Elmer är inte kry :-(

Neje :-( blir hemma imorgon

Elmer har passerat min personliga gräns när han hade 38,7 i temp precis innan han la sig :-/ fast framförallt handlar det om att han är påverkad allmänt. Lille plutt!

Egentligen började det ju redan typ i går eller förrgår. Han har lös mage och skiter så det luktar sjukdom! Sen har han varit gnällig och känts varm (fast utan feber). Natten till idag vaknade han ju och var vaken flera timmar och bajsade, fick välling, vatten, Alvedon osv.

Nu idag har han varit supergnällig sen han kom hem från dagis. trodde han bara var hungrig men det hjälpte inte med mat, han fortsatte gnälla och ville bara vara i famnen. Innan han skulle sova hade han som sagt feber och fick Alvedon men ändå vaknade han en dryg timme senare och bara grät och grät. Varken vatten eller välling dög men sen somnade han om igen och sover nu. Får se hur natten blir.

Är det verkligen tänderna som kan göra så stor påverkan? För alltså han håller på få en massa tänder och munnen rinner som en öppen kran så det känns ju som att det är det men ändå lite väl...?


Kommentarer
Postat av: Karin

Låter precis som våra pojkar när det var tandning... Jag var på väg in på akuten ett par gånger med yngsten.....

2010-10-05 @ 21:31:23
Postat av: Sofie

min son hade runt 39 graders feber, lös i magen och förkyld varje gång hans tänder ploppade upp, dock försvann febern fort,efter bara något dygn

2010-10-05 @ 21:36:26
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: Myrkryp

Stackars liten. :( Hoppas att M kanske kan rycka in och vabba någon gång så att du inte hamnar alltför långt efter i skolan?

2010-10-05 @ 22:12:27
Postat av: Alexandra

Jag har aldrig varit med om feber och sjukdom när det kommer tänder. Har hört att det inte stämmer men vet egentligen inte... Krya på honom hur som helst ;) KRam

2010-10-05 @ 22:46:05
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: Blerta

Beckah!



Jag hittade din blogg för några timmar sedan, och har läst o läst. Först och främst vill jag säga: vilken stark kvinna du är. Du verkar ha stött på så mkt motstånd och du kämpar på ändå.



Jag läste genom massa dumma och taskiga kommentarer, från "svar på tal" kategorin. Jag kan inte förstå hur hemska vissa kan vara. Jag hoppas du aldrig tar åt dig och jag hoppas du fortsätter vara den bra mamman du är. :)



Och allt påhopp på Elmer blir jag bara så less på. Han är varken ful eller tjock. Han är ett vackert barn och väldigt vanlig. Barn kan aldrig vara fula (om man frågar mig) men även om det nu är så att det finns fula barn så skriver man inte så om ett barn. Att folk t.om. skriver dåligt om honom och sjukdomen gör mig bara så arg och rädd för människor. Vilka idiotiska människor finns det egentligen? Jag läste och läste, fann bara värre o värre kommentarer. Jag beundrar dig för att du fortsätter att blogga. Och en sak ska du veta. Jag säger det inte för att säga det: men fan vad Elmer är söt och vacker. Du ska vara glad och stolt (som jag vet att du är) att du har en sådan son. Nu tycker jag faktiskt att alla dina barn är söta men fan vad glad man blir av Elmers bilder.



Fortsätt med det du gör, och jag kommer definitivt läsa vidare nu. Lite jobbigt i o m att du skrivit så mycket men det är det väl värt.



Och jag beklagar din tragiska barndom och hoppas verkligen din bok som du håller på att skriva publiceras och blir stor. Det förtjänar du!!!



Lycka till med allt..och snälla ge dina underbara barn en stor kram från mig även om du inte känner mig. Och kram på dig Beckah!!!

2010-10-05 @ 22:47:58
URL: http://blirtblert.blogg.se/
Postat av: tess

det kan mycket väl vara tänder.. eftersom han inte vill äta. det gör ju ont i munnen så klart... lillen var lika dan när han fick tänder... så det låter precis som det... trode också han vart sjuk tills mamma sa att kolla om han får tänder... och det var det ju så klart...

2010-10-05 @ 23:11:09
URL: http://www.nattstad.se/Sweetnos
Postat av: Anonym

Min yngsta (nyss fyllda 1 år) hade 40 graders feber och va jättehängig nu sist som det kom tänder, så ja, dom kan tydligen bli väldigt "sjuka" när det är tänder på gång.

2010-10-06 @ 07:09:37
Postat av: Alfva

Visst kan det vara så, här brukar det aldrig gå obemärkt förbi om vi säger så...

Feber, förkylningar, lös i magen, klängigare än vanligt och fruktansvärt dålig aptit.

Du lär nog märka om det är riktig feber eller bara tandfeber!

2010-10-06 @ 07:12:16
URL: http://Alfvan.wordpress.com
Postat av: Ingegärd

Hoppas Elmer snart kryar på sig!

2010-10-06 @ 08:10:20
Postat av: Sabina

Så här höll båda mina pojkar på när dom också fick sina tänder, skitjobbigt, men tyvärr blir det ju så för en del stackare. Hoppas han blir bättre snart. Kram kram

2010-10-06 @ 11:22:05
Postat av: Ulrika

Neeej, vad tråligt! Jag tror också att det är tänderna, men se nu för 17 till att M är hemma med Elmer. Du får bara inte missa mera skola! Allt det här kommer ju att påverka dina betyg och med dina ambitioner måste du ha full närvaro nu ett tag!

2010-10-06 @ 15:30:10
Postat av: Angelica

...ja usch med tänder...vår lille kille har vid alla sina 6 tänder blivit jätte dålig, hög feber och mycket skrik och gråt, otröstlig. Inget roligt, vi har också haft en sådan vecka denna veckan. Vill även tillägga att när han fått sina tänder så blir hans exem väldigt extrema, han har atopiska exem och väldigt likvärdiga elmers prickar...(när han har det som värst, Leo alltså). Hoppas att han blir kry snabbt!

2010-10-07 @ 22:17:35
Postat av: Angelica

...vill även tillägga att på vårt bvc, säger läkaren att det inte finns tillräckligt med vetenskapliga bevis för att säga att det INIE förekommer sjukdommar (så som feber mm.) vid tandsprickning. som någon ovan nämnde.

2010-10-07 @ 22:19:55


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback