Många plagg blev det...

PUST!

Nu är det färdigsytt för den här helgen, för nu har jag ont i händerna :-/ Förutom kläderna på bilden nedan har jag ju också fixat till gardiner och så har jag sytt ett gäng små små hemlisar.

ÄLSKAR högen med kläder :-) när allt ligger tillsammans och man ser alla färger och mönster blir man glad inuti :-) MER färg åt barnen!

Bättre bilder, storlekar och priser kommer imorgon.
Kommentarer
Postat av: Linda w L2K

Vad duktig du är!!!Älskar kombinationen på dom lila molnen och den gröna mudden.

2011-11-27 @ 15:46:24
URL: http://www.lindaw.se
Postat av: Katarina

Väldigt fina! Duktig du är. Vart köper du tyg? Älskar oxå att sy :)

2011-11-27 @ 16:34:16
URL: http://ragbald.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag råkar ju då bo i tygriket så jag bor på rätt plats i Sverige. På gångavstånd har jag "skroten" här i Skene. http://www.skroten.se och där köper jag tyg :-)

2011-11-27 @ 16:37:15
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Em

Alltså jag blir inte klok på dig!Jag är så imponerad över dina fina barnkläder, har nämnt detta för jättelänge sedan och så visar du upp det här, du är fanimej inte klok Beckah (på ett positivt sätt såklart!).vet du vad jag tycker? nu tar du o skiter i sjuksköterskeutbildningen och tar o öppnar en barnbutik både på internet och en "riktig". Jag kan tala om för dig att jag älskar hemsydda barnkläder och det finns gott om duktiga sömmerskor på webben med sybloggar men jag har ändå inte fastnat för något plagg trots att de varit fina och proffsigt sytt. Men det som du gjort, herregud! Hoppas du inser din talang och jag vill beställa en röd mössa med moln till min son som är född i juli 2009, jag paxar en. :-)Du skulle ju kunna försörja dig på dina fina barnkläder!P.s Elmers fina onepiece, jag vet inte vad jag skall säga helt ärligt, jag är så paff! Så jäkla bra gjort!!2011-11-27 @ 18:28:06
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Men OJ tack rodnar :-)

2011-11-27 @ 19:03:28
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Oj, hjälp så fina kläder!! Du är grymt duktig!! Skulle man kunna få beställa en onepiece, och vad skulle priset isåfall bli?

2011-11-27 @ 20:02:26
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tycker du är jätteduktig!! Kläderna är så fina! Jag älskar färgerna. Håller med dej... Mer färg åt barnen!! :)

2011-11-27 @ 22:19:47
Postat av: Emma-Lou

Hej där, vilka fina kläder du syr. Du har ju talang :-) Som någon skrev här, satsa mer och kör någon butik eller så. Du har som tidigare nämnt talang, så varför inte tuta och köra?! Fast du får inte använda namn som "one piece" när du annonserar och säljer. Man blir stämd om man kopierar och använder andra varumärken. Hitta på ett annat käckt namn :-)Fast en sak bara, har du F-skattsedel? Man måste skatta när man säljer, annars kan man åka på en skattesmäll. Annars kan man sälja via Tradera, där skattas de automatiskt och man behöver inte redovisa detta.Ha en toppen vecka. Dina barn ska vara glada som har en mamma som kan göra så fina kläder.

2011-11-28 @ 09:51:09
URL: http://www.finest.se/emma-lou
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

OM jag skulle få allt sålt så täcker det tygerna jag sytt kläderna av + att köpa en enkel symaskin. Jag tänker inte starta någon Hobbyverksamhet eller företag för detta som i mina ögon är samma sak som att sälja ett knippe kläder på blocket eller Tradera.Om jag känner sedan att jag vill sy och sälja på riktigt, kanske ta beställningar - DÅ ska jag fundera på saken, hur jag ska göra.

2011-11-28 @ 10:26:35
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Linda

Emma-Lou har så rätt. Räcker att ngn anmäler dig till skatteverket o din blogg så åker du på en skattesmäll. Likaså om ngn anser att namnet ELVI-love liknar ett varumärke kan du bli stämd. Det du gör nu är olagligt. Men iallafall hoppas jag du gör ngt utav detta. För duktig är du.

2011-12-17 @ 00:38:29


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback