Knarkmorsa! Ring Soc!!!

Herreguuud värsta knarkmorsan!

Nu ska jag upplysa er om lite grejer som jag anser att ni behöver veta :-)

  • Stilnoct funkar olika på olika människor. Bara för att några av er blir höga och sitter och målar golvet med nagellack och annat galet betyder det INTE att jag gör det. Jag har haft Stilnoct innan och det funkar skitbra. Vissa av er verkar ha missat att man ska göra sig i ordning för natten, sen ta tabletten och gå och lägga sig omedelbart. man ska liksom inte ta tabletten och sen sätta sig och måla naglarna, ställa sig och byta gardiner eller gå till tvättstugan.

  • Nej, man behöver inte gå och få dagsdoser hos en sköterska. Jag har mina mediciner hemma, delar själv på eget ansvar. Äter dem på eget ansvar, följer läkarnas ordination. Ja tänka sig! LÄKARE har gjort bedömningen vad jag ska ha för mediciner, vad som passar bra med min sjukdomsbild och vilka läkemedel som går att kombinera i MITT specifika fall.

  • GRATTIS till dem som gått i terapi istället för att knapra piller och att detta hjälpt. Åter igen så funkar olika människor olika. Det här är MIN behandling, det jag valt och det psykpersonalen anser är det jag ska ha. Ett par byxor i storlek XXL kanske sitter skitbra på din kropp, jag behöver storlek XS. Jag tappar dina byxor och du får inte ens mina byxor till vaderna. Jag behöver kaffe på morgonen för att funka, du får ont i magen av kaffe och kräks. Jag är frusen och behöver ett tjockt duntäcke, du svettas som en gris av ett  tomt påslakan OSV. Tänk om alla var lika, så enkelt det hade varit men det ÄR inte så enkelt. För MIG är medicin rätt väg att gå sen skiter jag i hur bra det var för DIG med terapi.

  • Mina mediciner är inte på något sätt farliga - sålänge man tar dem efter ordination! För den som inte visste det är en näve Alvedon också dödligt - därför tar man efter rekommendation! Samma sak med en näve järntabletter. Ja, till och med VATTEN kan förgifta dig om du tar för mycket. En brödkniv i kökslådan är inte dödlig eller ens farlig sålänge du inte hugger folk eller dig själv med den - håller du dig till det den är till för: skära bröd så är brödkniven både bra och ofarlig.

  • Du är NAIV som fan om du på allvar tror att det inte finns vårdpersonal med psykiska problem som kräver daglig medicinering. Otroligt naiv. Inte bara vårdpersonal. var och varannan människa har ett halvt Apotek hemma i skåpet. Grejen är att det är fult att prata om det. Jag skriver öppet om det. Så här kan det se ut för en person. Det här är vardag för många. Jag visar att de inte är ensamma! Ni fattar verkligen inte hur många som skriver privat till mig och tackar för att jag skriver öppet. Det har gett många hopp, viljan att orka. Ja, till och med har vissa valt att LEVA istället för självmord för att JAG, just JAG och mitt val att skriva öppet gett dem livsgnista.

  • Det finns EXTREEEEMT många föräldrar som käkar mediciner VARJE dag både för psykiska sjukdomar och fysiska sjukdomar - men ändå tar hand om sina barn, eller oftast - PÅ GRUND av medicinerna KAN ta hand om sina barn. Ja, ring gärna soc:


    -Hej, en tjej skrev i en blogg att hon äter mediciner som är starka och hon har barn.

    -Ojdå, vad är det för mediciner?

    -Nä ett gäng piller hennes läkare skrivit ut för att hon har sjukdomar som kräver dessa mediciner.

    -Hm ...oookej? Vad tänkte du på, vad är problemet? Tar hon inte medicinen som hon ska?

    -Jo, hon sköter medicinerna men hon kan inte ta hand om sina barn ...tror jag, eller gissar jag. Jag har ju aldrig träffat henne eller sett henne med sina barn, men ja, jag gissar det.

    -Finns det någon pappa till barnen?

    -Ja och just nu har han barnen varje kväll och natt nu när mamman mår som sämst. Dessutom finns en farmor, en faster och tre mostrar i närheten. Det stora barnet som är snart 13 år var hos sin stödfamilj i helgen.

    -Ööööh, okej? Vad är problemet?!

    -Jaa men det är inte tillräckligt många som håller koll på barnen!

    -Vilka finns i barnens närhet då?

    -Ja som sagt, pappa, farmor & farmar, faster, tre mostrar, en MASSA vänner, täta läkarbesök med grundliga undersökningar, BVC, dagispersonal, en jäkla massa grannar, skolpersonal och så går den stora pojken och pratar med kuratorn när han vill och behöver. Mamman har också ett starkt socialt nätverk av familj och vänner som finns där och backar upp och daglig kontakt med Öppenpsyk med sin samtalskontakt där och åkte på eget initiativ till Psykakuten när hon kände att det behövdes.

    -Måste fråga; vem är du då förresten, hur kommer du med i bilden?

    -Nej det vill jag inte säga. Jag vill vara anonym och bor 50 mil ifrån henne.

    -Vad tycker du att vi från Socialtjänsten ska göra för jag förstår inte riktigt?

    -Jaaa men hon ska fan inte ha barn!

    -Hm ...återigen, vad är du orolig för?

    -Men för fan, jag bara tycker så! Åk dit och ta barnen! De mååååste slitas upp från sin trygga tillvaro och omhändertas fattar ni väl??!!


Hahahaha fatta vilken komedi :-)


Detta var vad jag ville ha sagt just nu för stunden. Återkommer säkerligen med fler svar på era underhållande dumheter. Ni hjälper mig verkligen att hålla humöret uppe så tack :-)  <3




Kommentarer
Postat av: SSK?

Att du äter en massa psykofarmaka är inte den primära orsaken till varför jag tycker att du verkar olämplig som såväl SSK som BM. Det är din taskiga attityd, brist på empati, brist på ödmjukhet, hur du verkar bemöta folk.



Kan föreställa mig hur du skulle agera i ett förlossningsrum om en födande kvinna börjar skälla och gorma i ett uppgivet tillstånd:

-Men för i helvete, din imbecilla ärthjärna, det fattar du väl att du inte kan ge upp nu. Krysta ut den här ungjäveln nu så jag slipper höra ditt jävla gnäll!

2011-04-13 @ 10:39:54
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Hur jag är när jag jobbar är inte kopplat till hur jag är som privatperson :-) kan utan problem skilja på olika roller.



Förövrigt har jag redan jobbat inom vården, UTAN medicin, gick huuur bra som helst.



Har även jobbat på dagis, i reception, som säljare och en del annat där det gäller att ha ett professionellt och vänligt bemötande oavsett vad skit man får tillbaka :-))

2011-04-13 @ 10:46:36
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Ullis

Hahaha....plus ett extra hahaha...Ja återigen så jä-la bra och fyndigt skrivet, gud vad duktig du är!!! Tänker inte belasta dig med mina åsikter om det du går igenom. Jag kan bara säga att jag hoppas på allvar att DU mår bra av att skriva av dig. (Får känlan av att många av de som kommenterar mår mycket sämre än dig, om du förstår vad jag menar) Kanske bara EN liten tanke, du är så himla ung, stressa inte fram att klara av din utbildning....ensamstående med SMÅ barn...blir svettig bara av av tänka tanken. Kram

2011-04-13 @ 11:43:41
Postat av: Anonym

Men varför beter du dig illa i vanliga fall o skyller på diagnoserna. Tror du då du bara kan släppa det i jobbet diagnoserna? Du uttnytjar detta till max nu att du skulle vara sååå sjuk men man ser ett mönster i det när det gäller dina barn. Precis som du får ut ngt när ngn är sjuk. Förstår den person som inte orkar träffa dig heller som du hänger ut i bloggen. Sedan gick du över gränsen när du tänkte ta en intox. Så dina jämförelser i inlägget blir patetiska då du missbrukade din medicinering. Du projicerade ut att det var kommentarernas fel för Victor nãr det är ditt ansvar att se till att det inte sker. Inte vi utan hans mamma som tänkte ta livet av sig. Klart man undrar. Lobad blir man om man har alkoholproblem. Men det hade väl din mamma oxå. Tror knappast du äter den mängden mediciner du gör. 30mg oxascand o 150mg Atarax dygn. Inte en chans.

2011-04-13 @ 11:49:29
URL: http://. J
Postat av: maria

alltså herregud. hur ska folk kunna förstå att bara för man skriver på ett sätt i en blogg så är det inte så man är i verkligheten.

det jag menar är att dom säger att du har brist på empati. hur kan du ha det? hur mkt gör du inte för dina barn egentligen, kolla bara din miniman, all oro för honom osv. är inte det empati så vet jag inte vad det är.

snacka om extremt TRÖGA människor här, bra att ni andra är så präktiga, så duktiga ni är som ser att beckah mår dåligt och trycker ned henne lite extra i skorna, mår ni bra av det själva? känns det bättre när era patetiska liv helt plötsligt blev lite bättre, blev ni lite bättre morsor själva nu när ni lyckades hitta någon som mår sämre än er själva?

SKÄMS PÅ ER!

patetiska patrask, gå hem och ta hand om era familjer istället och låt Beckah vara i fred! jag skäms över mänskligheten när jag ser hur illa ni beter er, det är NI som har brist på empati när ni inte ens kan visa medkänsla för Beckah som garanterat gör mer för sina barn än vad ni g.r



seså gå bort från datorn, krama era barn o säg "jag älskar dig mitt barn, nu ska jag ägna tid åt dig istället för o klanka ned på andra människor"

schas!!!



och du beckah STOR KRAM! skickat ändå från Linköping <3

2011-04-13 @ 11:52:26
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: lil' babustyle

Fin blogg! :)

2011-04-13 @ 11:54:05
URL: http://babustyle.blogg.se/
Postat av: LILITH - Sveriges mest menlösa blogg

Ja då borde soc omhänderta mina barn på stört med tanke på mina diagnoser och vilka mediciner jag äter. Konstigt då att de ansåg att jag var lämplig som ENSAM vårdnadshavare, det måste ha varit tjänstefel ;)

2011-04-13 @ 12:07:46
URL: http://www.lilith.se
Postat av: Emma

Eller också så kan samtalet gå till så här ;)

Hej, jag ringer pga av att jag känner oro för en ensamstående mamma till tre barn, som mår jätte dåligt nu, ropar på hjälp i sin blogg där hon öppet skriver att hon VILL ta livet av sig (skrivet flera gånger), vill inte leva längre, orkar inte bryr sig om sig själv eller sina barn längre. Hon skulle ha hämtat dem på dagis i måndags men struntade i det utan att kontakta pappan som turligt nog åker o kolla till om barnen är kvar på dagis då B inte svarar i mobilen, antar att han blir orolig. Nu har hon fått mediciner, stilnoct som bla kan göra att hon utsätter barnen för otrygghet. B har så väl psykiska sjukdomar som olika personlighets störningar. Jag vet att hon har bra stöd från pappan till de två minsta dock inte till den stora pojken som får se hur dåligt mamman mår, men mamman inser inte att kan bli ledsen över att hon öppet berättar och skriver att hon vill ta livet av sig, det gör inget om Victor ser det. För att han har hög IQ. Victor är 12 år och brukar läsa mammans blogg vilket betyder att han kan har full insyn över hur hon mår vilket måste ge honom ångest. Min oro har jag just pga nonchalansen och likgiltigheten kring att hon vet att han vet men tycket att det är helt ok!!

Jag hoppas ni kanske kan kolla hur dem har det, kanske någon hjälp insats skulle behövas? Jag är bara en läsare till hennes blogg men när någon öppet skriver att dem vill ta livet av sig samtidigt som personen har massa sjukdomar blir jag orolig och dessutom har barn att ta hand om! Nämnas bör också hur hon konsumera alkohol, tonårs fyllor som gör att hon sitter inlåst i en cell och minns ingenting, detta tycker jag är olämpligt som mor till tre barn.



Socialen kommer att tacka förtipset och kommer att vilja kolla upp detta då dem tycker att detta är allvarligt.

2011-04-13 @ 12:10:34
Postat av: Anonym

Bra skrivet Emma!!!

2011-04-13 @ 12:15:15
Postat av: Jeanette

Tror Beckah skriver det ingen vågar säga eller yppa sej om!!! Säg inget förens ni själva är där.

Bara för att man tänker en grej å skriver av sej behöver inte det betyda att man är sån mot kollegor och andra man möter på stan.



Stå på dej beckah å skriv det du känner för. Tycker det är fult att lägga sej i andras liv. Har de inget bättre för sej än att analysera ditt liv å dina val?!

2011-04-13 @ 12:15:27
URL: http://mammatillayline.blogspot.com
Postat av: Anonym

Verkar som att du utnyttjar dina diagnoser när du beter dej illa och skyller på dom, men sen när det kommer till att du ska arbeta så är det inga problem. Då "finns" inte diagnoserna med i bilden.

Du har hunnit med många jobb med tanke på att du inte är lastgammal och sedan har varit mammaledig så det verkar ju som att du kanske inte varit lämplig för dessa jobben heller. Hade du varit det så hade du kanske kunnat behålla ett och samma jobb!

2011-04-13 @ 12:17:16
Postat av: Linda

Herregud - att ni orkar sitta och döma en människa ni inte känner eller ens har träffat! Skäms på er. Tänk om alla haft den självinsikten Beckah har...

Att skriva att man har lust att ta livet av sig betyder inte ATT man tänker göra det heller, för den som tror det.



MY GOD, vad ni hetsar upp er - och nånstans känns det som om ni mår rätt BRA att av sitta och kräka upp en massa dynga om hur hemsk Beckah är - för visst är det så att ni då mår lite lite bättre själva?

2011-04-13 @ 12:45:50
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Kära Emma, som jag skrivit förr så tar jag inte upp ALLT i bloggen. Exempelvis har jag inte skrivit om att jag så sent som i torsdags eller fredags förra veckan (minns inte vilket) hade personlig kontakt med Familjeenheten på soc. De är inte det minsta oroade för mina barn och litar fullständigt på att jag är kapabel att ta hand om mina barn eller söka och ta emot den hjälp som behövs då det behövs hjälp så då behöver kanske inte du heller oroa dig. Förövrigt var det inte mycket i din kommentar som stämde överens med verkligheten :-)

2011-04-13 @ 12:47:20
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: C

Det är då fan vad du ska behöva försvara dig -_- Jag tror att du har full koll på läget, och om du skulle tappa den, så är det någon som fångar upp det. De som träffar dig dagligen och SER det du inte delar med dig av här.

Får en känsla av att många som kommenterar här älskar drama och bara "spär på". Så barnsligt.

2011-04-13 @ 12:51:04
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

"Tror knappast du äter den mängden mediciner du gör. 30 mg Oxascand och 150 mg Ataqrax per dygn. Inte en chans"



Men snälla du. Det är inte speciellt mycket faktiskt. Jag kan visa dig mina förpackningar där det står hur mycket jag ska ta. Inte för att du ska behöva bevis. Spela roll vad DU tror. Jag VET.



Jag ska äta och äter 30 mg Oxascand per dygn alltså 3 x 10 mg. Jag ska äta och äter 150 mg Atarax per dygn, alltså 3 x 50 mg. I väntan på sömntabletter har jag dessutom fått lägga till 25-50 mg Atarax innan sänggåendet.



Mina doser är varken ovanliga eller speciellt höga.

2011-04-13 @ 12:58:41
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jessica

Är också ensam med tre barn! Min 1 åring har bara mig då hennes pappa inte vill veta av henne! När hon var 4 månader fick jag världens ångest över att jag var en kass mamma till alla tre. Jag fick superbra stöd av en psykolog via bvc och mår idag mycket bra. Vi är alla olika..jag mådde bra av att prata av mig, Becka kanske har andra behov! Vi är alla olika och tur är väll det. Vad trist om alla var lika :-)

2011-04-13 @ 13:02:31
Postat av: thile

Hva bra C, har kommentert =)

Det er som jeg mener.

Ha en fin dag, Beckah, klem <3

2011-04-13 @ 13:07:20
Postat av: Tobias

Det är ingen komedi som utspelar sig i bloggen som du skrev Rebeckah, det är en Tragedi, en tragedi med dig som huvudroll, och tragedier slutar inte bra.

Synd bara att dom som säger sig vara dina vänner inte känner den verkliga Beckah, dom som skriver här i chatten som inte har den blekaste aning vem du är, många har fel i det dom skriver här, negativa o possetiva, men framförallt alla ja sägare och lismande vänner som skickar små hjärtan och som försvarar allt du skriver o gör, det är den verkliga tragedin.

2011-04-13 @ 13:11:48
Postat av: SSK?

Maria: Menar du att Beckah inte är ett dugg i verkligheten som hon utger sig att vara på bloggen? Har hon ett alter ego?



Så bara för att man tycker att B verkar vara ytterst olämplig som SSk så är man ett präktigt, patetiskt och trögt patrask? Jo, jag tackar....



B, du har själv uttryckt sig att de som tycker du är ute efter uppmärksamhet är dumma i huvudet. Men om man har en öppen blogg där alla kan läsa, där du hänger ut dig själv, dina barn och skriver om dina problem så måste du ju räkna med att få motargument! Visst jag köper att det är en slags terapi för dig att skriva, men varför inte göra det i ett worddokument då och inte på en allmän blogg. (Alltså en genuin undring)

2011-04-13 @ 13:18:20
Postat av: Anonym

Är ingen som sagt att det inte finns vårdpersonal som medicinerar, det finns det absolut. Men de människor klarar oftast inte av att jobba inom vården utan blir sjukskrivna.

2011-04-13 @ 13:30:38
Postat av: Anonym

Inte riktigt så de sa när man ringer soc om en anmälan för misstanke om att barn far illa.

2011-04-13 @ 13:31:39
Postat av: Anonym

Det är oroande när folk skriver gång på gång att de ska ta livet av sig. Det är ett rop på hjälp. Och när sedan personen vägrar inläggning utan bara knapprar tabl är ett ännu större teceken på att nåt är fel!



Så nej Beckah du är inte lämplig att jobba som varken ssk eller BM, och du kommer troligtvis aldrig att bli det! Satsa på nåt annat istället. Nåt där du kan gå ifrån om du behöver, för det kan du inte göra inom vården!

2011-04-13 @ 13:38:37
Postat av: Emma

Jaha var det det som var det svåra beskedet i fredags som du blev så nere för? För vad jag fattade det som så var det något som hänt, antagligen redan fått in en anmälan så dem kontaktade dig och du blev förkrossad? Du kanske övertygade dem om att allt var bra men efter samtalet/beskedet gick det ju inte så bra, du ville efter det ta livet av dig, stämmer det? Vet soc om din blogg? Där kan dem ju läsa allt vi har läst. Om soc får in en anmälan gör dem nästan alltid en utredning som tar 4 månader för att utreda om det behövs någon insats eller inte. Så du kanske redan är under utredning alltså. Sen är det så med att desto fler som ringer och är oroliga desto mer kommer dem att vara intresserade av att en utredning inleds.

2011-04-13 @ 13:54:32
Postat av: jaqueline

Jag garvade arslet av mig när jag läste det här haha, vilket jävla svar på tal! :D Jag skriver öppet om att jag är nykter narkoman, och tro mig, det kommer en hel del skit med det också. Men keep it up, jag blir grymt imponerad av folk som är mänskliga fast dom är föräldrar ;)

2011-04-13 @ 14:10:39
URL: http://morsanjackie.blogg.se/
Postat av: Pella (Olas änka om du minns...)

Emma; Är du mindre vetande eller bara trög på riktigt?Exakt VAD får du som person ut av att Beckah blir av med barnen? Har soc tagit dina och får inte du ha dom ska ingen annan heller ha sina? Eller är du bara dum? Det finns ett gäng barn i Sverige som absolut INTE behöver nya hem att bo i, Victor, Alvin och Elmer är tre av dom. Sen finns det massor av barn som verkligen far illa. Som får stryk, som har föräldrar som super etc etc, de blir inte heller omhändertagna. Skaffa dig; 1) ett liv. 2) bättre verklighetsuppfattning. 3) mer info innan du yttrar dig! Alternativ 4; utnyttja din rätt att hålla käft!



Kram till dig Beckah från mig och Melinda!

2011-04-13 @ 14:18:20
Postat av: C

Men Emma, vad i helvete har du (vi) med det att göra, vad Beckah fick reda på i fredags? ATT det var NÅGOT borde räcka, exakt vad det handlar om är en bi-sak. Håller med Pella här, du verkar bara vilja uppnå att hon blir av med barnen, baserat på vad som skrivs i bloggen. Patetiskt.

2011-04-13 @ 14:42:10
Postat av: Sofie

Vet ni vilka det är som sitter på psyk och som mår psykiskt dåligt? Just det, vårdpersonal! Så att tro att dom inte medicinerar och mår dåligt, think again.. har jobbat på psyk, det var undersköterskor och t.o.m. en överläkare från just psyk, från ett annat landsting, som låg inne.. han hade smidigt nog skrivit ut tabletter till sig själv. ;)

2011-04-13 @ 14:49:56
URL: http://minaunderbaraskitungar.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Sofie: Nu överdriver du en anning. På psyk sitter alla möjliga personer som mår dåligt. Några har säkert jobbat inom vården (har sätt en del, jobbar som ssk på psyk) men oftast är det vanliga, många unga människor.

2011-04-13 @ 14:56:20
Postat av: Krisse

Ville bara säga till alla amatörer och ni som bryr alldeles föööör mycket på ert negativa sätt; hosthost och en en raaaap mitt i nyllet

VEM har släppt ut psykot TÅÅÅÅBIAS?

Personen bakom det alias har säkert någon annan sjukdom. Man beter sig inte på det sättet annars...

All styrka till Beckah! Du behöver omge dig av "normala"(?) människor just nu, men garva gärna åt alla komiska inlägg som kommer till bloggen. Jag ligger dubbelvikt åt vissa som eldar upp sig och ska ringa soc och hela biten. Ring polisen vetja, och glöm för allt inte i världen att be pikétstyrkan åka och hämta Beckah. Hon är ju livsfarlig!!! Hahaha, kram på dig Beckah!

2011-04-13 @ 14:57:01
Postat av: Anonym

Lustigt att alla som inte håller med beckah och stryker henne medhårs är psykon, idioter, tröga och gud vet allt vad ni skriver. Vem har gett er rätten att dömma oss andra och bestämt att yttrandefrihet inte gäller i den här bloggen så länge som vi tycker annorlunda? Och precis som att soc bara skulle lita på dina ord Beckah?! Hur många föräldrar som inte mår bra tror du inte försöker intala soc att allt är bra. Tänk om det vore så enkelt, då hade inga ungar behövt bo i familjehem!

2011-04-13 @ 15:16:10
Postat av: Annelie

Undrar om du ser dig själv som självmordsbenägen och om din kontaktperson eller annan vårdpersonal känner till detta isåfall? Jag skriver i ren välmening eftersom jag själv jobbar inom psykiatrin, och har alltför många gånger sett vårdsökande patienter som kommer in till psykakuten efter att ha uttalat självmord. Dessa personer önskar jag psykiatrin skulle ta emot med öppen famn, men i brist på vårdplatser så skrivs många ut efter ibland bara några timmar med ett recept i handen och några tabletter i fickan. "Varsågod, och klara dig själv nu..." Dessa personerna mår såklart jättedåligt, och med ett recept i fickan stegar dem iväg till närmsta apotek och plockar ut sina piller och här tar livet slut för många. På ett sätt har ju psykiatrin hjälpt dessa personerna att kunna ta sitt eget liv... Istället för att få dem att mår bättre så mår dem sämre och dem orkar inte mer. All vårdpersonal bör veta att de tricykliska antidepressiva läkemedlen är mycket giftiga vid överdosering och det har även framkommit att SSRI-preparaten i vissa fall ökar självmordsrisken. Jag misstror dig absolut inte på något sätt, ville bara mest veta hur psykakuten har agerat i just ditt fall. Det enda jag önskar är att du får de hjälp du behöver och att du väljer livet och ser ljust på framtiden... Tids nog går det! Många varma kramar!

2011-04-13 @ 15:37:54
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Det som hände i fredags vartt jag fick ett mail där en person som betyder ALLT för mig sa farväl. Inte för att ni har med det att göra.



Som jag skrev; soc har INGEN oro för mina barn :-)



PELLA; ååååh jaaaaaaaa klart jag minns! Saknar dig!

2011-04-13 @ 15:44:35
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Emma

Oj Pella vart fan har jag skrivit att socialen ska ta hennes barn??? Ingenstans, men antagligen kan det ju har varit socialen som kontaktat Beckah det var allt jag skrev! Vad jag får ut av det?? inte ett skit ärligt talat mer än spekulationer som alla ni andra har. Jag har ett alldeles utmärkt liv, väldigt konstig fråga. Beckah slänger ut sitt liv här, frågan är väll snarare varför hon väljer att göra det än att JAG som läsare svara. Tycker inte mina kommentarer alls varit märkliga på något sätt, men självklart skulle soc göra något om dem visste hur allt var, det vet jag, men inte att dem skulle ta barnen, det har jag inte sagt men att hon bör få hjälp på annat sätt. Tycker ni att det är rätt detta mot barnen?? Då undrar jag vad ni är för vänner? Blundar ni totalt eller vad är det frågan om? Jag ser vad jag ser och vaddå ska man inte utgå ifrån att det som skrivs i bloggen är sant? Jag tror inte att Beckah är en lögnare. Skriva sånna här allvarliga grejer och sen säga att man vet inte allt om personen, jo TILLRÄCKliGT för att inse hur illa det är!! Jag är inte skadeglad över andras olycka inte alls, det var mer ett konstaterande man kan ju räkna ut vad två o två blir ;)

2011-04-13 @ 15:57:42
Postat av: Emma

Ok så man måste FYSISKT skada sina barn eller vara MISSBRUKARE? haha jaså så det räcker inte att man har en mamma som är så labil att hon kan ta livet av sig?? Är inte det psykisk ohälsa för barnen? Du tror inte att det skadar barnen psykiskt?? Hur mår du själv Pella? Har du samma besvär som Beckah kanske?

2011-04-13 @ 16:03:10
Postat av: Tina

Beckah, du har en otroligt dålig attityd, det tycker jag. Du förolämpar folk som inte tycker precis lika som du.

För inte så länge sedan nervärderade du folk med att säga: Lilla vännen, se nu till att ta din medicin ordentligt.

Detta med anspelning att dina läsare skulle ha psykiska problem. Förstår inte hur du tänker när du skriver så.



Men nu till något annat.

Jag måste faktiskt hålla med dig om att de mediciner du äter faktiskt inte alls är något alarmerande.

Du äter alltså max 30 mg sobril per dag. Det är en skulle jag vilja säga det ganska låg dos. Sobril (oxascand) är också ska vi komma ihåg en av de svagaste benzodiazepinerna.

Atarax är en antihistamin med en bieffekt att man kan bli trött. Ingen fara på taket. Den kan man äta när man har hösnuva också. Likaså med Lamictalen, ingen fara.

Det enda jag skulle vara försiktig med det är Stilnocten, men du har ätit den förut och dig veterligen så har det ju fungerat bra. Och som sagt, den ska tas i sängen och sen ner med huvudet på kudden direkt. Problemet är ju i så fall om något av barnen väcker dig direkt efter insomning, då kan du kanske göra tokiga saker som du inte minns att du gjort dagen efter.



I all välmening vill jag dock varna för Lyrica, vet av erfarenhet att den har orsakat fruktansvärda utsättningsproblem för människor som inte kan äta den av någon anledning. Vissa läkare trodde förr att det var en magisk tablett men fler och fler har insett att många haft ett helvete med Lyrica.

2011-04-13 @ 16:06:28
Postat av: Anonym

Sobril/Oxascand är väldigt beroendeframkallande.

2011-04-13 @ 16:09:25
Postat av: Anne M

Emma - Du kan ju inte vara riktigt riktig, inte på någon punkt faktiskt.



All styrka till dig Beckah.

2011-04-13 @ 16:10:18
Postat av: Anne M

Angående Lyrica - Jag fick den för fyra år sedan, och då hette det att den inte var beroendeframkallande, jo tjena... Jag har försökt att sluta med den tre gånger, har misslyckats totalt varje gång. Utsättningssymtomen är vidriga. Så om du kan, låt bli den Beckah.

2011-04-13 @ 16:17:02
Postat av: Ada

Men lycka du till med ditt piller knaprande , kommer säkert gå jätte bra ... Moohaaaaha :-D din blogg och ditt patetiska liv som bbbb kommer säkert funka fint .. Mig underhåller du iallafall ! Visste faktiskt inte att det fanns såå vrängda människor som du och dina anhängare ...

Vad blir nästa grejj? Lär dig vuxna kvinna att ta ett nej !

2011-04-13 @ 16:22:54
Postat av: Just me

Inte så, men alla som klagar på att Beckah har dålig attityd. Vad har inte alla andra som hoppar på henne då? Ska hon inte få försvara sig utan bara ta all skit som skrivs här? Alla elaka skitkommentarer folk skriver där de är riktigt elaka och en del till och med går till personangrepp då? Det är inte elakt och bär med sig dålig attityd eller?



Beckah, stå på dig!

2011-04-13 @ 16:29:17
Postat av: Sofie

Jag menade givetvis inte att ALLA som sitter på psyk är vårdpersonal. Men eftersom det var diskuterat om man ska jobba inom vården om man går på mediciner så kommenterade jag det.. att många som faktiskt själva sitter på psyk och äter medicin faktiskt är vårdpersonal.. kanske inte konstigt, med all den stress som finns. ;)

2011-04-13 @ 16:32:40
URL: http://minaunderbaraskitungar.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Kram till dig, du är en bra mamma. Alla har svackor då är det viktigt att man har som du många runt omkring sig som kan hjälpa. De som kritiserar kan i normala fall inte ta kritik själva något vidare bra. Du är vad man kan kalla Good Enough som förälder det är alla föräldrar. När jag läste ditt inlägg igår var min första tanke att du skulle få kritik för det inlägget. De som kritiserar din kompetens som mamma har säkerligen aldrig tagit sig en ordentlig titt på sig själva som förälder någon gång. Det är så lätt att bara sitta på sin feta röv bakom en dataskärm och tycka och tänka en massa saker. Patetiskt men sant. Ta hand om dig, kram kram kram

Postat av: Anonym

Sofie: Just pga stressen är man olämplig att jobba som sjuksköterska (ffa sjuksköterska på sjukhus) eftersom man har tillgång till tung narkotika och det är lätt att falla dit, speciellt när man är så psykisk instabil som B är.

2011-04-13 @ 16:40:07
Postat av: Anonym

Bloggaren själv har en jävligt pissig attityd och kan vara otroligt nedväderande i sina kommentarer , så summan av mumman blir ... Skit ska skit ha !!!

2011-04-13 @ 16:41:58
Postat av: donna

åååhhh gudomliga stilnoct!!



det var min räddning under en period då jag rev murarna o tog mig ifrån min misär.



ett underbart vackert piller som räddade mig från nattens monster. en rar liten prick som tog bort det onda o gav min kropp tillräckligt med energi för att kunna hantera vardagen...



2011-04-13 @ 17:08:26
Postat av: Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Jag tror dock inte på enbart medicinering, har själv varit där och även testat bara terapi, jag tror kombinationen är den bästa om man vill må bra på långsikt. Tabletter är bara tillfälligt eller så kommer du leva på det resten av livet.



Hur blir du på Oxascand?

Jag åt det, maxdos förut, blev helt sänkt, men inte så konstigt det är juh bens.

Jag slutade då jag har beroendehistorik, de som har beroendehistorik får INTE äta bens, så..



Härligt också att Atarax hjälper dej då det är en väldigt mild medicin.



HAr du alltid varit positivt inställd till medcinering?

Jag var först emot, blev tvångsmedicinerad och blev mer emot, hamnade på behandlingshem och valde att medicinera, ny läkare som felmedicinerade, blev emot, sen började jag med lithium, slutade då jag blev gravid med Minna, sen har jag varit medicinfri, tills nu då vi börjar med nya mediciner mest hela tiden och jag hoppas verkligen de hjälper nu.

2011-04-13 @ 18:27:00
URL: http://salkert.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Johanna;



Man måste vilja gå i terapi för att det ska funka. jag varken vill eller orkar och anser mig inte ha tid heller :-)



Jag var VÄLDIGT anti mediciner länge länge efter att jag felmedicinerats med antidepressiva som kastade in mig i en mani (det är 10 år sen, men det fattade ingen då, det är något som fallit på plats senare) Jag har absolut inte velat ha NÅGON medicin sen dess. Nu med bipolärdiagnosen i kombination med Borderline ändrade jag mig. Nu tror jag STARKT på detta och är helnöjd.



Har inga drogproblem i mitt förflutna. Utöver Koffein och Nikotin ;-)



Atarax gör mig liiite lite sömnig när jag tar 50 mg ensamt. Men i kombination med Oxascand/Sobril funkar det. Oxascand ensamt gör inte så mycket för mig heller (en liten stund bara). Måste vara något i den kombon som funkar just för mig och det är jag tacksam för att jag funnit :-)



Jag blir ...ingenting. Lite avtrubbad (inget rus eller konstigheter) bara och så kommer inga ångestattacker. Det är väl det jag märker av mest - bara att attackerna inte kommer medan jag äter medicinen rätt.

2011-04-13 @ 18:38:20
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Okej, får jag fråga varför du inte vill gå i terapi?

Finns juh terapi och det finns terapi?

Jag har gått dbt, kbt och olika samtalsgrupper och samtalsterapier, ingenting har funkat så..

Nu går jag på mbt som hittills känns jättebra.

Funkar inte detta är det ECT som gäller och det vill jag verkligen slippa. :(



Hjo, jag gick med på medicinering då alla diagnoser tillsammans blev för mycket. adhd, bipolär, borderline, gad, depressionen, fobier o.s.v. så ja.. nu testar jag. det måste funka annars är jag död IGÅR.

2011-04-13 @ 20:54:36
URL: http://salkert.se
Postat av: Psyk-SSK (Anonym tidigare)

ECT-behandling (elbehandling. Kort: man får en pat att krampa under ca 30sek. Jobbar med detta dagligen själv) Är superbra! Har många patienter som blivit helt friska efter ca 4 behandlingar och inte behöver medicin nu.

2011-04-13 @ 23:38:51
Postat av: Anonym

beckah du fick ett mail. men inte av personen som "betyder allt" för dig. utan av en tilltänkt partner i en kärlekshistoria som drog sig ur.

den person som betyder mest för dig heter: victor.alvin.elmer.

eller har jag drömt dem?

2011-04-14 @ 00:15:16
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Men snälla!



Barnen är inte ens med i räkningen. Barnen står över allt, står över listan över vilka som är viktiga och som man älskar. De ska inte ens vara med när man räknar för oavsett och ALLTID så står barnen över allting!

2011-04-14 @ 01:43:17
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Nej, beckah. barnen stod inte överst på listan eftersom du gav dig hän åt dödsönskningar.

du ville dö. i inlägg efter inlägg ville du dö.du satt i bilen utanför willys och hämtade inte dina barn på dagis.



och jag som begravt ett antal föräldrar till barn,som bringat dödsbud och begravt barn till föräldrar som sörjt vid sina barns gravar anser på fullt allvar att du behöver mer hjälp än du har nu.



lyrica skall kanske bli narkotikaklassat; luta dig inte mot den medicinen. ifrågasätt sobril/oxascand.

de stjälper i slutändan.



var nykter. ingen alkohol, ingen sobril,ingen oxascand, ingen lyrica. de ökar din ångest i slutändan; när de skall sättas ut.



jag dömer dig inte. men nu är du ute på hal is. ingen som hjälper dig? jag kan träffa dig om du vill.

2011-04-14 @ 02:25:53
Postat av: Johanna - Tvåbarnmamman mitt i kaoset

Till Psyk-SSK (Anonym tidigare):

Okej, då ECT togs upp med mej första gången var väldigt många år sedan, då fick jag höra världens skräckhistorier om hur det kunde gå.

Kan juh självklart hänt mycket sedan dess.

Så vad är risken att jag får något sorts men utav ECT?

2011-04-14 @ 08:41:36
URL: http://salkert.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Pratar vi EL här alltså? Skulle icke funka för mig. Jag vågar mig inte på ens TENS :-)

2011-04-14 @ 08:43:46
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Johanna - Tvåbarnmamman mitt i kaoset

Beckah: Har dom erbjudit dej ECT?

Dom har bett mej överväga och testa sen jag var 16, och de ber mej än.. 11 år senare.

2011-04-14 @ 10:46:17
URL: http://salkert.se
Postat av: Anonym

Hade man älskat sina barn hade man inte ens övervägt självmord.

2011-04-14 @ 12:51:13
Postat av: Psyk-SSK (Anonym tidigare)

Några men brukar man inte få av ECT. Man sövs innan själva behandlingen. Och man kommer inte ihåg någonting. ECT är en jätebra behandling vid spykisk ohälsa. Är absolut nåt man ska ta upp med sin läkare.

2011-04-14 @ 12:52:50
Postat av: Psyk-SSK (Anonym tidigare)

ECT är elbehandling men eftersom man är sövd funkar det perfekt. Tror det skulle fungera utmärkt för dig.

2011-04-14 @ 12:53:43
Postat av: Linnéa

Jag vet inte så mycket om detta själv. Eller ingenting, men jag vill bara säga att jag tycker att det är jätte modigt av dig att lägga upp hela din berättelse ( eller det kanske inte är hela ) och berättar om hur du mår :) men jag har en liten fråga, dialogen som du la upp. Har det hänt? :O

2011-04-15 @ 00:10:28
URL: http://liinneasvensson.myshowroom.se
Postat av: Peter Larsson

Hej!



Du verkar vara en tuff tjej med klara uppfattningar om saker och ting!



Jag såg att en kommentar hyllade ECT.



Vill bara påpeka att många människor har fått skador av ECT-behandlingar. Se denna sida: http://www.elchocker.se/



Hälsn,

Peter

2011-09-28 @ 22:59:16
URL: http://www.elchocker.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback