Vill inte, kan inte, orkar inte

Segt som kylskåpskall sirap idag...

Tänkte "gött snart eftermiddag". Kollade klockan :-o kvart i 9. Kollade en halvtimme senare (tyckte jag) fem i 9 :-o :-( en timme senare var den kvart över. VA FAN?!

Belle somnade kl 9, då var han helt slut, lika apatisk som igår. Han har iallafall fått i sig mycket vätskeersättning idag. Han dricker det som om det var flytande godis. Men det tror jag hänger ihop med hur han varit senaste veckorna att han bäljer i sig vatten. Två fulla bajsblöjor har han åstadkommit. Hur det är med kissandet vet jag inte eftersom det blivit bajsblöjor med löst bajs. Undrar vad det består av med tanke på att han inte direkt inte ätit något sen i tisdags kväll? Eftersom det inte är vattenlöst utan bara löst så som han brukar ha. Ser ut som ersättningsbebisbajs. Samma färg och konsistens nästan.

Han fick frukost; lite lite fruktpuré, en bit macka och ett par deciliter vätskeersättning. Mackan smulades sönder och åkte på golvet.

Har en uttråkad Alvin hemma idag också. Inte för att jag är hänsynsfull och tänker på smittorisken utan helt enkelt för att jag inte kunde lämna honom när jag har en sjuk Elmer. Alvin är totalt jättefrisk än sålänge. Jag med för den delen. Fick gryymt ont imagen igår och tänkte "jahapp, min tur nu" men testade med Sobril eftersom jag vet hur min kropp funkar när jag mår dåligt psykiskt och jodå, där var orsaken, instängd ångest eftersom jag fick skärpa mig och koncentrera mig helt på Elmer. Sobrilen fick mig lugn och tog bort det onda som inte kommit tillbaka. Nu har jag ju förklaringen till varför jag vaknade med sådan fruktansvärd magsmärta för ett par veckor sen. Borde fattat redan då.

En månad (om några dagar) har jag mått så här vidrigt dåligt psykiskt och ännu blir det bara värre och värre. Elmer gör det ju inte direkt lättare för mig. Inte hans fel, ska kanske skriva "Elmers sjukdomar gör det inte direkt lättare för mig" eftersom det hela tiden är NÅGOT. Jag har släppt det här med hans hud. Jag har accepterat och blir inte rädd över utslagen, han bara är sådan. Då kommer det annat. Då kom det här med Diabetes Insipidus och vanlig Diabetes (det senare kan vi utesluta nu antar jag) sen kommer magsjukan som slagit ut honom helt. Hoppas bara att någon annan ska bli sjuk här hemma så jag kan sluta oroa mig för att det inte är magsjuka, att det är hans sjukdomar. Nu kan jag inte det. Så här kan LCH absolut se ut. Diabetes Insipidus med för den delen (som iofs då är pga av LCH).

Skolan ligger som ett svart moln över mig. Förstår inte hur jag ska reda ut det. Börjar inse att mina framtidsdrömmar antagligen kommer skjutas framåt en termin för jag vet inte hur jag ska lyckas få till allt den här terminen. Det känns omöjligt, allt skiter sig. Livet med diagnoserna i den här familjen (mina och Elmers) förstör verkligen så himla mycket. Men jag försöker verkligen, det kan ingen säga annat. Jag kämpar och försöker allt jag förmår och det gör ont när det ändå inte räcker till, när jag ändå misslyckas. Känner mig så jävla sämst!

Tänk om "Ryck upp dig" faktiskt på allvar hade hjälpt :-(  nej det är ingen som skrivit det just nu bara tänkte på det ändå.

*Djupt andetag* Bara att kämpa vidare. Kan ingen byta liv med mig? Bara EN dag? Snälla?




Kommentarer
Postat av: Malena

Åh jag hade bytt med dig flera dagar i veckan om det hjälpt dig! MEn tyvärr så är det ju svårt! Hoppas bara du håller dig flytande och så hoppas vi det vänder snart för dig!



KRAM

2011-04-07 @ 10:17:10
URL: http://www.amakoie.wordpress.com
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Vad är vattendiabetes? Har googlat lite men kan inte hitta något...

Ni får krya på er!

Kram

2011-04-07 @ 10:20:04
URL: http://jagochliten.webblogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

http://sv.wikipedia.org/wiki/Diabetes_insipidus



Ca 30% av alla LCH-barn får detta som en följdsjukdom till LCH.

2011-04-07 @ 10:23:12
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: thile

Åh, lille gode du, hva du kjemper...Jeg vil du skal ha lugn og gode, positive dager. Jeg vil, jeg vil♥

Jeg vil ikke du stadig må bekymre deg over Elmer og skolen.

Ja, puste dypt ned i magen, hjelper faktisk mot stress og mye annet.

Sender deg tanker og mye kjærlighet♥

2011-04-07 @ 10:23:34
Postat av: Joss

Varför inte låta barnen bo hos sin pappa ett tag?

2011-04-07 @ 10:44:51
URL: http://albinssonskan.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Han skulle inte klara båda varav ena sjuk i en dag ens.

2011-04-07 @ 10:46:08
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Linda Ofelia

Jag tycker du är otrolig! Bara så du vet. Stark som en oxe & seg som gummi. Hade hockus-pockus fungarat, så ja, jag hade bytt med dig för en dag. Här är oron inte som störst just för tillfället. <3

2011-04-07 @ 11:36:39
Postat av: Anonym

Nä men du fixar det ju inte heller just nu! Låt honom ha barnen och ta hand om dej själv innan det går riktigt åt helvete!

2011-04-07 @ 11:52:28
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

JO det gör jag! De får mat, jag torkar spyor, byter sängkläder, jag byter blöjor, tvättar lortiga små händer, tar på kläder osv. JAG klarar VISST barnen!

2011-04-07 @ 11:55:49
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Visst du klarar det praktiska med barnen men ditt mående är inte sunt för barnen just nu och du klarar inte av att ta hand om dej själv på bästa sätt.

Tycker så synd om dej just nu och önskar jag kunde hålla om dej länge, länge så att du bara fick gråta!

2011-04-07 @ 12:12:39
Postat av: Anonym

Jag tycker du är en fantastisk människa och underbar mamma. Även om det inte hjälper nu så kommer det att bli bättre, du är en kämpe. Du kommer att uppnå dina mål, du är intelligent, driven och du har ett mod och en styrka som yser igenom i dina jobbiga stunder. Jag kan inte ens tänka mig i vilket skick jag själv skulle vara om vi bytte plats, på många sätt är du en förebild för mig.

Stor kram och varma hälsningar från en som hejar på dig.

2011-04-07 @ 13:48:52
Postat av: Jessica Jönsson

Det är tråkigt att inte pappan kan ta barnen lite. För ja, du klarar barnen och ger dom vad du behöver. Men jag tänker mer att du kanske skulle behöva tid för att bara rå om dig själv några dagar också?? Om han nu verkligen inte klarar det när barnen är sjuka så iaf när dom är friska då så att du får lite rum. Och barn märker ju faktiskt när vi vuxna inte mår bra och barnen mår inte bra av det. Jag menar inte att du inte kan ta hand om dina barn eller att dom borde tas omhand av soc. Men ditt mående kommer spegla av sig, kvittar hur mycket du ler och skojar, barn är smartare än så, det vet du. För att barnen ska må bra kommer dom behöva att du också mår bra. Så försök finna tid att ta hand om dig själv också. att sitta i bloggen och skriva så öppet om att du inte orkar mera och sånt tror jag inte hjälper dig ett enda dugg för du vet mycket väl att du kommer få kommentarer på sånt som du inte gillar också måste du skälla ut dom som kommenterar och idiotförklara dom eller skriva ett långt inlägg om dittan och dattan vilket snor ännu mera av din kraft som du behöver till annat.

2011-04-07 @ 15:01:35
URL: http://jessicavarld.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback