Feber 39,6 och provsvar

Det känns inte bra ALLS!

Jag är fortfarande snorig och utan feber. Alvin har fortfarande varken eller (36,9 vid 18-tiden) ...men ELMER! Han hade 37,7 i morse vilket ju är feber för honom men som inte räknas som feber. Helt bekymmersfri iallafall och helt som vanligt så han fick gå till dagis.

När jag hämtade sa de att han var varm och lite slö. Tog hem grabbarna och gav dem mat och sen kollade jag tempen. Alvin hade som sagt 36,9 och Elmer hade 39,2. Tänk då på att hans normaltemp är 35,8-36,2. Över 39 är jättemycket för Elmer men han verkade inte så speciellt påverkad. En halvtimme senare hade han frossa och jag kollade igen 39,6! (frossa = febern stiger så den var ju på väg uppåt ännu mer).

Stoppade det hela med Alvedon nu. Eller ja, jag hoppas det iallafall. Inte alltid Alvedon hjälper. Vet inte om jag har Ipren hemma, hoppas det.

Men det viktiga då; VAD ÄR DET?!!! Febern har han ju haft i 1,5 vecka nu, bara att den blivit högre. Inget snor, ingenting! Lite gnällig och sånt och det har också pågått i 1,5 vecka.

ÄR det förkylning??? Eller är det Elmergrejer?! Jag blir skitorolig! "Tänk om det är hans LCH som håller på att äta upp honom" är det enda som snurrar i huvudet, fast jag vet att det helt klart är "hispig mamma"-tankar.

Ringde Barndagvården idag och frågade efter provsvaren. Sköterskorna brukar berätta. De vet att jag förstår siffrorna, även om det är avvikelser. Men idag? Nej, hon skulle kolla, kom tillbaka till telefonen och sa att läkaren vi träffade på Barncancercentrum förra veckan får ringa om provsvaren istället och att hon skulle faxa alla provsvar till honom. Okej?

Väntade hela dagen men fick inget samtal. Bra? Antar jag? Inget allvarligt då med andra ord? Men det känns inte det minsta bra! Siffror kan jag hantera, men INTE väntan där det ges utrymme för tankarna att snurra iväg. Det är MYCKET värre. Jag tar hellre siffrorna direkt, hur de än ser ut. Med eller utan avvikelser så gör det mig lugnare att VETA. Trombocyter på 1000 och Leukocyter på 0 känns lättare att hantera än det här att inte veta, trots att jag vet att det antagligen bara handlar om obetydliga pytteavvikelser, precis som han brukar ha.

Såååå nu får jag väl vänta hela dagen imorgon också antar jag. Elmer ska iallafall vara hemma oavsett det här är Elmergrejer eller förkylning för så här hög feber har han "aldrig". Kan inte ens minnas när det hände senast men tror att det har hänt någon gång, bara att jag inte minns.




Liiiiiiiten ♥



Kommentarer
Postat av: maria

men usch gumman <3

jag förstår din irritation

bara att du brukar få svaren av sköterskorn aoch att nu ska du vänta på läkaren måste gett tanken "att något inte är bra" denna gången och sen att dom inte ringer är fan SKITkass. hatar sådant.

man oroar sig alltid för sina barn, så tack liksom att ni förlänger lidandet <3

2011-09-20 @ 19:55:52
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Det är så här det SKA vara, alltså att läkaren berättar provsvar. Sköterskorna ska egentligen inte det, så jag säger inget om det. Det är bara jobbigt ändå :-(

2011-09-20 @ 20:00:11
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: thile

Så jobbigt vennen. Jeg tenker på dere. Kramar om dere, fra meg <3<3<3

2011-09-20 @ 21:34:31


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback