Våran helg

Nej nu sitter jag på övertid ;-) hade bestämt mig för att plugga mellan 22-23 ;-)

Jag är förkölder! Buhu :-) jag har varit förkyld i hur många veckor som helst men det var bättre ett tag, bara lite hosta men nu verkar det ha blossat upp igen med frossa, snor och ny hosta. Skitkul.

Imorgon ska lilleman till BVC på ettårskontroll. Om man ska gå enligt senaste mens, hans första BF-datum så skulle han fyllt 1 år imorgon så det passar ju bra :-) Enligt RUL var det 8 september och enligt när han ploppade, det man faktiskt räknar ;-) så är det den 4 september.

Victor föddes 18 dagar efter beräknat men hade samma datum både på SM och RUL. Alvin är enklast för han hade 5 juli enligt både SM och RUL och föddes på sin dag :-)

De tre prickarna Elmer fick igår har nästan helt försvunnit och idag har bara en enda ny dykt upp men jag har haft obehagliga mardrömmar :-/ natten till igår (innan han började bli prickig igen) drömde jag att han fick prickar över hela nacken och nu inatt var det dags igen. Drömde om fläckar i hårbotten som var stora som femkronor, alldeles köttiga och äckliga, hua! Har tyvärr sett sådana exempel. Ja där ser man ungefär hur mycket LCH kan påverka ens liv negativt trots att sjukdomen i sig hittills hållt sig lugn.

Småkillarna har sovit hos sin pappa hela helgen men båda var här ett tag igår och Elmer var här nästan hela dagen, när de åkt tog jag med mig Victor ner på Skene Marten och åkte lite karusell. Ett par systrar och några syskonbarn var med också :-)

Idag har jag försökt plugga lite och ska som sagt försöka fortsätta nu en stund innan jag nattar mig själv :-)

Ha det gott <3

Kommentarer
Postat av: NoScarlett

Min Elle ska också få sina ettårs-sprutor imorgon. En och en halv månad efter ettårsdagen men så blir det när förkylningar och annat skräp spökar :)

2010-09-12 @ 23:06:12
URL: http://noscarlett.devote.se
Postat av: maria

krya på dig o kul med ett års kontroll!

kram

2010-09-13 @ 07:19:03
URL: http://pysselfamily.blogspot.com/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback