Sjukt och konstigt och lite sånt...

Yey!

Kom hem nu och skulle sätta på ljudet på mobilen och upptäckte att jag hade missade samtal från dagis. Röstmeddelande om att Alvin fått feber så jag ringde upp. Han hade 38,8 i armhålan "med eller utan tillägg?" frågade jag men de hade inte lagt på något, de visste inte att man skulle det. Han har alltså hög feber. Dock låg både han och Elmer och sov så alternativen var att gå dit, väcka Alvin, gå hem med honom och sen släpa med honom tillbaka till dagis för att hämta Elmer senare. Eller att slita upp båda två nu och ta hem. Eller att låta dem sova så ringer dagis när de är vakna istället.

Vi kom fram till att det sista alternativet är skonsammast för båda. Så nu sitter jag och väntar på att gå och hämta sjukling + lillebror.

GAH! Det gååår inte. Jag har prov imorgon! M får fan lov att ta vård av barn! Han kommer vägra dock. Vette sjutton hur jag ska göra då. Jag har inte utrymme för att missa prov. Inte i Naturkunskap iallafall.

Sen var det detta med tandläkaren då. Jag ringde på förmiddagen och avbokade tiden och bad om en mailadress för att skicka bilderna. De ville såklart inte eftersom Vgregion har som policy att inte ha kontakt via mail (som om jag brydde mig) och dessutom går det absolut inte säga något bara av att titta på bilder. Nä, jag ber ju knappast om en bedömning genom bildtittning men de kan ju titta och bedöma om det är värt att åka till Borås med eller inte. Fick till slut adressen efter mycket tjat och skickade samma bilder som jag lagt upp här igår.

Sen ringde jag och fick prata med tandläkaren och hon började med att ösa ur sig beröm över bilderna för kvalitén var ju fantastisk ...yeah yeah. Vad hade de väntat sig? När jag säger att jag har bilder som visst är värda att titta på.

Hur som helst. Först sa hon att det inte såg normalt ut med munnen, undrade om han bitit sig i läppen men jag sa att det inte finns någon svullnad och samma sak i tandköttet, ingen svullnad men tänderna har tryckts ner. Jag frågade om det kan bli så för att det trycker på med nya tänder vid sidan. Nej det skulle det inte kunna göra sa hon något luddigt om.

Hon ville träffa honom och titta. Men jag sa att vi var ju där för 2 veckor sedan och när jag sa det så kollade hon journalen. Ja visst ja, nä men vi gör som planerat och tar ett återbesök om ett år. Jahapp? Jaja tack, gärna för mig, men då var det plötsligt normalt det som 10 sekunder tidigare inte såg normalt ut? Äh jag fattade ingenting men nu är den saken ur världen iallafall. Han ser ut sån bara, punkt slut.

Nepp, nu ska jag satsa på att hinna med disken innan jag ska hämta barn.
Hej hej :-)

Kommentarer
Postat av: Annica

hoppas han kryar på sig snabbt och att du kan få plugga i morgon.

kram

2010-09-07 @ 14:51:05
URL: http://trollmorsbusungar.blogg.se/
Postat av: Victoria- mamma till tre flickor <3

http://apps.facebook.com/myphrases/apps/?id=251062&cross&showPhrase=yes



Vet inte om du fick min länk i förra inlägget så jag skickar igen :-) Du kanske tycker jag är dryg nu men hade det varit mitt barn så hade jag velat veta. Det kanske inte ens är Elmer men jag tyckte det såg ut som en av bilderna du haft på honom :-)

2010-09-07 @ 15:02:48
Postat av: Helena

Kan inte M ta ut 25% vab? eller 50% så du kan göra provet?

2010-09-07 @ 17:58:19
Postat av: En mammas bekännelser

Blä, sjuka barn är jobbigt. Det går liksom inte att planera för heller. Jga vabbar cokså just nu, oh pluggar. Det går liksom inte riktigt ihop.

2010-09-07 @ 18:08:54
URL: http://mammasanningar.blogg.se/
Postat av: Louislinda

A very interesting read, I hope you will be adding more soon. Will be passing this onto all my friends.

2011-04-17 @ 11:32:08
URL: http://louislinda.blogfuture.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback