Hur går det i skolan då?

Det går inte helt åt h****** med skolan iallafall. Konstigt nog, för jag tycker aldrig att jag har tid för skolarbete eller ens att jag har utrymme rent mentalt att ta mig tid för det. Tiden går och jag bara lallar med och går på de lektioner jag hinner och sen är det inte så mycket mer.

I Engelska B hade jag världens tur den här veckan för det blev inte någon redovisning i måndags utan den tog vi i tisdags istället och då var jag ju med :-) däremot missade jag genomgången av förhandmaterialet till nationella provet. Vi har dock fått ha det hemma men jag har inte hunnit/orkat ta ut det ur väskan ens. Som tur var gjorde det inte så mycket för det gick riktigt bra på nationella provet (writing-delen alltså) idag iallafall. Men nu är väl engelska inte direkt något jag har svårt för...

I Svenska C går det också bra :-) Som sagt. Min insändare kom förresten med i Markbladet, skoj :-) hoppas man får någon respons också nu bara. Jag bytte några ord med läraren igår angående betyg och jag behöver nog inte oroa mig för att inte få MVG :-) får bara se till att jag fixar de sista grejerna i kursen med.

Förra veckan hade jag ju Naturkunskapsprov som jag trodde jag skulle få IG på men nejdå jag fick Godkänt med en liten fin marginal till och med :-D yey! Så jag ligger på ett VG i betyg där och bör helt klart ska kunna få det.

Idag fick jag veta resultatet på Excelprovet och det var alla rätt och MVG även på detta dataprov. Mitt MVG i betyg i Datakunskap känns ganska säkert. Bara lite simpel Powerpoint och så kvar att göra.

Matte B då? jaa du... där är väl det jag skulle kunna få IG i. Allt hänger på nationella provet och om jag lyckas skrapa ihop precis så det räcker till ett godkänt. Förrutom nationella så måste man göra en "mattelab" vilket avklarades igår :-) och en hemuppgift som jag snart ska ta tag i.

Spanska? Usch, jag har missat skitmycket och öppnat boken NOLL gånger hemma :-/ men jag har tid på mig att skärpa till mig eftersom vi inte får betyg förrän i vårterminens slut (100 p kurs utdragen över två terminer).

Biologin gick okej fram till det här senaste kapitlet som bara innehöll en massa svåra ord och där jag missade typ hälften av lektionerna. SKIT gick det på provet igår men jag skrev iaf provet och svarade på en del frågor :-P Men ett godkänt kan det knappast räcka till det vet jag.

Jahapps så här ser det ut med skolan, för den som var intresserad ;-)

Kommentarer
Postat av: L

du klarar dig ju ändå riktigt bra trots att du har så mycket på sidan om med elmer och så! bra jobbat :)

2010-11-25 @ 13:39:55
Postat av: Sigrid

Skönt att det går bra trots allt med Elmer!! Kan bara tipsa dig om att läsa ordentligt på biologin om du får möjlighet, för det gör det lättare sen när du börjar på SSK-utbildningen :)

2010-11-25 @ 13:41:06
URL: http://sigrida.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback