iPhonespel, naglar och en jävla massa fikande ;-)

Angry Birds = Angry Player!

Hahahaha :-D Jag laddade hem Angry Birds häromdagen - gratisversionen och fastnade! Skitkul, men jävligt irriterande :-D Den var ju lätt att klara så jag laddade ner betalversionen och det var det verkligen värt för jag älskar spelet :-)

Jag och Susanne satt häromkvällen och spelade på varsin telefon och typ tävlade hehehe.

Jag hade det jättebra hos syster! Skulle ju som sagt bara dit och ta en kaffe och nybakade bullar men nope, jag blev kvar. Blev bjuden på jättegod mat som hennes sambo Mikael lagade medan och och syster spelade spel :-P Sen kollade vi på film lite senare, efter att Suss bakat Kärleksmums/mockarutor *dreggel*.

Filmen vi såg var "Arthur" och den var faktiskt skitkul! *rekommenderar*.

Plötsligt var klockan nästan midnatt :-o Lite jobbigt när jag ska upp och ta emot barnen ultratidigt (05:30) på morgonen. Kom i säng halv två på natten.

Igår åkte jag till Borås för att fixa naglarna och GUD vilken lättnad, jag är sååå lycklig nu! Jag har MINA naglar igen! Mina älskade naglar, gjorda på Luxury Nails i Borås och jag säger bara; ALDRIG mer gelenaglar eller naglar gjorda någon annanstans! Jag gjorde ju dumheten att gå och göra naglar på Luxury Nails först och fick extremt höga krav och förväntningar på naglar så inget annat duger :-)

Naglarna jag gjorde på Mallorca (gelenaglar för nästan 600 kr) gjorde jag torsdagen innan jag åkte hem och följande måndag bröt jag av två naglar, de typ bara flög av utan att jag gjort något! Tog bort de andra och jisses, det var ju bara att plocka loss! Jag hade lika gärna kunnat köpa lösnaglar på ICA och klistrat fast själv! Näe tacka vet jag akryl och gjorda av ett proffs med slipmaskin, riktiga grejer och extremt mycket erfarenhet! Naglarna jag gjorde igår, white and pink, kostade 630 och då var 70 kr av det design målat på 2 naglar. Påfyllning senare är såklart mycket billigare.

Ni förståååår inte vilken lättnad det var!!!

Efter nagelfix så åkte jag och hämtade Rachel så tog vi en fika på stan och pratade ikapp eftersom vi inte träffats på flera veckor.

Idag börjar min barnhelg och jag ska ha alla mina pojkar hemma. Ojoj det kommer bli livat :-) får åka en sväng till affären och shoppa lite så jag klarar helgen. Först en lektion på skolan.

Bilder på mina nya naglar kommer senare. MINA naglar! Det känns verkligen så! De andra naglarna jag haft har känts som "fixade naglar" mendan dessa känns som MINA MINA MINA. Det är en sådan extrem lättnad så det är obeskrivligt *snyft*


JUST JA! MÅSTE BRÄTTA;

Mitt vanliga nummer 0702-717775 funkar nu på min iPhone :-D


Ha en bra dag alla :-) <3


Kommentarer
Postat av: Anna

Det finns Angry Bird Season och Angry Bird Rio oxå ;) Kanske inte skulle sagt det...haha...

Sen är det ju Wordfeud... Vansinnigt vanebildande, men sååå roligt!



Kram!



2011-10-22 @ 11:49:18


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback