Skoja med försäkringsbolaget :-)

Jag har min hemförsäkring hos Länsförsäkringar, tänkte att jag därför skulle ta min bilförsäkring hos dem (+ att de verkar billigast för mig). Fick ett förslag mailat där hon berättade att jag fått 5% rabatt pga att jag har två försäkringar och så skrev hon att om jag tar en försäkring till får jag 10%, tex om jag försäkrar ett barn.


Då jag tänkte att jag skulle skoja lite :-D Jag skrev tillbaka:

"Visst kan jag försäkra ett barn hos er. Min yngsta är oförsäkrad. Han föddes med Langerhans cellhistiocytos och är nu 13 månader gammal och har fått ett återfall. Eventuellt måste han sättas på cellgiftsbehandling här framöver, vet inte ännu. Han har även Mastocytos. Båda sjukdomarna är mycket ovanliga. Eventuellt har han även Beckwith-Wiedemanns Syndrom, han är under utredning. Finns det någon möjlighet att försäkra honom hos er?"

;-) Ja, jag överdrev lite grann kanske :-P han utreds ju inte för BWS (men ska göra ett UL för säkerhets skull) och står i dagsläget inte inför cellgiftsbehandling och har inte ens ett bevisat återfall och hans Mastocytos är "bara" ett Mastocytom. Men ändå! Ska bli kul att läsa hennes svar sen ;-)

Ja, alltså jag har redan frågat om försäkring för Elmer så jag vet lixom svaret när jag inte ens överdriver, men eftersom hon frågade var jag bara tvungen att kolla vad hon skulle säga :-)

Kommentarer
Postat av: Jema

Ja ibland får man skoja lite. En som ville sälja barnförsäkringar till mig ringde och sa att deras var så mycket bättre. Men vad bra sa jag, jag vill ju ha samma för alla mina barn så då kanske jag kan byta på alla tre :) Sen berättade jag om S och han fick väldigt bråttom att säga att den försäkringen jag har också är jättebra :)

Kram!

2010-10-27 @ 15:23:40
URL: http://jemaochlivet.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jema; hehe :-D

2010-10-27 @ 15:26:18
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Lisa

Ett tips på försäkring...ACE är bra. De kräver inte in någon hälsodeklaration. Så för oss med sjuka barn funkar den bra. Jag har olycksfallförsäkring på min son hos Trygg Hansa och sjukförsäkring på ACE.

Postat av: Nettan

Så har jag också gjort, mina barn är försäkrade hos Trygg-Hansa för de var de enda som överhuvudtaget ville bevilja dottern en försäkring med undantag för hennes mage/tarm. Snacka om att säljarna är snabba med att avsluta telefonsamtalet när de ringer om sånt!

Kram

2010-10-27 @ 18:26:21
URL: http://livetspussel.blogspot.com
Postat av: Linda

Lisa ang ACE försäkringar. Så är dem på samma villkor som andra som kräver in hälsodeklaration. Min egna personliga åsikt är det ett sätt att lura konsumenterna som de gör. Man tycker det låter så bra att de inte kräver ngn hälsodeklaration tills den dagen ngt händer. Då ska man deklarera om tidigare sjukdomar iallafall och finns det ngt så förfaller försäkringen och man blir likförbannat utförsäkrad.

2010-10-27 @ 19:11:05
Postat av: Martina

Själv har man nästan blivit polare med en glad skit på Folksam idag...vid tredje samtalet var det "nej men hej igen" och lite skämt och så haha

KOllade först priser, sen beställde jag bilförsäkringen och sen ringde jag och avbeställde den igen när det visade sig att vi fick en försäkring via Volkswagen på 154:- i månaden första halvåret... En aaaning billigare!

2010-10-28 @ 00:40:43
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Åh 154 låter sådär lite lagom ja! :-)

2010-10-28 @ 00:42:12
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback