Slut på resan...

Nu var det slut på resan, nästan. Imorgon åker jag hem! Dagarna har gått otroligt fort :-o men nu längtar jag efter mina pojkar grymt mycket!!! Får dock inte träffa dem förrän på lördag för jag kommer hem så sent imorgon. Syster S har varit bilvakt (oo stackars henne så jobbigt att få ha en bil en vecka, som inte har någon egen bil) och passat posten åt mig. Hon kommer och hämtar mig på Landvetter. Jag lär väl få en chock av kylan när jag kommer hem hahaha vi har haft över 30 grader varje dag och de senaste 4 dagarna inte ETT endaste litet moln ens! Bara gassande sol!

Åker med hem till systeryster och pratar och umgås lite imorgon kväll :-) sen hem och sova! Hämtar barn på lördag förmiddag :-D gråtkalas kanske...? Mycket troligt, jag har testat två gånger tidigare, när Victor var 6 år och följde med farmor till USA i 3 veckor och när jag och M åkte iväg en vecka när Alvin var 17 månader gammal och var hemma hos sin farmor. Jag har blivit GANSKA gråtig de två gångerna när jag äntligen träffat barnen igen, så därför håller jag mig till lördag istället för att komma och skrämma gossarna sent imorgonkväll när de sover hemma hos sin pappa.

Idag har vi varit inne i Palma och strosat runt, shoppat lite och så där :-)  jättetrevligt. Tog och fixade naglarna också men det var så pass att det får ett eget inlägg senare hehehe :-D




Har ingen dagsfärsk bild att bjuda på så det får bli den här från i lördags för den gillar jag :-) Det är min profilbild på Facebook. DÅ var färgen (solbrännan) missvisande men nu börjar det där stämma lite bättre överens med verkligheten :-)

Kommentarer
Postat av: m

Kommer ihåg när jag för första gången lämnade mina äldsta en hel vecka å åkte utomlands själv. När jag kom hem igen, gick jag till skolan för att jag ville träffa barnen direkt.. Och både jag och den då 10årige äldsta sonen, hade ett gemensamt gråtkalas.. <3

2011-10-07 @ 14:44:40
URL: http://minavalmittliv.blogg.se/
Postat av: thile

Velkommen hjem, vennen <3<3<3



Klem

2011-10-08 @ 10:04:41


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback