Morgonsnack

Godmorgon :-)

Jamen det här var väl festligt :-) för visst var det absolut inte tillräckligt med vårdkontaktskrävande grejer i den här familjen sen innan? Visst? Visst??? *suck* vi kan lika gärna packa ihop och flytta in på sjukhuset. Lika bra. Nästan så det blir komiskt, så man måste skratta ...ja om man inte råkar vara just jag då.

Men men, jag ska inte ta ut ngt i förskott. Kan ju ha en sån tur att det inte alls är ett bråck utan ett/en ...ja inte vet jag. Eller så kan man vända på det; vara glad om det är ett bråck och inte en (elak) tumör. Öööh? Vad fasen var det där? Var det optimism? Från BECKAH? nej, det kan inte vara möjligt! ;-)

Men nu vet ni tjejer; ni som har mellanrum mellan magmusklerna efter graviditeten: när folk säger att ni inte ska göra situps så är det INTE ett skämt eller en överdrift. Lyssna!

Massa skolarbete att fixa idag och ett par lektioner med. Gaaah känner hur jag halkar efter mer och mer i de flesta ämnen. Fick iallafall godkänt på biologiprovet om cellerna *pust*.

Åh! Något helt annat. Fick hem mina trådlösa hörlurar med posten igår och alltså HALLÅ ELLER?! Hur har jag kunnat överleva utan dem hittills?! Det är en gåta. I LOVE them! Hett tips till alla lixom jag fastnar vid datorn bland annat för att musiken sitter fast där ;-)

Våren är här på riktigt nu också efter ett tillfälligt återfall av vinterkräksjukan (himlen spyr ur sig en massa vinter och snö). Sol, värme och små små gröna knoppar som berättar att krokusarna är på väg snart. Men själv var jag och fuskade igår och la mig i solariet. Måste ju bättra på rynkorna lite ;-)

Nä nu har jag inte tid att skriva mer. Ha en bra dag! <3

Kommentarer
Postat av: thile

Ja, du er duktig du! Jeg trivs her hos deg, du skriver så herlig!

Masse skratt og humor, me love!!!!!!!!!!



Ha en underbar dag.

Masse kramar fra meg til deg.

2011-03-23 @ 10:27:32
Postat av: Anonym

Herregud, bara för att du eventuellt fått bråck innebär det inte att alla kommer få det som gör situps efter graviditeten.

2011-03-23 @ 14:55:19
Postat av: Kaiza

Planka, statiska magövningar is tha shit!

2011-03-23 @ 15:23:06
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Anonym; eh nej, det har jag INTE skrivit, det jag skrev var de som har ett brett mellanrum mellan magmusklerna och får rådet att inte göra situps ska lyssna på det rådet!

2011-03-23 @ 15:37:06
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback