*uppdaterat* Fan också

Det kunde inte bli värre!

Ringde barndagvården nu. Elmers läkare jobbar inte, inte ens J jobbar. Nä, det är clownläkaren som jobbar! Ni vet, R, som jag skrev om i våras/somras. Sämsta alternativet man kunde tänka sig. Jag litar mindre än noll på henne.

Men ja, vad ska jag göra då? Jag har inte så mycket val. Jag kan ju knappast gå till vårdcentralen för där har de aldrig ens hört talas om hans sjukdom och jag kan inte skita i det. Han har en massa prickar, gnäller, ett helt gäng svullna körtlar i ljumskarna PLUS detta nya med öronen, det med revbenen och pannan. Inatt vände och vred han sig och grät i sömnen. Det är dags nu för en tur till sjukhuset.

Sköterskan skulle be "R" ringa upp mig så fort hon blev fri så nu väntar jag på det samtalet.

Jag har Elmer hemma och Alvin är på dagis. Håll tummarna för att vi får kollat upp det här nu ordentligt.

**

Uppdaterat:

OJ "R" ringde upp och förvånade mig extremt mycket genom att vara oerhört professionell och bra.

För det första var hon lugn, ödmjuk och LYSSNADE. Eftersom hon inte kan Elmers fall så drog jag allt som varit nu lite snabbt. Hon insåg och erkände sina begränsningar och frågade om det känns okej för mig att vänta till "C" finns på plats, annars fick vi såklart komma. Jag sa att jag är jätteorolig och hon sa att hon förstår det och undrade om jag ville att hon ringer till Göteborg och rådfrågar dem om det går att avvakta.

Det ville jag såklart och hon frågade MIG vem jag ville att hon skulle prata med :-) toppen. Jag sa såklart den jag tror är bäst på LCH, "M". Sen la vi på och hon ringde Göteborg.

En stund senare ringde hon upp och hade pratat med "M" han hade läst igenom om Elmer lite snabbt och bedömt att det går att avvakta till "C" är på plats för det är bäst om hon träffar Elmer som kan honom och har något att jämföra med också. MEN får han hög feber eller liknande så ska jag såklart ringa tillbaka till Borås.

"R" gav Elmer en tid hos "C" imorgon klockan 11 och underströk återigen att jag såklart får och ska höra av mig igen om det är något.

Jag ba :-o vem är detta? Inte samma "R" som i våras iallafall. Hon har verkligen ändrat sig. Bra det.

Bra, så nu har Elmer tid imorgon förmiddag. Jag hoppas det är lugnt fram tills dess och inget ytterligare dyker upp! Börjar bli lite för mycket grejer!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Finns det ingen du kan ringa till på Drottning Silvia? Om inte annat kan du ju ringa dit och stöta på om tiden för helkroppsröntgenundersökningen, för du har väl inte fått något tid än? så kan du kolla om det finns någon att rådgöra med samtidigt. Är det Elmers läkare som är mest insatt i detta i Sverige, eller finns det någon annan? Ring denna "någon annan" isf!

Du gör rätt i att ligga på! Det är "dags" för det nu, med alla symtom som han har. Du känner Elmer bäst och du ska lita på din magkänsla. Många styrkekramar till dej! Fast jag inte känner er så tänker jag på er.

2010-11-09 @ 09:07:15
Postat av: Cecilia

Åhhh nej!!! STÅ NU PÅ DIG!!! Håller med föregående talare, finns det INGEN annan att prata med? Förstår att det är drygt att gå igenom hela händelseförloppet hela hela tiden..!

Tänker också på er fast jag inte känner er<3

2010-11-09 @ 09:17:22
Postat av: Elin

Skönt att få bli bra bemött. Hon kanske hade en dålig dag då i våras, men bra att hon hade en bra dag nu ;-)

Bra att få kolla upp det, dumt att vara orolig hela dagarna ju!

kram

2010-11-09 @ 09:36:14
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Ja, fy vad med grejer du har att ta tag i!!! Stackare! Och vad ORÄTTVIST att det bara händer mer och mer. Ja, dina killar har tur som har dig iallafall. Och skönt att läkaren skärpt till sig =) De kanske kollar ut i bloggosfären ibland för att se om de får sig någon känga...

2010-11-09 @ 09:41:17
URL: http://ansgarssyskon.se
Postat av: Foto i norr - Marie

Hejsan Beckah det var längesen jag läsate nått skrivet av dig. Jätte fin blogg du har. Vad skönt att du blev bra bemött av läkaren denna ggn det är ju deras jobb och det tycker jag att man ska kunna kräva av dom men jag vet jag har också träffat på några stycken och som gör att man funderar varför dom har dom jobb dom har?? I dag är jag mamma till AlbinAbbe som fyller 9 år och lilla Norah som fyller 4 år bägge två vårbarn och det ska bli spännande med kalas för dom igen. Kanske du kommer i håg mig från BF tiden då min sons sida var Abbe?? Ha det så gott :)

2010-11-09 @ 11:22:35
URL: http://fotoinorr.blogg.se/
Postat av: zandrama

Åh vad skönt att hon lyssnade! Håller tummarna hårt för att det inte blir värre under dagen utan att det funkar att vänta till imorgon. <3

2010-11-09 @ 11:38:40
URL: http://zandrama.wordpress.com
Postat av: Martina

vad skönt att ni fick en tid i morgon!

och så håller vi nu tummarna för att det är "något annat"!!

Kram!

2010-11-09 @ 11:40:19
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Sara

Skönt hon lyssnade nu.

2010-11-09 @ 12:08:06
URL: http://kidzmode.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ja, det kanske är så att läkarna i Borås har fått upp ögonen för din blogg,det är ju bara bra isf! Lycka till imorgon, ta hand om er resten av dagen!

2010-11-09 @ 12:14:58
Postat av: Thile

Nå har alle fattat, lille mamma, og legene sammarbeider ;) Happy for you <3 Nu går det kun en vei - fremover, så bra <3<3.

Sender masse bra energi og jeg tenker på dere imorgen!

Klem til Elmer og mamma'n hans <3<3

2010-11-09 @ 18:08:03


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback