En massa provsvar från igår

Ja, som sagt :-) det togs ju en väldig massa blodprover då igår på lille Ellebelle och CT gjordes och biopsier togs. Nu här för en stund sen hörde Elmers läkare av sig med svar på det mesta från igår. Mycket av blodproverna fick jag svar på redan igår innan vi gick hem så jag visste att allt sånt såg helt normalt ut.

CT'n visade inget konstigt som skulle kunna kopplas till LCH :-) det ser bra ut men det skulle ses över extra av någon men det verkar alltså vara helt lugnt. Han är bara ett vanligt öronbarn när det gäller hörseln och öronproblemen. Förutsatt att biopsierna ser normala ut då men det tar ju lite tid att få svar på.

Det bakom näsan som jag skrev om igår var alltså körteln, adenoiden, som var förstorad. Tror den var ganska kraftigt förstorad för det var så läkaren igår beskrev det, men eftersom han lät den vara är det säkert lugnt med den i nuläget (ibland behöver man åtgärda det).

Allergiproverna var negativa, ingen fisk, mjölk eller äggallergi enligt dessa tester, vilket jag inte trodde heller eftersom han inte visar tecken på det riktigt.

Några grejer har det inte kommit svar på, som tex Calprotectin-provet då men hon hör av sig när hon vet något. Som läget ser ut nu så är allt väldigt bra och positivt :-) Som planeringen ser ut blir nästa besök på BDV om 3 månader så nu har vi chansen här att lyckas hålla 3 månader på riktigt för första gången. Hon ska dock skicka en remiss till hud för Elmers alla olika utslag och så.

TÄNK så fantastiskt det skulle vara om allt kunde få vara precis så här nu! Hoppas hoppas! Elmer behöver det, hans bröder behöver det och jag behöver det! Bara få ha det lugnt nu. Jag behöver koncentrera mig på skolan känner jag. Vissa kurser är ganska knepiga, som tex Biologi med hundra tusen nya ord och begrepp man ska lära sig typ ;-) vågar inte missa några lektioner där!

Snart ska jag hämta pojkarna på dagis och jag hoppas Elmer haft en bra dag och kunnat höra bättre. Läste någon beskrivning att om man har sånt tjockt klet bakom trumhinnan som Elmer haft så är det som att stoppa fingrarna i öronen och försöka höra. Ni kan ju testa - stoppa fingrarna i öronen, visst hör man men dåligt och allt låter blurrigt och den egna rösten låter helt fel också. Jag är så glad för hans skull att det verkar ha hjälpt med rören redan och att han var så glad och babblig både igårkväll och i morse.

Uppföljning på öronkliniken tror jag skulle bli om tre månader det också. Hoppas tiderna går att slå ihop så det blir samma dag på öron och BDV. I så fall blir det en lugn och bra vår! Om inte Elmer går och skaffar sig nya konstigheter då! Har svårt att föreställa mig VAD men han upphör ju aldrig att förvåna ;-)

GÖTT!


Kommentarer
Postat av: malin

Åååå, vad härligt att allt ser bra ut! Hoppas verkligen att det får vara bara bra nu, det är ni väl värda!



<3

2011-01-19 @ 15:48:25
Postat av: pojkmaffia

vad underbart att det är så positiva svar! hoppas det fortsätter i dom banorna!

läser med biologi denna terminen hehe

2011-01-19 @ 15:57:10
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: Lotta Rhodin

Vilka HÄRLIGA nyheter! =)))) E sketaglad för Bellens&er skull! Håller tummar&tår för att allt ska fortsätta såhär positivt nu! <3 <3 <3 KRAAAAAAAM

2011-01-19 @ 17:48:41
Postat av: victoria

Kan du inte ge istruktioner och lägga upp bilder steg för steg hur man syr ett par velur byxor?



Köper man "muddtyget" separat i affär eller? :)

2011-01-19 @ 20:22:16
Postat av: Angela

Vad glad jag blir för din skull att allt såg bra ut och jag håller tummarna för att ni ska få en lugn o mysig vår.

2011-01-19 @ 20:23:24
Postat av: Ida

Hoppas allt går på rätt håll nu! Han är så söt lill-killen!!

2011-01-19 @ 22:35:37
Postat av: Martina

Vad skönt att det redde ut sig med öronen! Du ska se att allt prat kommer på en gång nu...snart är det du som har skavsår i öronen i stället haha

2011-01-20 @ 15:53:27
URL: http://ytterligare.blogspot.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback