Elmer idag och lite prat om närmsta tiden.

Idag är Elmer vild, glad och sprallig :-)

Han har nästan inga prickar alls för tillfället. Något höjd temp (37,9) har han och är väldigt lös i magen. Först stenhård, sen sov han middag och vaknade och bajsade vällinglöst. Sen åkte vi på kalas och åt tårta vilket säkert inte gjorde saken bättre för det blev en omgång till med sånt när vi kom hem.

Pannan och revbenen är samma men armarna är bättre. Nu verkar det funka med Locobase Repair så det var nog bara att huden behövde vänja sig.

Örat ser likadant ut, men han gjorde världens grej på kalaset :-) En jämngammal liten skruttunge tog sin bulle och kastade ner i sin mammas kaffemugg och jag sa "Doppa" varpå Elmer helt klockrent upprepar "Doppa!" och jag typ dog hahaha totalt oväntat, kändes overkligt faktiskt. Men skönt att det äntligen kommer ORD!

Nu är det ca en vecka till UL och röntgen. Jag är inte så orolig faktiskt, inget har visat något förrut så det känns som att det blir samma nu. Att det skulle visa något finns liksom inte, vet inte hur jag kommer reagera då. Jag är förberedd men ändå inte. Har funderat på det här med UL:et. Så knepigt det blir om han faktiskt har någon organförstoring. Betyder det att vi kan sätta diagnosen BWS då? Eller betyder det att han har LCH i det organet?? LCH i mjälte och lever kan ge organförstoring, men å andra sidan brukar det nog synas på blodproverna också då. Jag undrar också om han behöver ta nya blodprover då nästa måndag för vi ska iaf upp till Barndagvården efter röntgen och UL. Jag gissar att de kanske möjligtvis vill kolla tex sänkningsreaktionen. Jag tror den var lite förhöjd nu i veckan, får se hur det var med det, ska prata med hans läkare imorgon tror jag. Då hoppas jag också få veta hur hon vill göra med cystan i örat.

Det dumma är ju att jag inte vet om han behöver sövas för att ta bort den och då får man väga fördelar mot nackdelar. Ska han ha rör i örat som det varit prat om är det nog sövning och saken är att narkos ihop med hans andra sjukdom, Mastocytos, kan vara en dödlig kombination i värsta fall. Ingen stor risk, men risken finns, så det måste vara värt att ta den. Det är ju inte farligt om man är förberedd och kan agera fort, det som händer är alltså att det blir en extremt kraftig allergisk reaktion.

Ja, det var väl läget nu typ...


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå bra för lillkillen!!! Kramar

2010-11-14 @ 21:37:46
URL: http://whattowear.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback