Analyze this...

Sjuk dröm men glasklar, lätt att minnas osv. Det är inte så ofta, jag brukar bara ha svaga minnen om jag ens minns vad jag drömmer men nu i natt drömde jag en film typ.

Först var jag på fest i Skene med syrrorna och det var något jippogrejs så hela byn var mer som ett tivoli/marknad. Nu snackar vi inte Skene Marten här ;-) utan lite större än så :-P Det var Skene men såg inte ut som Skene, ska tilläggas.

Det var fest i vanlig ordning med lite tjafs, intriger och mycket alkohol *s* när vi sen står ute och röker så ser vi något ljust på himlen, whut??! Vad är det där?! Säger jag till syrran. Vi bor ju så pass nära Landvetter så vi ibland ser flygplan så jag sa sen att det säkert var ett plan. "Men ska det verkligen bete sig så där???" la jag förskräckt till när planet kommer närmre och närmre och vobblar fram och tillbaka på himlen. Alla människor stannar upp och stirrar på planet (för ja, det var ett flygplan, STORT dessutom) och planet vänder plötsligt nosen neråt och störtar och landar med en explosion bara några hundra meter bakom oss, men vi kan inte se var det landade eftersom det är så mycket kullar och träd mm. ALLA gallskriker och irrar runt i panik.

Det ser ut som det kan ha landat på Assberg (där jag bor) och jag hade barnen hemma. Snart kommer en massa räddningspersonal osv, alla springer mot Assberg och på vägen hittar man planets stjärtparti. Jag tar en bild med mobilen och skickar till Aftonbladet (mouahaha så typiskt mig, konstigt att jag inte bloggade om det :-P) men sen så hamnar jag på något vänster ensam med en kille, en förbannat snygg sådan dessutom, och vi går mot Assberg och konstaterar att planet inte landat där så vi skiter i det och går hem till honom istället. Stort fint hus, perfekta killen och så har han en dotter i Elmers ålder som heter Elma (haha). Allt perfekt.

Vi tar med Elmer och Elma ner till marknaden (okej det är mitt i natten typ och mörkt, massa blinkande lampor överallt, massa foilk, tivoliaktigt, sommar och varken Skene i sig eller Assberg ser ut som i verkligheten men Assberg ligger på rätt ställe i förhållande till Skene centrum, det är det enda som stämmer, kanske jag ska lägga till för att få fram en bättre bild).

Sen är vi där nere i byn, alla pratar om planet och det är en big deal men vi bryr oss inte så mycket och är mest bara kära (öh..?) sen slarvar jag bort Elmer. Går ifrån honom någonstans och de andra också. Vad jag hittar på minns jag inte men jag vet att jag hade någon blandning av panik över att ha tappat bort Elmer samtidigt som jag inte gjorde speciellt mycket för att hitta honom heller för jag hade lixom roligare saker för mig tyckte jag. Tänkte att snygga killen säkert hade Elmer.

Asså det var så sjukt. Jag var orolig över hur Elmer hade det men valde ändå att strunta i det och göra roliga saker??? Struntadeju även i nya snygga killen, struntade i Elma (var mina andra två barn var vet jag inte).

Inte förrän på typ eftermiddagen dagen efter gick jag hem till snygga killen och frågade om han hade Elmer, det hade han och killens mamma var där och tog hand om både småttingarna. Killen var sur och inte alls speciellt intresserad länge (I wonder why?) helt galet...

Ja det här är ju bara i stora drag, jag kan inte berätta allt i detalj, svårt att beskriva en dröm i detalj och dessutom skulle den här texten inte vara barntillåten längre då hahaha. Ojdå :-)


Sen vaknade jag och undrade om det här betyder att jag är en ganska egoistisk och hemsk person egentligen? Hur kan man lämna sin bebis så där? Strunta i alla...? Jag lämnade först syrrorna, sen sket jag i vilka som drabbats av plan-kraschen, sen övergav jag världens bästa kille, en urgullig bonustös och min egen bebis...

Kommentarer
Postat av: Helena med Eskil och Simon

Fick tanken att det kanske är som med tvångstankar man kan ha kring sina barn, typ "tänk om jag skulle släppa ned ungen från balkongen eller bara strunta i honom när han skriker" osv. Att det är det undermedvetna och det man absolut INTE skulle göra i verkligheten som kommer fram?! En mkt freudiansk tolkning, I know, men där kommer ju även snyggingkillen in så... ;-)

2010-11-16 @ 10:41:12
Postat av: Helena

Jag tror att du kan analysera det som att det händer rätt mkt kring dig just nu!

2010-11-16 @ 11:41:50
URL: http://geekspeak.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Jag tycker det var en lite härlig dröm =) och jag tror inte du behöver oroa dig för att den "betyder" att du är en dålig mamma eller något sånt.



Jag tror att den har att göra med Elmers sjukdomar och att du på något sätt slutat oroa dig för blodprover och annat, att du släpper taget lite och så. för i drömmen lämnar du ju Elmer - och han fortsätter att må bra. Du släpper taget (visserligen på ett lite ansvarslöst sätt men HERREGUD, din intelligenta hjärna visste nog att den hittade på en dröm och kanske unnade dig lite kul med en karl i DRÖMMEN) och ändå klarar han sig.



Så jag tror att det här är din hjärnas "trycka-på-gilla-knappen" åt att du försöker "släppa" blodprover och undersökningar åt läkarna.



Men jag är förstås ingen expert. Det var bara så jag spontant tänkte.

2010-11-16 @ 12:35:31
URL: http://ansgarssyskon.se
Postat av: Soffan

Min spontana tanke var att det kanske är din hjärna som säger åt dig att passa på att försöka och ta hand om dig själv lite också. Ta en time-out från allt som tynger dig, och bara bry dig om dig själv en stund. Lite ego-time alltså. Kanske kan finansieras med tips-pengarna du fick från Aftonbladet för flygbilden?? ;-) s

2010-11-16 @ 14:20:16
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Haha ja de pengarna hade man inte tackat nej till ;-)

2010-11-16 @ 14:30:28
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Caroline hofer

Jag tror att drömmen betyder att du behövde en stund (i ditt undermedvetna) att bara släppa taget om elmer, om allt, för en liten stund för att du har så mycket oro och tankar konstant varje dag nu. Det är ju inget som skulle hända i verkligheten, men det ät väl också det drömmar är till för.

2010-11-17 @ 14:07:22
URL: http://carolinehofer.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback