Elmer status

Då var det kväll igen. Jag har varit iväg på spanska och småkillarna sover hos sin pappa. Får se hur dagen bli imorgon. jag kan inte missa mer skola, det GÅR bara inte, men jag vet inte hur Elmer mår imorgon.

När jag hämtade honom på dagis var han ännu prickigare än i morse och hade höjd temp. Lös i magen har han varit ett par dagar också. Men han åt middag med god aptit och busade med Alvin så det är ingen större fara med honom. Får se hur han mår imorgon som sagt.

Jag är väääldigt fundersam på hans prickar :-/ han har fått något helt nytt. På magen har han massa småprickar. ni vet när man rakar sig så kan huden bli lite knottrig med små röda prickar. Så ser han ut längst ner på magen typ. Han har även prickar på benen. Dessa två varianter har han aldrig haft förrut, OM detta nu hör till prickarna han haft i 8 veckor och OM dessa 8 veckor faktiskt varit LCH... jag VET ju som sagt inte eftersom jag måste vänta på den jävla biopsin som tar en miljard år! Jag klarar faktiskt inte vänta mer nu. Inte nu när han blossat upp som han gjort nu, du bara MÅSTE jag ju veta!

Men men inget att göra ikväll i vilket fall. Imorgon ska jag ta tag i det där och jaga efter besked.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Åh... Kan bara hålla tummarna. Hårt!!! Kramar

2010-09-28 @ 23:20:12
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: catharina

heej!

ja har tänkt att skriva till dig flera gånger men det har inte blivit av...

jag tycker att du är en otroligt stark person som verkar stå med bägge fötterna på jorden. du har varit med om så mycket: tuff uppväxt med föräldrar som inte varit närvarande av olika orsaker, fick barn tidigt, sedan 2 söta barn till varav en (elmer) är sjuk. jag fattar inte HUR du orkar!! Tycker att du är helt fantastisk! kan inte ens sätta mig in i hur det är att ha ett barn som är sjukt...förstår din oro och din frustration över att vänta på svar från läkare helatiden...men håll ut och var stark!!!

Måste bara säga vilka fina barn du har...sträck på dig du, det skulle ja göra om dom barnen var mina :)

Victor: såå söt kille med världens finaste ögon, vilken tjejmagnet han kommer bli om ett par år!

Alvin: gosekille,såå söt o go! en riktig liten lintott!

Elmer: eller ska jag säga Dorsin? söt o levnadsglad liten kille som med sitt leende kan få mig glad en deppig dag!!!

Du verkar vara en bra mamma, och ja beundrar ditt mod och din stryka som du behöver ha pga Elmers sjukdom!! och jag hoppas att du kan fortsätta dina studier!



kram catharina



Ps.Ta inte åt dig av alla puckon som skriver elakheter här, dom är inte värda din tid! Ds.

2010-09-28 @ 23:47:28
Postat av: Anna

Usch, det måste vara jobbigt att inte veta varje gång det dyker upp en ny prick! De flesta barn får ju prickar av olika slag med för varje ny prick Elmer får skapar det oro! Förstår att du vill ha svar på biopsin, trist att det tar så lång tid! Stor kram Anna

2010-09-29 @ 05:12:16
Postat av: Angela

Detta har egentligen inget med detta inlägg att göra men jag frågar ändå. Du har väl designat några tryck som man kan få på en body eller tröja. Vart kan man köpa dessa? Vet att du skrivit det innan med orkar inte leta igenom bloggen just nu.

2010-09-29 @ 12:32:59
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Mina tryck går att beställa här:



http://babykungen.se

2010-09-29 @ 13:35:08
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Sofie

Hej Beckah.



Har funderat lite när jag läst dina inlägg. Går det inte att få läkarna här att samarbeta med läkaren du har kontakt med som kan så mycket. Kan han inte "bli" Elmers läkare med hjälp av de här i Sverige. Att de skickar ner svar och bestämmer tillsammans hur han ska behandlas.. För det borde inte ha någon betydelse vilket land man bor i utan den med mest kunskap kan väl bestämma på något sätt tycker man?



Kramar på er...

2010-09-29 @ 23:13:44
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Hejsan! :-)



Jag är väldigt väldigt nöjd med Elmers läkare och tycker att hon är jättebra. Dock gillar jag inte att tex biopsin ska ta en så förbannat lång tid, men det är inte hennes fel.



Hon håller sig uppdaterad om LCH och är intresserad. Jag meddelar också alltid henne vad forskarna sagt när jag varit i kontakt med dem så hon vet vad experterna tycker och tänker och så :-)

2010-09-29 @ 23:19:59
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback