Epic Fail del 2 *LOL*

Jahapps :-) berättade ju om mitt fina försök att ta mig till Östra sjukhuset här för ett tag sen hehehe :-D en lång tur kring och utanför Göteborg. Väldigt lång. Väldigt mycket utanför. Idag tog vi del 2 och jag tror jag slog rekord i avsaknad av lokalsinne. Jag har inte dåligt lokalsinne, jag har helt enkelt inget lokalsinne alls. Jag skulle antagligen kunna gå vilse i en kaffekopp...

Igår gick vi till ett litet köpcentrum här 10 minuter bort. Vi gick dit och hem, jag var med, jag gick den vägen, jag såg hur man gick. Det ska alltså ta 10 minuter.

Idag blev vi hemma för att William är sjuk, så jag tänkte att jag skulle ta mig till köpcentret själv "det går nog bra" jag gick ju ändå dit IGÅR och borde hitta, kan man tycka.

Jag gick strax före 10. Gick. Gick lite mer och ännu mer och jävligt mycket mer. Hittade TRE mataffärer, ingen av dem den mataffär som vi var till igår i köpcentret och då ska man veta att det bara är en jävla massa hus här, inte affärer! Men jag lyckades hitta dem ändå! Nu går ju jag inte sakta heller utan knatar på så snabbt jag kan, eftersom jag ogillar att strosa och ogillar ännu mer att se ut som en turist som inte vet var hon är, eller var hon ska, så då går jag ännu snabbare och ännu mer bestämt, för att det ska se ut som att jag vet precis var jag är och är på väg.

Tillslut svalde jag stoltheten och frågade efter vägen (ja jag är kille i smyg) och efter mycket om och men och med väldigt trötta ben, hittade jag fram. Då var klockan kvart i tolv. Kanon! Nästan 2 timmar tog det som skulle tagit 10 minuter. Nåja, nu hittar jag iallafall tillbaka för tillbakavägen ligger ju färskt i minnet från igår. Yeah right...

GICK GICK GICK. Flera gånger på samma ställen dessutom. Efter en evighet kommer jag fram till Petras hus, trodde knappt det var sant och dessutom kom jag från fel håll ...det säger ju en del. Frågade vad klockan var hehehe ...TRE! Mouahahaha FEM jävla timmar traskade jag alltså omkring i gassande sol. Idag har det inte varit minsta tillstymmelse till moln på himlen. Ingen vind, ingenting! Bara SOL och en icke insmörjd Beckah (eller JO insmörjd med hudlotion!!! Kalas!), svettig, mitt i solen, under de bästa timmarna 10-15 :-D Grattis!

Jag är GANSKA bränd om man säger så ...ska bli tjusigt att se och skönt att känna ikväll. Under fötterna har jag stora vätskefyllda blåsor. JÄTTESKÖNT!

Det bästa; jag hade med mig min mobiltelefon (men avstängd sen jag åkte hemifrån eftersom jag är rädd för en massa kostnader) och jag hade med mig alla telefonnummer till Petra. Ringde jag? Haha naturligtvis inte, det är jag alldeles för envis för :-P Det är ett misslyckande ju. Nu hittade jag ju faktiskt både dit jag skulle och tillbaka hem igen, helt själv ;-) bara tog en "liten" stund ;-)

Jag är sååå braaaa ;-)



HÄR var jag, bland annat. Det visade sig vara ett stenkast från slutdestinationen :-)

Kommentarer
Postat av: m

Haha.. underbart! ;-P Jag har inte ens hängt med i vart du är nånstans.. Jag måste försöka leta mig fram till den infon! :)

2011-10-04 @ 07:04:11
URL: http://minavalmittliv.blogg.se/
Postat av: Linda W L2K

Hehe! Det går bara inte att låta bli att skratta!!! Nästa gång får du ta med kartan! ;-)

2011-10-04 @ 07:52:05
URL: http://l2kw.blogspot.com
Postat av: Petra

Hihi - alltså den där bilden måste vara tagen ungefär 3-4 hus härifrån =) s



Kram och skönt att du kom tillrätta =)

2011-10-04 @ 10:58:44
URL: http://bloggen.willvin.se/
Postat av: mia

Hahahahahahaha!

Tack gode gud att det finns fler virrpannor än en själv. Men hade du inte lite panik ett taga? Jag hade fått det i alla fall, men jag hade nog precis som du, bitit ihop och INTE bett om hjälp av någon haha

2011-10-04 @ 17:03:44
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag hade ju mobiltelefonen och alla telefonnummer så jag hade inte panik, annars hade jag nog fått det.

2011-10-04 @ 17:44:57
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback