Underbara vecka, underbara liv!

Som jag redan visste innan så blev det en fantastisk vecka :-) ...och än är den ju inte slut :-P småbarnsledig helg och party party på lördag ;-) träffa efterlängtade personer <3


Här kommer några av veckans höjdpunkter hittills...


Veckans roligaste:
HELA resan till Sthlm i tisdags! Avkopplande tågresa, träffa tjejerna som kom och mötte upp mig, få fixat smink och hår av två tjejer som verkligen KAN, fotograferingen som var så otroligt kul.

Veckans mest efterlängtade: Träffa tjejerna i Sthlm. Petra, Linda, Linda, Martina och Andrea och två av juli -07-töserna; Isabel och Inez!

Veckans positiva överraskning: Alvin och jag fick på hans tid i Borås träffa en läkare som var skitbra. Hon var rak, saklig, behandlade mig som en VUXEN, lyssnade och satte sig dessutom och diskuterade med MIG vilka prover som skulle tas. Jag fick tycka till där och ha åsikter och tankar. Fantastiskt. Nu har jag träffat skitbra läkare två gånger i rad. Känns märkligt och hoppfullt.

Veckans gulligaste: Marias fina blogginlägg om mig!!! Sen självklart även de urgulliga presenterna hon skickade till oss. De kommer visas, har bara inte hunnit än :-)

Veckans ego boost: Alla MÄNGDER av fina komplimanger jag fått i veckan i verkliga livet, på Facebook och i bloggen. Jisses :-o och varenda en har jag tagit till hjärtat. TACK! <3

Veckans finaste komplimang (egentligen största komplimangen ever): Fotografen, Anneli,  gav ganska många komplimanger men en av dem slog det mesta. "Wow, du ser ut som Grace Kelly!!". Blev lite mållös. Att bli jämförd med en av tidernas vackraste kvinnor när man står utelämnad mitt på ett golv med en massa lampor riktat mot sig och posar endast iförd BH och trosor så blir en sådan komplimang ganska jättestor! Det kommer jag aldrig glömma.

Veckans hetaste ;-) : Den här kommentaren till mitt blogginlägg med hår och smink: "Vad fin du är Beckah! Ängla-ansikte och så det där HÅRET!!! Wow! Jag känner mig lite lätt betuttad nu <3" Oj, det var ju inget dåligt betyg precis... *rodnar* ;-)

Veckans största händelse: Elmer blev erkänd som det unika måndagsexemplar han är när Karolinska Institutet vill kolla honom i forskningssyfte och jag fick bekräftelse på att de tankar jag haft i ett år är mycket bra. Lilla outbildade jag. Lilla skrutten Elmer i Skene. Känns väldigt stort, även om det inte ÄR så, så KAN det vara så. Bara det lixom...

Veckans bästa köp: Det här är egentligen det bästa köpet jag någonsin gjort! Mina linser. Jag älskar dem, verkligen. VARFÖR har jag inte gjort detta tidigare?!! Det är sååå otroligt skönt att slippa glasögon och dessutom så har det av någon märklig anledning blivit så att mitt skelande öga inte skelar med linser på :-o Nämen åå så "tråkigt" hehe :-)

Veckns kompis: Nää ni trodde väl inte på allvar att jag skulle välja EN? Hoppas inte det :-) (min allra bästa hjärtevän vet ändå vem hon är för vi pratar MASSOR varje dag <3) Jag la till denna för jag ville berätta för alla hur otroligt rik jag är på vänner! Jag har helt fantastiska vänner på nätet och ni är SÅ jäkla många som står mig nära och inte alls känns som ytliga nät-kontakter utan i hjärtat äkta vänner. Många av er har jag ju även träffat IRL ;-) Dessutom har jag på nätet en STOR underbar Histio-familj som erbjuder stöd och fina vänner. Obeskrivligt. Det mesta syns kanske inte för vi har egna slutna grupper där vi pratar väldigt mycket med varandra. De är underbara dessa människor. Slutligen IRL då: så JÄVLA underbara, roliga, lättsamma och otroliga människor jag har glädjen och förmånen att få umgås med! Både på "fritiden" och i skolan men även min familj såklart, mina helt fantastiska systrar som jag inte kunnat överleva utan.


Jag är en rik och lycklig människa. Jag äger inte mycket, har knappt några pengar, det är tungt och slitsamt att klara av allt som pågår i livet men ändå så spelar det ingen roll. Jag är lycklig. TACK till alla människor i min närhet som bidrar till detta.


...och TACK GODE GUD FÖR LAMOTRIGIN! :-D



  

Kommentarer
Postat av: maria

vad söt du är! kul o se att paketet kom fram haha! hoppas att du får en helt underbar dag! det är fredag = fredagsmys, med barnen, själv, kompis eller karl! haha här blir det först med barn sedan själv :D <3

2011-02-25 @ 07:00:36
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: Emma

Härligt att du fått en så bra vecka det behöver man, livsnjuta är viktigt :) Förstår att du blev smickrad av fotografen men....det finns väll inga likheter med dig o Grace Kelly? Vill inte låta bitter o missunnsam men ni är ju inte ett dugg lika hon kanske menade hur hon lagt håret då?

2011-02-25 @ 09:20:34
Postat av: Madeleine Andreassen

Hej Beckah.

Vilken fantastisk tjej du är. Sluta aldrig tro på dina egna förmågor.

2011-02-25 @ 09:58:13
Postat av: Martina

Man blir alldeles glad av att läsa ditt glada inlägg!

Mer Lamotrigin till folket kanske haha

2011-02-25 @ 10:02:45
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: qat

Jag håller med varenda person som skrivit allt detta fint till dig. Du är stark, unik och vacker. Du får ALDRIG glömma det!



Gå tillbaka och läs alla fina saker som vi på nätet skrivit om och till dig när livet känns svårt så lättar det kanske lite ialla fall.



Och ja, Lamotrigin är fantastiskt ;)

2011-02-25 @ 10:32:20
URL: http://ienannandelavlivet.bloggplatsen.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Till icke bitter Lustigt sammanträffande för exakt det var mitt svar till henne - det måste vara håret då (som ju stämde ganska bra) men det var inte håret utan hålling, uttryck, blick och ansiktsformen - raka "kantiga" linjer. Kindben osv. Men fortsätt du med att inte vara bitter ;-)

2011-02-25 @ 10:35:51
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Petra

Fredag och helg och ett underbart glatt inlägg från dig - vad kan bli bättre nu??? =) Kram

2011-02-25 @ 11:19:50
URL: http://bloggen.willvin.se/
Postat av: Lotta Rhodin

<3 <3 <3 Kan bara INSTÄMMA!!!



Jag är SÅ glad för din skull, att du mår bra&har gjort det hela veckan! :)))))



Du står mig nära i mitt hjärta oxå, lilla, söta, fina Beckha!

2011-02-26 @ 17:32:50


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback