*LOL* missa inte!

Helt tokigt kul :-D Snacka om att man blir PAFF :-D


Nej, det är inga läskiga monster eller liknande som hoppar fram (jag HATAR sådana) för det skulle jag aldrig utsätta någon för. Det är bara en kul grej!

KLICKA HÄR för att komma till sidan.


http://www.selfcontrolfreak.com/slaan.html är adressen.


Kommentarer
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Haha jag blev skit rädd :P

2011-09-21 @ 20:15:11
URL: http://endenise.se
Postat av: Angelica

Men nej Beckah, va fan.

Hahahahahaa! Taskig humor idag.

Det är ju dessutom en loop. hahahahahah.

Du e ju sjuk! =P

2011-09-21 @ 20:15:48
Postat av: Tessan

Hahaha vilken torr humor ;)

2011-09-21 @ 22:44:34
Postat av: Elsa

Kan du inte berätta lite om din kommande operation? Vad jag har förstått, har du delade magmuskler? Är det dessa som du ska operera eller är det bukplastik du ska göra? Hur kan man se om man har delade magmuskler? Jag vill veta, för jag kämpar med viktnedgång och här händer inget... Kanske jag oxå har delade magmuskler?

2011-09-22 @ 00:26:47
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Elsa;Lägg dig på rygg och böj upp överkroppen som om du ska göra sit-ups. Känn på magmusklerna, det är två rader. Om det är ett väldigt stort mellanrum mellan dem har du diastasis recti, alltså delade magmuskler.Någon centimeter är normalt och det brukar man få om man varit gravid eller kraftigt överviktig.Mitt mellanrum är ganska stort, speciellt längst upp upp mellan revbenen. Exakt hur stort har vi kollat genom att göra en CT (datortomografi).Det finns övningar man kan göra för att minska mellanrummet. Googla så hittar du. För mig fungerar det tyvärr inte utan gör det snarare värre.Gravt överviktiga som gör en gastric bypass, går ner i vikt och sedan behåller den normalvikten i ett år eller så brukar kunna få operera bort överskottshuden på magen och då även sy ihop magmusklerna om så behövs.Man utför ingen sådan operation på någon som är överviktig.Jag har aldrig hört om någon som inte skulle kunna gå ner i vikt pga diastasis recti, så det behöver du inte vara rädd att för; att det skulle hindra dig. Bara att kämpa på ♥ jag har gått ner över 30 kilo med delade magmuskler.Lycka till ♥

2011-09-22 @ 09:05:49
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Elsa

Tack, för svaret! Ska kolla om jag har delade magmuskler men väntar nog med att lägga mig ner på golvet tills jag kommer hem... (Jobbar på ICA, hahaha!)

Blev ännu mer nyfiken och undrar HUR man går tillväga när man operera detta. Får man ett långt ärr på tvären eller diagonalt? Om du vill, skriv gärna ett eget inlägg i bloggen om detta. NÄR ska du lägga dig operationsbordet? Gud, vad duktig du är som kämpat dig ner -30 kg.

2011-09-22 @ 14:20:42


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback