I've got that bad feeling again...

Elmer fick vara en stund på dagis så jag kunde gå på en lektion. Han kom dit lagom till vilan (åt lunch hemma före) och somnade först av alla. När jag hämtade honom var han gnällig, och ännu mer prickig än i förmiddags :-/ men nu måste det väl ändå vända? Ser inte kul ut.

Kikade in i öronen och ja, jag brukar ju då inte titta i öron så jag ska inte uttala mig egentligen men jag tycker att det på båda sidor ser ut som Extern Otit ser ut på bilder faktiskt... det känns inte bra det här. ALLS. Jag är skitorolig. Håller han på bli verkligt sjuk nu?

Han har 3-4 svullna lymfkörtlar i ljumskarna också, en av dem lite större än övriga. Några små svullna körtlar bakom öronen också. Men så är han ju som sagt snorig så det är väl i sig inget konstigt.

När han kom hem efter dagis var han gnällig. Så där "hungrig-gnällig" men ville inte äta mat! Då blev jag jättenojig. Elmer hoppar ALDRIG över middagen men han ville inte ha, tog någon sked men spottade ut och fortsatte gnälla. Jag bestämde mig för att skita i Spanskan ikväll och ha honom hemma så jag och M kom överens om att han skulle stanna. Sen gick jag och tvättade av honom och så fick han välling (som han iaf åt upp) och gå och lägga sig och han somnade på typ tre sekunder och klockan var inte ens 18. Trött kille idag.

Det känns inte bra. Något är fel. Det här är verkligen inte normalt! Varför skulle ett barn som tidigare haft LCH få allt han nu har om det inte är LCH? Det måste ju vara så, snälla säg att jag har fel! Vad händer nu? Vad kommer hon säga imorgon?

Han fick den väntade kallelsen med posten idag. Till röntgen. De har lyckats klämma in honom samma dag som UL faktiskt. Jätteskönt, han gör röntgen precis efter ultraljudet men han kommer INTE vara på bra humör. Detta är vid halv elvatiden så han börjar bli trött och hungrig och så ska han inte ha ätit på några timmar pga UL. Hoppas det går bra.

Vad står på med dig Elmer, älsklingen min?


Kommentarer
Postat av: Jema

Skönt att få allt kollat och få veta! Hoppas att Elmer är piggare imorgon. Min F är också sådär vissa dagar nu på hösten, trött och gnällig som sjutton och somnar supertidigt för att nästa dag vara precis som vanligt igen.

Kram!

2010-11-09 @ 18:45:37
URL: http://jemaochlivet.blogg.se/
Postat av: Jessica

Håller tummarna att allt ska gå bra imorgon! Ni finns i mina tankar.

2010-11-09 @ 18:53:44
URL: http://www.jessa30plus.blogspot.com
Postat av: Linda

ni finns i mina tankar <3 kram

2010-11-09 @ 20:05:03
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Nina

Lider så med dig, kan inte ens föreställa mig den skräck och vanmakt du måste känna. Tänker på dig och din otroligt söta son och hoppas att allt kommer ordna sig.

2010-11-09 @ 20:05:21
Postat av: Heidi

Jag hoppas och ber om att det inte har något med LCH att göra.. att det bara är tillfälligheter. Hoppas allt vänder och han blir sitt glada pigga jag igen.

Sötaste finaste Elmer! Tänker på er!!<3<3<3

2010-11-09 @ 20:08:18
URL: http://vittsomsocker.blogspot.com
Postat av: Alfva

Stackars Elmer (och dig som måste oroa dig så gräsligt!).

Hoppas morgondagen bjuder på lite klarhet i vad det är för fel på lillkillen (även om man såklart hoppas att det inte är något fel alls)!

2010-11-09 @ 20:43:32
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Pellinell

Vill verkligen inte förminska din oro och tror som alla andra att du vet bäst - man skall lita på sin intuition. Men jag tänker igen att det mycket väl k a n vara allmän förkylning och utmattning på grund av den och nytt dagis - det är inte konstigt att ett småförkylt och snorigt barn inte vill ha mat utom välling och somnar kl 18 trots att det har sovit på vilan. Dessutom brukar prickar också komma mer om man har dålig motståndskraft på grund av förkylning... så visst kan allt vara trista tillfälligheter. Men bra att ni åker på riktig undersökning nu. Lycka till. Kram!

2010-11-09 @ 21:24:55
Postat av: Anneli

Jag tänker på er i morgon Beckah!

Även fast jag inte är insatt i Elmers sjukdomar så känner jag som du resonerar, är allt bara tillfälligheter eller är detta tecken på att sjukdomen jävlas med lillkillen?

Hoppas du får ordentliga svar! något måste ju göras nu.



2010-11-09 @ 21:29:31
Postat av: Charlotte

Åh Beckah! Hoppas verkligen att ni får reda på något POSITIVT imorgon, något som är BRA som omväxling till alla jobbiga tankar och allt du har nu.

2010-11-09 @ 22:06:28
URL: http://ansgarssyskon.se
Postat av: Sara

Hej! Jag har följt din blogg ett tag men brukar inte kommentera... Måste bara säga att jag håller tummarna för er och hoppas att allt går bra imorgon! Du har så underbart fina barn och de kan skatta sig lyckliga som har dig som mamma! Styrkekramar till dig! /Sara

2010-11-09 @ 22:22:04
URL: http://familjenfastberg.blogspot.com/
Postat av: Jessica

Har inte varit här inne på ett tag och blir riktigt ledsen och orolig för lille Elmers skull! tänker på er <3

2010-11-09 @ 22:42:34
URL: http://frujessica.agerstrom.se
Postat av: Martina

Håller tummarna för i morgon!

2010-11-09 @ 23:49:15
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Egomamma.se

Fy så jobbigt att aldrig kunna känna att det är nog ingen fara, det går över.. utan ständigt nojja och hitta fler TÄNKBARA symptom. Jag håller alla tummar för att det går bra imorgon och att ni åtminstone får ett resultat, en diagnos eller något så ni har något att utgå ifrån. Det kanske inte är bra, men det är bättre än att gissa, tro och inte veta alls.

Om inget annat så har jag lärt mig att sätta värde på mina killar sedan jag hittade hit en gång i tiden.. och att inte ta deras friskhet för given.

2010-11-10 @ 00:55:39
URL: http://egomamma.se
Postat av: Trulsa

Någonting som jag ofta funderar på är hur M reagerar på Elmers sjukdomar och symptom? Har du fått och får du något stöd och gehör från honom om Elmer??

2010-11-10 @ 12:45:13
URL: http://trulsamin.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback