Tack alla amatörpsykologer...

Stort tack till alla amatörpsykologer som så generöst skrivit och rekommenderat hur jag ska göra för att må bättre och "bli bättre". Ni kan ju börja med att läsa min header här i bloggen. Det är mitt svar.

Om ALLA teurapeuter jag gått hos de senaste 12 åren, psykologen jag gick hos i våras och ÖVERLÄKAREN på psyk håller med mig om vad som är bäst för mig (medicin) så kanske kanske de skulle kunna ha rätt i det? Eller vad tror ni? De som vet min bakgrund, de som vet hur jag fungerar, de som kan mina diagnoser och kombinationen av mina diagnoser (som förövrigt inte är en speciellt trevlig, enkel eller fördelaktig kombination).

Att avgöra vad som är bäst för någon annan baserat på vad som funkat för en själv är ganska vanligt men inte speciellt ...vad ska jag säga för att uttrycka mig trevligt? Nej jag hoppar över det och låter er förstå själva vad jag vill ha sagt om den saken.

På vilket sätt har min medicinering INTE funkat? Jag har lyckats att INTE falla ner i depression i hela TRE månader. Jag är inte ens där nu. Jag är ledsen så in i helvete. Känslor som är helt naturligt när det händer något riktigt tungt och jobbigt i ens liv. Jag är fortfarande uppe vid ytan och LEVER. Jag lever med smärtan och genomgår den här NATURLIGA processen, jag har INTE stängt av mig själv. Hade jag fallit ner i en depression hade jag blivit apatisk, inte velat leva, inte brytt mig om något. Så är det INTE den här gången. Jag är lycklig över mitt liv, jag älskar den delen av min personlighet som har fått blomstra de senaste månaderna. Jag är JAG igen. Jag är JAAAG, det är är mitt verkliga JAG. Det enda som hänt är att jag hamnat i en situation där jag sörjer.

Medicinen har uppenbarligen också tagit sönder och öppnat ett stort hål i min mur och tillåter mig VISA känslor ÖPPET. Fatta hur STOOORT det är?! Det har ALDRIG någonsin funkat med terapi. De som läste bloggen under min mörka depression förra året vet hur mycket jag KÄMPADE för att lyckas med det men det GICK inte.

Men stort tack för visat intresse för mina sjukdomar och min behandling.




Kommentarer
Postat av: S

Skit i dem.

Självklart vet du oh dina läkare bättre än den genomsnittliga bloggläsaren.



Ja, visst är det härligt när man liksom får hjälp (av medicinen) att öppna upp så att man klarar av att känna, så att man inte bara måste stänga av allt.

2011-03-31 @ 09:46:17
Postat av: Anonym

Tror det kan vara att man bryr sig. Just nu pissade du på de som bryr sig. Men det hör väl till dina diagnoser. Ha en bra sorg då. Ta hand om dina barn bara. Ge fan i alkolen oxå. Förstår att du har alkoholproblem då du blev lobad.

2011-03-31 @ 09:49:05
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

oo ja. Grava Alkoholproblem har jag. Jag har druckit, är det 4-5 gånger i år? ...och då räknar jag även när jag en barnfri fredagskväll tagit 2 öl hemma hos syrran. Mellan gångerna har jag inte druckit så mycket som en folköl ens men javisst, grava alkoholproblem har jag såklart. Är antagligen alkoholist av stora mått.

2011-03-31 @ 09:54:19
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Daniela

undrar vad för personlighetsstörningar du har? och hur du fick reda på om dom? om en kom först och flera sen?

har fobisk personlighetsstörning som jag fick för en månad sen. vet inte hur jag ska leva mitt liv.

2011-03-31 @ 10:22:10
Postat av: Malin

Hittade det här på Aftonbladets hemsida...

Postat av: Åsa

Folk ska alltid lägga sig i. Själv vet bäst, så är det ju....

2011-03-31 @ 11:34:44
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: qat

Säg så här... Alla som arresteras av polisen är inte skyldiga. Överraskning va? Ge fan i Beckah nu! Blir fan riktigt pissed på er som tror att ni vet något om hennes liv och känslor. Ni vet vad som skrivs här på bloggen men inte ett skit mer! (Och fyi så skrivs det väl ca 10% här).



Och nej. Jag vet inte så jävla mycket mer, men sen ger jag fan i att säga vad hon ska göra och känna också. Omänskliga helveten!

2011-03-31 @ 11:42:49
URL: http://ienannandelavlivet.bloggplatsen.se
Postat av: Joss

Det har inte slagit dig att folk analyserar för att försöka hjälpa. Om du nu inte är mottaglig för hjälp/feedback/kommentarer/kritik (vad du nu väljer att kalla det) så kanske du bör stänga av funktionen att man kan lämna en kommentar.



Det handlar väl inte hur ofta man dricker utan HUR man dricker då man väl dricker. Det du sysslat med verkar vara riktiga fjortisfyllor. Ser inte bra ut som trebarnsmamma, även om man är barnfri helgen i fråga.



Önskar dig lycka till. Ärligt, ingen ironi alltså.

2011-03-31 @ 11:43:46
Postat av: Heidi

Va fan va irriterad jag blir på idioter som inte vet vad de pratar om och kommenterar på saker som de inte har insikt i.

Alkoholproblem?? Haha ja det är klart att du har det Beckah;-) vi som har levt med alkoholist föräldrar vet skillnad mellan att vara alkoholist och "normal" drickats. Tror tom jag dricker mer än dig och jag dricker inte mycket jag heller.

Skit i idioterna som bara vill ösa mer skit på dig än vad du redan fått. De vill åt en reaktion från dig. Jag brukar hålla tyst och inte lägga mig i men jag blir fan sur här på andra sidan skärmen!!

Blääää för imbiciller som de..



Stå på dig och skit i andra! Kram på dig!!<3

2011-03-31 @ 11:55:35
URL: http://vittsomsocker.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Daniela:



Mina diagnoser:



* Borderline (emotionellt instabil personlighetsstörning)

* Bipolär (Manodepressiv)

* Deperessiv personlighetsstörning

* Passiv-agressiv personlighetsstörning

* Fobisk personlighetsstörning

+ problem med panikångestattacker, möjligtvis tillhörande övriga diagnoser.



Borderlinediagnosen fick jag första gången vid 8 års ålder. Fick diagnosen förnyad för ca ett år sedan tillsammans med övriga personlighetsstörningar.



Bipolär har jag alltid varit men fick diagnosen bekräftad och medicin för den för några månader sedan.

2011-03-31 @ 13:38:41
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tack för det underbara stödet bland kommentarerna här <3 <3 <3

2011-03-31 @ 13:39:22
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Stina

Ja det var en diger diagnoslista. Tänkt tanken att framtida potentiella arbetsgivare läser här? Hur tror du att en sådan tänker när denne ser din "medicinska historik" o kopplar detta till en anställning som ssk?

Tänker du att verkligheten ser ut som sådan att det gynnar dig i konkurrensen med andra ang. arbete? Tänker du att det inte spelar någon roll? Eller kan du se att det skulle till och med kunna vara till din nackdel att outa psykisk problematik för en potentiell arbetsgivare?

Försöker förstå hur du tänker - för jag tror att vi inte tänker riktigt lika.

Mvh Stina (färdig ssk för 2 år sedan)

2011-03-31 @ 15:19:28
Postat av: Emma

Men jag måste säga att du dricker som en tonåring, inte behöver man dricka varje dag för att ha sprit problem, HUR man dricker är också relevant inte alltid hur ofta men jag tycker att det är ofta att dricka typ två helger i månaden som du har gjort när du är barnfri, jag kan ha fel men jag tolkar bara utifrån det du själv skriver. Och att sedan dricka sig sååå full att man inte vet vad man gör, vad man heter osv är väldigt oansvarigt, du har tom varit nöjd med dem helgerna för att du kan släppa allt. Har man tre barn så ska man alltid beteer sig ansvarsfullt, bara för att man är barnfri så slutar man inte att vara förälder. Man dricker med måtta och VET vad man gör. missbruk ter sig olika skepnader.....japp jag har haft missbruk runt mig hela tiden så jag vet en hel del jag med.



Du verkar glömma ständigt hur mycket du väljer att lämna ut om dig själv, du har blivit som en öppen bok så du kan inte påstå att vi inte vet ett skit om ditt liv, då är har du inte förstått hur extremt mycket du lämnar ut om dig själv och nej jag tror inte att du underhållit något...ok kanske något men allt är öppet för alla nu och alla kan kommenterar därefter, detta är ingen privat eller anonym blogg detta är ju snarare en självbiografi i form av blogg. Själv skulle jag få ångest att lämna ut allt om mig själv men klart det är intressant att läsa om dig du är som en spännande serie typ som avslöjar allt och döljer inget. Ha det bra.

2011-03-31 @ 16:11:42
Postat av: Ella- Mamma till Elvira o Victor <3

Du är så pass sansad och medveten om dina sjukdomar och är öppen med dem. Du delar med dig av här på bloggen hur du mår, din smärta du känner, du behöver inte höra vad du lider av eller att du har alkoholproblem. Förstår inte vad folk är ute efter?. Detta är en blogg, där du som privatperson delar med dig av ditt liv. Inte något "problemlösar-forum"....

2011-03-31 @ 21:16:32
URL: http://ellaslyckorus.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

<3 <3 <3

2011-03-31 @ 21:22:16
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: namn

Jag tycker det är rätt hemskt att du har ansvar för 3 små oskyldiga liv med dom diagnoserna. Du är allt förutom frisk helt klart. Du borde inte ha några barn boende hos dig. Du borde vara inlagd på psyk för vård.

2011-04-01 @ 16:11:13


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback