Så har de hållt på sedan de var små. Den älsta är 15 nu.

Vi har en släkting som aldríg har haft maginfluensa

2011-09-01 @ 20:26:51
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

När Elmer har magsjuka så blir han sjuk. Han hade magsjuka i april :-/

2011-09-01 @ 20:54:45
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Ariella

Hej!

Håller tummarna för er. Klart man som mamma känner att nått är fel.

2011-09-02 @ 05:38:58
URL: http://ariellasvardag.blogspot.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback