4-årsbesiktning

Alvin är godkänd ;-)

Han klarade såklart allt jättebra men synen fanns det lite frågetecken kring - om han ser lite dåligt eller om han var för ointresserad, så därför får han göra om syntestet på 5,5-årskontrollen, men räknades som "godkänd" idag. Det var bara nedersta raden med bokstäver som var tveksamt om han såg ordentligt. Om vi märker av att han skulle se dåligt får vi komma och göra om kontrollen tidigare än vid 5,5 år.

Men i övrigt; toppen :-) han utvecklas som han ska och han växer som han ska. Hans tillväxtkurva är perfekt :-) speciellt i mina ögon som jämför med Elmers kurva som inte ALLS ser bra ut. Vi pratade lite om Elmers kurva också och att den inte ser bra ut. Nu har ju Borås ändå hand om det så från BVC behöver de inte göra något åt Elmers tillväxt.

Hur som helst, här är Alvins kurva och han har följt sina längd- och viktkurvor så här fint sen han var ett halvår gammal typ.
16,7 kg och 106 cm - 4 år och 1 månad gammal.

Kommentarer
Postat av: thile

Fineste Alvin <3<3<3

2011-08-16 @ 18:44:19
Postat av: Älsklingsfrö

Härligt! Våran "lilla" (ajabaja inte säga så högt i närvaron av en fyraåring) 4 år & 5 mån gamla kille har gjort ett tillväxtrace över sommaren och vuxir 3,5 cm. Är nu 109 cm lång & väger ca 18 kilo (och nej, man ska inte jämföra, men lite kul är det ;-)). Ganska jämnstora killar m a o (och jag fick smått panik när jag insåg att nästan ALLA långärmade tröjor var urvuxna, de har inte använts så mycket i sommar). Kram

2011-08-16 @ 22:12:40
URL: http://mari78.blogg.se/aelsklingsbarn
Postat av: m

Haha..snacka om PERFEKT kurva liksom ;) Skönt han blev "godkänd" :) Det värmer ju alltid lite extra i mammahjärtat av sånt <3

2011-08-17 @ 21:52:43
URL: http://minavalmittliv.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback