Hur blir det med Elmer?

Nu har jag pratat med Elmers läkare om nästa måndag. Funderingen var ju om han skulle till barndagvården eller inte efter röntgen och ultraljud. Som jag misstänkte blir det att gå upp och ta om blodproverna. Hon behöver dock inte träffa honom igen om han fortsätter att må som nu och inte något nytt "händer" eller så, det räcker att ta proverna.

Det med blodproverna var att det fanns en del små avvikelser. Inget alarmerande eller så men några njurvärden samt sänkan (alltså inte CRP) behöver kollas om de normaliseras eller fortsätter åt fel håll så att säga. Förhoppningsvis var det bara något tillfälligt.

Cystan i örat då? Ja, hon ska prata med öronläkaren och fråga lite mer om vad det är Elmer har i örat, om det är vanligt förekommande och framförallt om man kan ta enkelt kan ta prov på cystan eller om man behöver söva Elmer för det blir ju en väldig skillnad så man måste ta ställning till om det är värt det (väga fördelar mot nackdelar). Men även här har ju blodproverna och röntgen betydelse. Allt måste ses som en helhet.

Hon var lite rädd att jag skulle bli jätteorolig över det här med blodproverna (som jag brukar bli) men faktiskt känner jag mig ganska lugn den här gången. Det har varit så många grejer med Elmer som sen visat sig vara "inget" så det känns som att det blir samma sak nu. Nästa vecka kommer värdena ha blivit bra igen, röntgen och UL kommer vara utan anmärkning och om en månad blir det hörseltest som kommer gå utmärkt! Sen kommer en lugn och trygg jul utan knasiga symptom eller konstigheter *hoppas*.







Kommentarer
Postat av: qat

Jag hoppas sååå att allt fortsätter att fungera bra. Att trots knasigheter så får Elmer fortsätta utvecklas och må toppen. Är säker på att röntgen och allt det där kommer att gå riktigt bra och att julen blir precis så fridfull som den ska vara. :)



KRAM!

2010-11-15 @ 17:42:03
URL: http://ienannandelavlivet.bloggplatsen.se
Postat av: Alexandra

JA hoppas!!! :)

2010-11-15 @ 18:19:26
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: Linda

du låter avslappnad och lugn, skönt!!

många kramar

2010-11-15 @ 19:37:37
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Ja jag HOPPAS det! Håller alla tummar för er. Vad tufft du har haft det med allt det här bergochdalbaneåkandet vad gäller Elmers symtom och annat.



Sköt om dig nu!

2010-11-15 @ 22:19:26
URL: http://ansgarssyskon.se
Postat av: Hayleys mamma

Nu när Alvin har flyttat borde du flytta in dina sängar i rummet Alvin hade tidigare då Elmer ändå sover med dig så får ni två sovrum och ett vardagsrum/lekrum. När Alvin är hos dig kan han ju sova i din säng eller att du har hans säng i ditt sovrum? Så får ni mer ett hem istället för ett kollektiv. Barn mår bra av att ha ett sovrum där man bara sover och ett större lekrum annars blir det lätt förvirring. Är inte helt ultimat att sova mitt på vardagsrumsgolvet så som du gör idag precis bredvid köket/matplatsen.

2010-11-15 @ 23:15:17
Postat av: Pia

Har inte alls följt din blogg utan snubblade bara in här... Vill bara önska dig all lycka med lille Elmer. Har en tjej i samma ålder med BWS. Vill bara säga; lita på din magkänsla och fråga hellre en gång för mkt.Du känner ditt barn bäst.

2010-11-19 @ 23:36:37


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback