Uppdatering om Elmer

Hur gick det nu med Elmers röda bad-fläckar?

Jo jag smörjde massor med Locobase Repair (värt att testa) och på morgonen hade det lugnat ner sig. Man kan ana en stor ljusröd varm fläck men det är allt.

Vad beror det här på? Ja, om jag det visste! Det som är mest läskigt är ju att jag skrev om det här igår, om hans hud och hans konstiga immunförsvar och celler i huden. Hans Langerhanska celler och mastceller som är helt korkade. Det är ju där någonstans man finner svaret. Hans immunsystem reagerar felaktigt helt enkelt. Jag bara önskar det fanns ett sätt att kontrollera hans celler så de slutar reagera fel.

Jag ska bada honom ikväll. Jag är skitnojig men jag måste. Förhoppningsvis händer inget alls. Herregud han har badat eller duschat varje dag hela sitt liv i princip utan att detta hänt. Händer samma sak igen så betyder det ju något. Då får läkarna fixa detta, nu! Så här kan han ju inte ha det iallafall.

Fläcken på huvudet är precis samma som igår. Nu har jag klippt honom också så idag såg även syrrorna den röda skuggan i hårbotten.

Strecket på låret har funnits där en vecka idag och ser ut som igår, händer inte mycket med den åt något håll alls. Jag fortsätter att smörja och testa men inget av det jag testar verkar göra varken från eller till. Det ser iallafall inte ont eller ilsket ut vilket är skönt. Samma sak med prickarna vid halsen, de är relativt lugna.

Han har ingen feber, bara 37,9. Just nu sover han middag (sent! blir inte skoj ikväll). Han är lite mammig och gnällig, utmärkt aptit som alltid. Magen är okej.

Vilket liv man lever...


***

Uppdatering:

Det gick ganska bra att bada faktiskt. Han var ju lite röd sen innan som var kvar från igår men det blev inte värre. Han fick en del röda fläckar i badet men det var sådana som vaknade tillsammans med lilla fläcken på axeln och mastocytomet, så som han fått massvis av gånger och nu efter badet är de försvunna och mastofläckarna sover igen i vanlig ordning. Seriöst asså - knepigaste huden!

Kommentarer
Postat av: pojkmaffia

enligt mina läkare är det inte bra att bada varje dag för huden iaf, utan 2-3 gånger i veckan räcker om man inte är smutsig hela tiden hehe



hoppas det inte blir så igen i vilket fall

2010-11-28 @ 17:19:39
URL: http://crazyminds.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nä, det stämmer, många klarar inte det. Men Alvin och Elmer badar inte på riktigt. Oftast sitter de i badkaret med kranen på utan proppen i och så tvättar jag av ansikte, rumpa och händer med antingen tvål eller olja beroende på hur lortiga de är. Det är sällan de badar "på riktigt" så att säga :-)

2010-11-28 @ 17:24:39
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Charlotte

Jag fattar att det är svinjobbigt. Jag har tyvärr inga bra trösteord men vi är många som läser det här och håller på dig och er. Hoppas hoppas att det bara blir bättre oh bättre allting nu.

2010-11-28 @ 20:49:23
URL: http://ansgarssyskon.se
Postat av: Emma

Du har inte testat honom för allergi? kan ju vara ngt sånt..

2010-11-29 @ 15:39:39


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback