Alvedon is the shit...

Imorse var Elmer helt okej och hade ingen feber (37,8) så jag lämnade på dagis och sa som det var. Han håller på att få tänder, är väldigt påverkad, hade feber i går kväll, ring om jag behöver hämta. Det var inga problem. Bra det.

Sen ringde dagis vid 14-tiden och sa att han hade feber så jag gick och hämtade. De sa att han inte var jättevarm men ganska allmänpåverkad, vilket egentligen är det viktigaste att gå på. Väl hemma tempade jag och då hade han 37,9 så det var egentligen inte feber men mycket riktigt var han väldigt påverkad. SUR, GNÄLLIG och ville vara i famnen och skrek en massa. Så jag gav Alvedon och en stund senare kom vanliga Elmer tillbaka :-)

Sen dess har han varit nästan som vanligt. Han är bara lite mer lättirriterad än annars. LILLE PLUTTEN vilka bekymmer med tänderna! igår kväll när jag skrivit inlägget om tänderna så kikade jag bakåt i bloggen för att se hur det var i våras och mindes genast hur OTROLIGT starkt påverkad han var även den omgången! Någon som minns?

Det var ju exakt samma sak då! Då fick de första 6 tänderna på ca 2 månader och han hade jätteont av det. Skrek, feber, dreggel, lös mage osv. Samma som nu. Sen dess har det ju stått nästan stilla i ett halvår. Två till tänder har smygit sig upp under denna tid men det har gått hyfsat men nu sen några dagar tillbaka så håller han på och få 4 tänder på samma gång så nu är han väldigt påverkad.

Två av tänderna har ploppat och två gömmer sig ännu. Han har alltså 10 tänder + två på g. Med andra ord har vi bara kommit halvvägs :-/ hoppas han inte kommer vara så här ända tills han fått sina 20.

Men som sagt, med Alvedon funkar det bra (utom på natten då han skriker trots Alvedon). Så här såg han ut för ca 20 minuter sen:




NÅGOT dregglig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan den här glada sötisen vara sur och gnällig?

Verkar mest sol hela dan - fast tänder, visst är det jobbigt!

2010-10-06 @ 19:29:13
Postat av: Frida H

Ja, de där tänderna har bara ställt till med problem för mig och min lille son också. Han fick sina framtänder när han var 7 månader sedan vid 9 månader hade han 8 tänder! Nu har han precis fått fyra på en och samma gång, huggtänderna, så var blir det då 16 tänder ja! Hua, killen är 18 månader.

2010-10-06 @ 22:34:46
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/
Postat av: Peka

Du kanske kan prova ipren till natten?

Tycker den är mycket effektivare än alvedon, men du kanske inte ger ipren av nån orsak? Då behöver du inte bry dig om min kommentar ;)

Hoppas tänderna kommer snabbt :)

2010-10-06 @ 22:41:20
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: Thile

Vår godeste solstråle <3

Klem

2010-10-07 @ 13:16:49
Postat av: Rebecca

SÅ söt han är!

2010-10-07 @ 20:26:39
URL: http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/
Postat av: Bodil

Underbara unge! Och som någon skrev, kan den där solstrålen vara sur och gnällig? :D

2010-10-10 @ 11:01:24
URL: http://etne.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback