Bortskämd och påfylld :-)

NUUU är jag hemma (eller ja, jag kom hem igår). Det blev lite ändrade planer i sista minut där i tisdags kväll. Jag bestämde mig för att åka själv, utan barnen och bara några dagar istället. Så dumt! Snacka om att göra något man ångrar sen...

Hur som helst...

På onsdag morgon blev jag hämtad här ute på parkeringen för en lååång bilresa hem till Petra :-D Det var ju verkligen på tiden att hälsa på!!! Hon var hem till mig redan för 13 månader sen liksom ;-) Nu när jag varit där önskar jag att jag åkt dit för länge sen och flera gånger. Bättre kan man inte bli omhändertagen som gäst och bättre vän finns inte att finna <3

Jag har haft några helt fantastiskt bra dagar kan jag lova. Allt bara rätt rätt rätt, ja till och med vädret faktiskt :-)

Direkt när jag kom dit stormade det ut två små ljuvliga killar som mötte mig med stora leenden och tusen frågor haha :-) goare, gladare ungar får man leta efter säger jag bara! Livliga, intensiva och vilda - MEN! - på ett alldeles underbart sätt - så där så man bara måste bli lite kär <3 Där har vi två barn som är lyckliga inifrån mitten av hjärtat och hela vägen ut, så där så de nästan skiner och smittar alla runt omkring med sin glädje, lycka och fantasi.

Fantasi ja! :-D Jösses vilken fantasivärld man blir inbjuden i. Jag har ärligt talat aldrig tidigare träffat något barn med så stor förmåga att fantisera. Det var drakar, mygglor (ja, mygglor), skattkistor med diamanter och rymdskepp och allt möjligt hela hela tiden. Fina presenter fick jag också ...bland annat en liten rosa fantasidrake som fick bo i min datorväska *s*.

Kärleksfulla ungar som vet hur man charmar och vinner hjärtan <3 redan efter tio minuter hade jag en gosig pojk i knät och så här mysigt var det hela tiden jag var där. Oj det blev lite långt och babbligt om William och Vincent nu men jag kan inte låta bli att skriva om dem för de är verkligen helt unikt underbara, ja hela familjen är det <3

Petra och jag har inte träffats så länge åt gången förut, nu blev det på riktigt i flera dagar och det pallade vänskapen ;-) haha man vet ju aldrig när det börjat som en internetvänskap ;-) Fast det är klart ...med en bit över 5000 PM på Facebook, telefonsamtal, flera träffar och kontakt i 1,5 år med absolut max 5-10 (om ens så mycket) dagar sammanlagt då vi inte hörts av alls på en hel dag (annars hörs vi mååånga gånger varje dag) ...ja då känner man väl varandra rätt så bra va? *s* ;-) kan inte ens föreställa mig hur mycket sämre mitt liv hade varit om jag inte hittat Petra och det har jag Cim (MansonDust) att tacka för faktiskt :-) TACK Cim!!!

På torsdagen kom en annan jättego och söt vän bort till Petra och hälsade på, nämligen ...Lindisen!!! :-D Jättekul att ses igen och träffa barnen Inez och Max och förstås lilla hunden Messi hehe. Inez har jag träffat en gång förut också, men det känns ju som att jag känner Inez eftersom jag följt henne hela hennes liv från graviditeten. Ja alltså, Inez är en av julibebisarna -07 och gruppen Julimammor -07 på familjeliv.se var en OTROLIGT tight och pratsam samling mammor kan jag lova och vi är fortfarande många som har mycket nära kontakt genom Facebook och såklart att träffas i verkligheten ;-)

Vädret var KANON på torsdagen så vi hade verkligen tur där och barnen stojade runt och hade kul hela dagen. Vincent och Inez är ju jämngamla också.

Tidigt igår morse bar det av hemåt igen för min del, med en lång bilresa och vid 12-13 tiden något sådant blev jag avlämnad här hemma och kände i samma sekund jag kom hem; nääää jag vill åka tillbaka! Men samtidigt saknade jag förstås mina pojkar så jag hade inte kunnat stanna borta längre i vilket fall. Så igår eftermiddag kom alla tre pojkarna hem <3

De här dagarna hos Petra har varit obeskrivligt bra och jag blev såå bortskämd och påfylld med energi så det räcker för lång tid framöver. Men det hjälps inte för jag längtar ju tillbaka lika mycket för det!

Hur mycket jag längtar tillbaka? hahaha jaaa tillräckligt mycket för att vara TVUNGEN att åka tillbaka med en gång *LOL* så på torsdag blir jag upphämtad igen *lyx* men den här gången kommer jag ta med Alvin och Elmer och stanna en vecka!

Mina pojkar kommer VERKLIGEN att trivas för barn kan nog inte ha det så mycket bättre än de har det hemma hos den familjen :-) Inte bara för att de är fantastiskt trevliga utan också för att det är otroligt barnvänligt! Här får barn höras och synas. Här får barn LEKA utan att tassa på tå, leksaker är till för att lekas med och går de sönder så betyder det ju bara att man haft roligt, eller hur? ;-) vill man äta kolasås med strössel utan glass så är det väl klart att man ska få det ;-) Vill man leka med en sak så får man, vill man ta något att äta, vad som helst, när som helst - varsågod. Barn får vara barn fullt ut :-) <3 Utrymme att busa och springa på finns det verkligen hahaha och då menar jag inte bara den jättestora tomten utan även huset. Min lägenhet (3:a) får plats på deras altan typ så kan ni ju tänka själva... ;-)


Längtar till torsdag!!! Saknar dig Petra!


Här kommer lite bilder från när Lindisen också kom bort till Petra:




Kommentarer
Postat av: thile

Jeg er så lykkelig og glad for din skyld at du og Petra har funnet hverandre <3<3<3

Så bra du forteller her ovenfor. Du fortjener dette, vennen min.



Håper dere for en strålende uke, oppe hos Petra og hennes familie.

Kan du ikke gi Petra en kram fra meg. Takk<3

2011-07-10 @ 21:13:02
Postat av: Martina

Tokigt vad tårögd jag blev av glädje när jag läste att du får möjlighet att åka tillbaka så snart!!!

2011-07-10 @ 23:27:07
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Helena

Ser helt underbart ut!!

2011-07-10 @ 23:39:54
URL: http://nogg.se/geekspeak
Postat av: MansonDust ~ nybliven 4-barnsmamma <3

Skönt att jag kunnat bidra med nåt så bra! :)

2011-07-11 @ 09:42:06
URL: http://mansondusts.blogg.se/
Postat av: Linda w L2K - Från botten till toppen...

Säger som Martina - jag blev också så där glatt tårögd när jag läser!



Så härligt att läsa hur du hade det!!!

Blir så glad för din skull!!! <3

2011-07-11 @ 10:00:37
URL: http://l2kw.blogspot.com
Postat av: Stina

Åh vad kul! Petra är verkligen en människa jag ser upp till (och du med för den delen)!



Kramar Stina

2011-07-11 @ 19:59:57
URL: http://Fladdor.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback