Lite diverse + finansiering av bilen!

Nu har jag sovit ikapp lite grann. Det har blivit alldeles för få timmar sömn den senaste veckan! Dessutom avbruten sömn allt för ofta. Men igår somnade jag framför TVn någon minut efter 22 och vaknade av Elmer 06:30. Vet inte när jag sov så länge senast faktiskt.

Igår var det fullspäckat schema. Efter att jag lämnat pojkarna på dagis så åkte jag med gulliga kompisen Nena till GeKås :-) det var packat med folk. Vi fick parkera läääängst bort :-P och inne i varuhuset fick man typ plocka det man råkade gå för bi eller så ;-) inte det värsta jag sett på GeKås men bland det värsta. Det var iallafall inte kö.

Hade tänkt packa upp påsarna i går kväll och fota men så somnade jag ju så vi får se senare, om jag orkar fota ;-)

Sen åkte vi hem och hon lämnade av mig på dagisparkeringen (som sitter ihop med min parkering typ) och där mötte min syster och barnens farmor upp och sen var det bara att hämta barn, in med påsarna, ut med bilbarnstol och montera och sen iväg mot Stenkullen för att hämta MIN BIL :-D

Först och främst kan jag ju säga att jag älskar nya bilbarnstolen! Elmer satt som en kung i den! Perfekt lutning så inte huvudet trillar framåt och så. Jag tror den kommer sitta lika bra i min bil men för tillfället står den kvar i farmors bil.

Kom till Stenkullen och betalade, fick papper och nycklar och sen var bilen MIN :-) de har gjort service och bytt kamrem. De hade till och med satt på vinterdäcken. Gött, så slapp jag fundera över det. Syster körde hem bilen och jag åkte med och barnen satt kvar i farmors bil. Sen vägrade Alvin gå ur bilen när vi kom hem så han åkte med hem till farmor. Han vill aldrig vara hos mkig längre. Tjatar om att sova hos pappa varje dag och är ledsen. Kanske vore bäst för honom att bo hos pappa mer. Det är ju det han vill. Vi får ta ett snack om saken jag och M. Vi har ju tänkt ha halva tiden var på riktigt och det är dags att fixa det nu.


Just ja, det har ju varit en jävla massa gnäll om hur jag kunde ha råd med en bil och det är så tröttsamt. Det vissa stör sig på är att jag inte hade råd att betala min och Rachels Stockholmsresa och ändå kunde köpa bil. Det är så jävla dumt på en massa sätt så jag vet knappt var jag ska börja. 

För det första kan jag väl börja med att säga att jag inte tiggt pengar utan blev OMBEDD att ge mitt kontonummer vilket jag då gjorde och mig veterligen så är det bara just Martina som satt in pengar också. Jag har inte kollat kontot på ett tag men jag är ganska säker på att det bara är hon och hon var den som bad om kontonumret.

För det andra så var huvudsyftet med det hela att få hjälp till Rachels biljett. Hade det inte kommit en krona så hade jag ändå betalat för både henne och mig, tro inget annat, men det betyder ju inte att det är LÄTT för mig. Ni är nog alla ganska medvetna om vad jag har för inkomst?? Just det, jag går i skolan ja! Därför är jag oerhört tacksam att Martina ville hjälpa oss.

För det andra så kan man väl för fan inte jämföra en bil med en en sån resa??? Eh? Om man har 50 kronor och kompisen frågar om man ska gå och ta en fika och man säger "nej, jag har inte råd" men sen går till ICA och köper mjölk, bröd och potatis för sin 50-lapp - har man då ljugit att man inte hade råd att ta en fika? Kan kompisen då säga "Men vaddå inte råd med fika? Hur kunde du då köpa mjölk, bröd och potatis?"

Det är lika IDIOTISKT.

För det tredje så har jag inte köpt bilen själv utan fått den av min pappa. Inte för att någon av er har med det att göra what so ever, men så är det iallafall så slipper ni fundera något mer och sålänge inte DU satt in pengar på mitt konto så behver inte DU bry dig ett smack! Den enda som har anledning att bry sig är Martina och jag är heeelt säker på att hon inte bryr sig, eftersom, hennes pengar tillsammans med MINA pengar kommer att gå till Rachels biljett. För det är hon värd!

BRA! Då var den saken ur världen!


Kommentarer
Postat av: Nina

Helvete vad alla människor ska ifrågasätta dej hela tiden, har de inget bättre för sej än analysera varje delpart av ditt liv.



För två veckor sedan hände en sak som gjorde att jag för ett par dagar trodde att mitt barn led av en allvarlig sjukdom och min värld stannade, den skräckkänsla går inte att beskriva i ord. Efter bara ett par dygn fick allt en naturlig och fullständigt ofarlig förklaring och lättnaden är obeskrivbar.



Men denna skräck jag kände i två dygn, det lever du och R med hela tiden. Jag kan inte ens föreställa mej hur ni har det. Ni mer än väl förtjänar att få komma bort ett par dagar och försöka slappna av!



Och en bil är underbart för dej att ha. Ta inte åt dej av bittra kommentarer från patetiska människor som bara vill trycka ned dej.



Kram

2010-10-30 @ 08:55:19
Postat av: Sophie

Fan vad dryga människor är alltså. Nyfikna så man kan inte tro de har ett liv.

Jättekul med nya bilen! Kram

2010-10-30 @ 09:26:20
URL: http://flerbarnsmamma.se
Postat av: Linda

suck i hela jävla alltet att folk äne ORKAR bry sig om hur DU min vän betalarr DIN bil!!!!!!!!

arg

skaffa er för fan ett liv!!!

Oj ursäkta utbrottet =/



ha en toppenbra dag Becka och slösa dina pengar på bensin hit så ska jag bjuda dig på fika och en lunch på mc donalds =)

kram

2010-10-30 @ 09:30:31
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: sofie

grattis till din fina lilla bil

2010-10-30 @ 09:39:24
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: Petra

din liknelse med "mjölk, bröd och potatis" var klockren... en bil är en investering - rörelsepengar är något annat...



Kram och lycka till med körningen =)

2010-10-30 @ 10:09:51
URL: http://bloggen.willvin.se/
Postat av: Anonym

Tråkigt med sådana människor! Kul att du har fått bil =) Önskar dig o dina barn allt gott! Kram

2010-10-30 @ 10:57:28
URL: http://metrobloggen.se/Dedes
Postat av: Maria - Mamma till två

Tycker inte ens du skulle gett en förklaring men det kanske täpper till truten på en del ;)

Kan inte förstå hur man för en sekund tror att man har med en annan människas ekonomi att göra.

2010-10-30 @ 15:05:44
URL: http://o0misa0o.blogg.se/
Postat av: Martina

Och jag vill bara säga att: Nej jag skulle inte brytt mig ett spår om du hade köpt bilen :-)

Det är väl skitbra (ursäkta uttrycket) att du fått dig en bil så du lättare kan ta dig runt.

2010-10-30 @ 20:17:58
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Tina

Ja du Beckah, än är inte sista idioten född.



Grattis till att du numera är bilägare och njut av friheten.



Passar på att citera Mark Levengood:

Det finns två sorters folk, de vanliga människorna och de onödiga människorna.

Med det vill jag ha sagt, försök att inte ta åt dig av de stolpskott som kommer med dåraktiga inlägg.



Lev ditt liv som du vill, det är ditt liv och endast du som bestämmer vad du ska göra av det.



Sådeså:)

2010-10-31 @ 18:41:55


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback