Allt och lite till...

SUPERTRÖTT så jag orkar inte slänga upp de bloggningar jag hade tänkt. Blir bara dessa rader med lite allt möjligt.

Hade Engelskaprov idag :-/ det var lite svårare än jag trott eller hehehe rättare sagt; de glosor han hade valt ut var inte de jag kunde bäst :-P grammatiken och översättningarna tror jag ska ha gått okej dock men som sagt, det var vissa av glosorna som inte satt. Nåja vi får väl se. Kanske bara blir VG.

Hade svenskalektion idag med. Fick en ny uppgift att jobba med och fick veta resultat på förra uppgiften: MVG :-) yey! Uppgiften var att följa ett parti under valrörelsen och studera debatteknik osv och sen skriva en rapport typ och diskutera omkring det. Jag blev tilldelad Vänsterpartiet.

På kvällen hade jag spanskalektion. Det börjar lossna liiite lite. Jag har tyckt att det varit lite jobbigt för att vi varit för många i klassen för min smak (trots att det bara är typ 10+) och att de flesta redan hade en del förkunskaper. men nu känns det inte lika nervöst längre. Jag har samma problem på engelskan. Skitlöjligt för jag är bra på engelska, särskilt uttalet, men jag törs lixom inte...

JA, JAG SKA fixa yoghurt-vinnare :-) har bara inte hunnit, det kommer det kommer :-)

Imorgon har jag massa skola men ska försöka hinna på kvällen. På torsdag har Elmer alla sina kontroller och läkarbesök i Borås.

Nu är mina småprinsar hos sin pappa och sover och kommer hit 05:30 imorgon så nu måste jag soooova.

Mina tankar är hos en viss histiofamilj ikväll. Lilla Joe, 18 månader gammal, har kämpat så tappert mot LCH men har de senaste 2 veckorna legat i respirator på intensivvårdsavdelningen. Hans lunga har nu kollapsat och det finns inget mer att göra för lillgubben. Läkarna har gett familjen beskedet att hoppet är ute och familjen har fått fatta det svåra beslutet att stänga av maskinerna. Snart får himlen ännu en histiohjälte tillbaka :-( Lilla Joe <3

JÄVLA SJUKDOM!!!

Kommentarer


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback