Inget dagis?? WTF

Hahaha KUL!

Bestämde här på morgonen att vi hoppar över specialisttandläkaren för Elmer idag. Jag har alldeles för lite pengar för att vara sugen på att slösa bort dagen och bensinpengar på att åka till Borås på en totalt onödig undersökning (M har båda barnbidragen - jag har barnen 50% men har inte en krona extra i plånboken för det).

Därför gjorde jag inte i ordning mig och Elmer för att åka till Borås (vi skulle behövt åka direkt efter vi lämnat Alvin).

Nej men JIPPI, då visar det sig att dagis är "stängt" med bara en avdelning öppen och varken jag eller M har fyllt i att barnen ska ha dagis idag. Skojsigt värre. Var jag sugen på att missa tiden i Borås plus ha barnen hela dagen när jag har en massa annat att göra? NEJ, verkligen inte!

Men det löste sig, de var snälla och tog mina gulliga ungar iallafall idag <3

Jag har så otroligt mycket som måste göras innan onsdag ärligt talat, mycket som behöver vara fixat som jag inte klarar av sen på ett tag.

Har du barnen på dagis trots skollov? Eh, ja, tänka sig att hon har det och det behöver ingen bry sig om, det är upp till mig. Jag ska opereras och ligger dessutom efter med en hel del i skolan som jag måste komma ikapp med nu under lovet. När man går på Komvux finns inga LOV, det finns veckor där man får möjlighet att plugga ikapp bara ;-)

Jag har barnen ikväll, imorgon kväll, lämna på dagis onsdag morgon och sen är jag barnledig till fredag efter dagis (inte för att jag vet ännu hur Mathias ska få barnen till dagis på torsdag och fredag morgon, men det löser sig säkert).

Idag måste jag handla en del och fli undan lite skräp, diska, dammsuga och skura, städa badrummet och en massa annat.Gammal bild på killarna på väg till dagis...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kommer att behöva hjälp i hemmet efter en så stor bukoperation - om du skall ha barnen. Du får inte bära och lyfta. Vem handlar åt dig? Ibland tycker jag att du inte tar din hälsa på allvar - fastän du säger dig vara hypokondriker.

2011-10-31 @ 09:16:53
Postat av: Sofia

Varför delar ni inte på barnbidraget???Lycka till på onsdag!

2011-10-31 @ 09:30:08
Postat av: Daniela

Jag kan trösta dig med att dagis inte är stängt pga lov, de har en s.k. studiedag idag, som verkar gälla i hela västra götalandsregionen.På förskolan finns inga som helst lov bortsett från jullov och sommarlov, typ. Och lite övriga röda dagar då. Det är bara att jobba/plugga på, det är inte många dagisbarn som är borta från dagis för att skolan har höstlov. :-)

2011-10-31 @ 09:34:22
Postat av: LILITH - Borderline & mamma

Jag har också Leo på dagis trots att Maja har lov. Han klarar inte ändringar i rutinen så dagis tyckte det var bäst att han gick som vanligt.

2011-10-31 @ 09:42:25
URL: http://lilith.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

1. Ja, jag skulle behöva hjälp hemma. Jag har ansökt om boendestöd, inte för operationen utan för min oförmåga att fixa min vardag helt på egen hand pga mina diagnoser. Just nu är det så rörigt och stökigt hemma att det inte kommer göra någon skillnad (tyvärr) att jag under några veckor blir handikappad fysiskt.2. M har barnbidragen för att han vägrar ge mig det ena ...och nej, vi är verkligen inte överens där och sista ordet är inte sagt här.

2011-10-31 @ 09:55:33
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Daniela

Av vilken anledning fick han båda barnbidragen från början? Vem av er har bättre inkomst?

2011-10-31 @ 10:29:37
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

När jag mådde som allra sämst i våras tyckte jag att barnen hade det bättre om de var mer hos honom så jag hade dem bara på vardagsmornar och varannan helg. Då kändes det naturligt att skriva barnen hos honom och att han tog barnbidragen. Nu känns det såklart inte alls okej när jag sedan i augusti har haft barnen 50%.

2011-10-31 @ 10:33:10
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: maria

mina kidds är med på fritids o dagis som du säger vi har ju inte lov bara för vanliga skolor har det

2011-10-31 @ 10:39:52
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: Lisen

Vad är hans argumentation för att han ska ha båda barnbidragen? Varför ska han ha dem säger han? Har han underhållsstöden med?

2011-10-31 @ 10:47:14
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Vi har inte kört med underhållsstöd varken nu eller när de var skrivna hos mig. Argumentet är ...hm ...nä jag vet inte faktiskt.

2011-10-31 @ 10:56:01
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Linda

Du kommer inte klara barnen utan hjälp. Jag har gjort operationen på egen bekostnad. Härligt att du slapp betala ngt. Smärtan är olidlig efteråt o blöder vid minsta ansträngning. Möjligheten till vila behövs. Farmor tog mina barn en vecka det hade inte gått annars. Lycka till!

2011-10-31 @ 14:05:15
Postat av: thile

Fine vennen, du må love meg, ta vare på deg selv. Ikke løfte tungt og mycket annet. Som du selvfølgelig vet. Jeg har selv hatt en stor buk opersjon, så jeg vet. Tenker masse på deg og dine fine killar &hearts; &hearts; &hearts;

Tommelen opp til onsdag!

2011-10-31 @ 15:36:58
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Linda;Alla är olika. Jag har sett filmklipp och läst om - väldigt många som gjort denna operation och vissa är "uppe och hoppar" direkt och andra har skitont och är väldigt handikappade.Du behövde barnvakt i en vecka. Det betyder inte att jag behöver det. Jag kanske inte behöver någon hjälp alls med barnen, eller så kanske jag knappt kommer ur sängen på 3 veckor och kan inte ha barnen alls.Vi får se helt enkelt. Jag har HÖG smärttröskel iallafall, så det är ju positivt. Vi får se om det räcker till :-)...och ja, det är väldigt härligt att slippa betala för en operation som jag behöver göra av medicinska skäl - inte för att snygga till magen.På samma sätt är det ganska härligt att slippa betala för att operera bort blindtarmen, laga ett ljumskbråck, göra ett kejsarsnitt osv osv osv alla andra operationer man gör för att man behöver göra dem ;-)Hade ju varit ganska hemskt om man behövde betala för dessa operationer själv.

2011-10-31 @ 15:40:07
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Vad är det som gör att Du inte förstår att du behöver hjälp i hemmet med barnen, handling o städning ca en månad minst? Är Du korkad eller avstängd eller vad?

2011-10-31 @ 23:35:53
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag förstår att det KAN bli så och då löser jag det!Förstår DU att det inte MÅSTE bli så? Att det inte är så för ALLA?

2011-11-01 @ 07:19:09
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Sofia

Men du kan bara kontakta FK och se till att få halva bidraget, det gjorde mitt ex när jag hade glömt att posta lappen.Lycka till!

2011-11-01 @ 18:09:57


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback