Alvin snackar...

Småkillarna har åkt till sin pappa nu. Hoppas Elmers mage håller sig lugn. Testade med middag också men hemgjorda köttbullar och kokt potatis var han inte heller sugen på. Dock tuggade han sönder några gurkskivor och spottade ut igen.

M berättade att så som Elmer spydde inatt var likadant som han gjorde hemma hos honom vid nyår.

Alvin fick gå hem en halvtimme tidigare för de ringde från dagis att han varit lös i magen. Jag vet varför. Den lille filuren åt en chokladkaka till frukost i morse i smyg. Han har testat detta förrut också med samma resultat.

Lille Alvin ja... han var lite o-charmig här för en stund sen...

Victor och Alvin satt bredvid varandra och tittade på TV. Storebror ville vara gullig och vände sig och pussade lillebror på kinden. Då lutade sig Alvin sen mot Victor och jag trodde han skulle pussa tillbaka på kinden. Istället viskade han i Victors öra "Du är bög".

Jisses :-o

Kommentarer
Postat av: Emma

Men jösses, är det dagis som lär Alvin såna dumheter?? Pinsamt..

2011-01-14 @ 20:13:32
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Själva ordet BÖG har förekommit såväl här som hos barnens pappa och säkert även på dagis. Dock vet han inte alls vad ordet betyder. Att han sa det just när han fick en puss av sin bror var ren slump.

2011-01-14 @ 20:18:04
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: jannike

Haha gud va rolig Alvin är:) Dom hör verkligen allt som sägs runt dom. Han ville väll testa och känna på hur orden kändes att säga:) 3 åringar är roliga, min är likadan i perioder.

2011-01-14 @ 20:23:37
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/
Postat av: Sandra - 2barnsmamma

Jag skulle bli så arg om min treåring sa så. Jösses!

2011-01-14 @ 21:47:50
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: Martina

Gud vart får de allt i från? Och det har ju alltid en tendens komma vid helt fel tillfällen. Detta blev ju bara så klockrent istället haha

2011-01-14 @ 21:55:39
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Arg? På en treåring? Över ngt sådant? nej det blev jag verkligen inte. Jag förklarade att man inte får säga så osv. arg? varför? Han har snappat upp ett ord, han vet inte vad han sa. Han vet inte att bög är ett laddat ord som används som ett skällsord. han vet inte att vissa gillar killar, vissa gillar tjejer och att man får älska vem man vill. Han har inga fördomar eller åsikter, han använde ett ord han hört.

2011-01-14 @ 22:11:01
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jannike

Sen när är bög ett fult ord? Möjligvis om man använder de på ett dåligt sätt. Men själva ordet bög är ju inte fult. Så varför ska man bli arg? Folk är så jävla känsliga.

2011-01-14 @ 22:41:18
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/
Postat av: Yoline

Mitt mamma hjärta värker för dina barn.



För Viktor som tvingas vara äldre och ta mer ansvar än han borde. Som aldrig inkluderas i något och alltid ser utanför ut. Som saknar glädjen i ansikte och ögon. Som du "straffar" för ditt tidigare liv.



För Alvin som tidigare var nummer ett för dig men som blivit bortslängd som en urtvättad gammal tshirt när elmer kom. Som inte ser lycklig ut längre.



För Elmer som du kväver. Som tvingas vara sjuk. Som tvingas undersökas av främmlingar gång på gång för att hans mamma mår dåligt.



Dina läsare kommer ha förstålse för att du inte mår bra och de kommer att respektera dig OM du ber om och tar emot hjälp. Men om du inte gör något och bara forsätter som du gör idag kommer du tappa respekten och förstålsen.

Som jag även förstått det tappar du läsare för att folk mår dåligt av att bara titta på.

2011-01-15 @ 02:01:19
Postat av: Mia

Hahaha, det är väl för fan inget att haka upp sig på. Tyckte det var skitroligt sagt . Var han lärt sig det ifrån? Hallå han lever väl inte i nån plastbubbla heller. Tagga ner.

2011-01-15 @ 04:03:36
Postat av: Anonym

Vad händer hemma hos er egentligen): Ge Victor lite kramar han behöver nog det.

2011-01-15 @ 07:34:31
Postat av: Anonym

Var har han lärt sig det tro? Med tanke på att hans mammas ordförråd inte verkar vara det bästa heller. Illa!!!

2011-01-15 @ 10:08:36
Postat av: Elin

Hahaha.. han är ju för skön :-D

2011-01-15 @ 11:32:00
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Amanda

Håller med dig Beckah om att det inte är något att bli arg för! Arg på vadå? Är bög något fult..? Skulle du blivit arg på honom där, så hade han ju lärt sig att bög är något fult och dåligt som folk blir ledsna av. Och det blir ju fel det med. Det bästa är väl, som du gjorde, att förklara att man inte säger så till folk.

2011-01-15 @ 11:59:41
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Y:



Nu råkar ju det här vara en blogg och inte en dokumentär av vårt liv. Det finns så otroligt mycket som händer i våra liv som inte hamnar i bloggen.



Jag skriver bara om en bråkdel av allt. Jag väljer vad jag skriver om och som jag skrivit så många gånger förr så är det ett medvetet val att INTE hänga ut Victor och allt kring honom i bloggen. Victor blir 13 år i år, han behöver få vara anonym på ett helt annat sätt än en ettåring.



Jag skriver inte särskilt mycket om Alvin och Elmer heller, av en massa skäl. Jag skriver om Elmers sjukdomar, så gott som allt kring dessa och därför ser det säkert ut som om det är allt som jag bryr mig om. I vart fall om man inte kan tänka ett steg längre. Om man på allvar tror att det enda jag lägger ner energi på är det som hamnar i bloggen.



Lyckligtvis förstår de flesta att det INTE är hela våra liv det lilla man ser här. Lyckligtvis förstår de flesta att det finns ganska mycket mer.

2011-01-15 @ 15:18:43
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Malin

Hahaha! Det var det roligaste jag läst på länge!

2011-01-15 @ 20:51:36
Postat av: Jennie edinge

Vaaaaaaa...är det du skriver i bloggen inte allt som händer?? Jag som varit så avundsjuk på att ditt dygn måste kännas superlångt, med så "lite" som händer hos dig... Oj, vad jag känner mig lurad nu;-))... Folk e för fan inte kloka ibland..

2011-01-15 @ 20:58:31
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

fniss :-)

2011-01-15 @ 21:03:33
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anya

Jag gillar dig mer och mer, du bevisar hela tiden att du verkligen har något innanför pannbenet och har en sund syn på föräldraskapet och livet överhuvudtaget. Ta aldrig nånsin åt dig av kommentarer lämnade av hysteriska FL-morsor som bara vill få andra att känna sig som dåliga föräldrar, för att dämpa sitt eget dåliga samvete.

2011-01-15 @ 21:57:08
Postat av: Joanna-Ett aspergerliv

Just nu pågår flera tävlingar på min blogg, så passa på att gå in och anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

2011-01-16 @ 16:25:49
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/
Postat av: Johanna

HAHA Alvin, det var ju bara kul :). Vet inte om du såg eller "hörde" videon Niclas la ut. Han försökte få Alex att säga "Fluga" och istället säger han glatt "Bögen!". Vilket han nog aldrig hört utan bara råkade säga.

Herregud petiga människor. Dax att inse att dagens språk överhuvudtaget är annorlunda mot vad det varit.

2011-01-16 @ 20:46:34
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Anonym

du kanske inte lägger ut hela ditt liv i bloggen men jag håller med yoline. dina barn victor o alvin ser otroligt sorgsna ut i ögonen. finns inte samma gnista längre i deras ögon :(

2011-01-16 @ 22:13:02
Postat av: Elisa

Gillar din blogg väldigt mycket, men måste också kommentera liksom någon annan här ovanför, de ser så trötta och "slitna" ut på något vis,den senaste tiden.



Elisa.

2011-01-17 @ 21:46:59


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback