Om ...allt möjligt typ :-)

Jag har fått ett så jäkla bra schema den här terminen kan jag säga. Lektionerna ligger i det närmaste perfekt utplacerade och jag har jättebra tid till eget arbete hemma på dagtid vilket är ett stort plus eftersom nästan alla ämnen jag har kommer att innebära mest egna arbeten, inlämningar osv.

Idag hade jag första lektionen Biologi B, Litterär Gestaltning och Engelska C och alla tre kurser verkar roliga. Känner mig väldigt glad över Litterär Gestaltning och tror kursen kommer att bli SKITKUL. Redan idag, första övningen, var över förväntan faktiskt och jag är glad över att den här kursen kommit till vår skola.

Mer om dagen då... jo jag kan ju nämna lite om Elmer. Han ville inte äta middag, hade en temp på 37,8 och han har kvar rester av utslagen på låren från igår. Inget nytt har tillkommit.

Jag har pratat med Elmers läkare idag och gått igenom allt som varit nu sen innan jul fram till nu och hon har sett bilder på alla utslag. Hon vill koppla in hudkliniken som får ta en titt på Elmer så att man inte låser fast sig på de diagnoser han redan har. Finns ju en hel del annat det kan bero på och i vart fall så har han ju en väldigt knepig och känslig hud. Magproblemen ska utredas om det håller i sig med diarréerna och det blir lite avföringsprover och så där om det är kvar nästa vecka när Elmer har sin operation. Samtidigt ska alla blodprover tas som vanligt och så är det ju då operation och CT (datortomografi) som ska göras. Blir alltså ett antal timmar på sjukhuset på tisdag och både jag och M kommer att vara med Elmer, så har får ha både mamma och pappa med sig.

Själv har jag en egen läkartid här i Skene på måndag. Återkommer till det vid ett senare tillfälle.

Nu ska jag ta och sova, är skittrött konstigt nog. Jag brukar sova betydligt senare men det blir väl så nu när jag är ovan vid skolan och har haft lov.

Godnatt <3


Kommentarer
Postat av: MA

Lycka till Beckah med din utbildning. Jag minns mina år på konvux som jätteroliga och oerhört utvecklande. Jag utvecklades från en mycket osäker kvinna till att bli en självsäker kvinna. Jag lärde mig att tro på mig själv och mina egna förmågor. Jag upptäckte att jag inte var så "dum" som jag trodde. Nej tvärtom, jag var ganska duktig. Jag var i din situation, ensamstående med barn. Tack vare Komvux kunde jag uppfylla min dröm att bli socionom och jag trivdes och utvecklades ännu mer under mina år som student på Malmö Högskola. Du verkar så duktig och smart och du kommer att klara av din utbildning. Ibland kan jag sakna tiden som student. Jag hade också ganska så bra schema, vilket möjliggjorde att jag kunde umgås mycket med mina barn och de slapp ha allt för långa dagar på dagis och fritids. Jag hoppas att det kommer gå bra för lille Elmer att läkarvården någon gång hittar en lösning på hans medicinska problem och åtkommor. Fortsätt och skriv om hur det går för dig i skolan. Jag är också lite nyfiken på hur det går för dina andra söner. Men jag förmodar och tror säkert att de har det bra också.

Kram

Madeleine Andreassen

2011-01-13 @ 11:08:38
Postat av: Maria

Hej

Jag har funderat ett tag på en fråga och eftersom du kan en massa om det här så frågar jag dig =)



Du tycker säkert jag e koko som inte kan tänka ut detta själv... och vist jag känner mig lite smådum men vad fan skit samma.



Det är så att jag ammar Vincent som är 9 månader, han Älskar det och skulle kunna amma ändast hela tiden och jag Älskar det med och vill amma läääänge. Men problemet då är att hur ska jag lösa det nu när han ska och kan äta annan mat, NÄR ska jag då amma? För jag menar om han äter frukost, lunch, mellis, middag och sen välling på kvällen.. när ska han då ammas? Han är MYCKET aktiv kille som redan går och klättrar så han behöver ju få i sig lite mat.. fast han äter nästan aldrig så att han blir mätt (känns det som iaf) Så då ammas han oxå som dewt är nu.. men detta gör att det inte riktigt blir någon reda på ans mattider tyvärr. Hur tycker du och hur har du gjort? Jätte glad för svar =)

2011-01-13 @ 19:27:48
URL: http://malabuz.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback