Grillat är godast

Igår var det strålande sol, varmt och kändes som typ mitten av augusti eller något sådant :-) så grillen åkte fram! Mums! Potatisgratäng, sallad och Tsatsiki gjorde sällskap med lamm och kalv på tallriken. Sååå gott!


Kommentarer
Postat av: Bodil

Åh, så jäkla gott!!

2010-10-10 @ 13:13:23
URL: http://etne.blogg.se/
Postat av: sofie

åhh det såg gott ut

2010-10-10 @ 13:23:26
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Mmm...vad gott det ser ut!

2010-10-10 @ 14:32:37
URL: http://suratanten.blogs.se
Postat av: Cecilia

Skulle aldrig käka en bebis som var runt 6 månader, ej heller ett lamm eller en stackars kalv :-(

2010-10-10 @ 15:54:52
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

6-månadersbebis? Ett människobarn? Märklig jämförelse.



Mörda barn+kannibalism = olagligt och onaturligt.



Slakta+äta djurkött= lagligt och naturligt.



Jag är köttätare, jag äter kött. Jag är inte kannibal dock.



Var gärna vegan, vegetarian, what ever, men respektera att jag inte är det.

2010-10-10 @ 16:00:53
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Fia

ja alltså det är bara naturligt för att det är lagligt. Varför lagen tillåter det är väldigt märkligt ännu mer märkligt att folk kan äta det. Visst ska man respektera men om man anser det vara "mord" så är det svårt.....om du förstår hur jag menar? Så många köttätare "mobbar" vegetarianer, varför undrar jag? Det är inte dem som gör ngt fel för du måste ju ändå erkänna att det är mer fel att äta djuren?! Människan saknar moral och etik och ni kommer tyvärr aldrig förstå det vi vegetarianer menar! Men om du visste vilken mardröm vi lever i vi som har en extra utveckad medkänsla för andra, om du visste vad vi lider av vad andra människor gör....om du bara visste och då ska man säga ifrån om man ser att något är fel! För sån är väll du??? Du säger alltid ifrån om något är fel säger du, ja det måste vi oxå får göra speciellt när det gäller sånna här hemska saker, det är fel och kommer aldrig bli rätt även om ni intalar er det! Ni anser att vi provocera när vi skriver sånt här varför gör vi det? jo för att påverka människor att förändra den värld vi lever i. Man kan inte leva i en sån här värld som är känslokall. Det är mina åsikter och dem räknas väll med, nä just det inte på din blogg? då får man inte säga sina åsikter va? Men man kan inte påstå hur som helst att man är djurvän om man äter upp dem sen, ANSER JAG! Det är något schizzigt och sånt kan jag inte med.

2010-10-10 @ 17:23:46
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nej det är inte naturligt för att det är lagligt. det är naturligt för att människorkroppen är skapt att äta kött. Vi är köttätare. Sen går det att ersätta proteiner, visst gör det och du får gärna äta annat för att fylla upp din kropps behov men jag väljer att äta kött så som det är tänkt. Homo Sapiens har alltid ätit kött.



Jag tycker inte att det är fel. Alls. Jag tycker att det är lika naturligt för en människa att äta kött som för ett lejon. Eller mja. Lejon äter ju bara kött medan människor är allätare men det är lika rätt att en människa äter kött som att någon annan allätare gör det.



DÄREMOT är det ju väldigt onaturliga MÄNGDER kött vi i västvärlden äter, det kan jag hålla med om. Det är orättvist på många sätt både mot djur, natur och människor i fattiga delar av världen.



Jag respekterar att du inte äter kött och jag tänker inte förlöjliga dig men du har inte mer empati och medkänsla än jag har bara för att du är vegetarian. Bara just att du påstår det bevisar ju faktiskt motsatsen.



Ha det gott.

2010-10-10 @ 17:46:29
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback