Bebiiiis :-)

Efter sjukhusbesöket idag åkte vi förbi hos barnens faster Therese för att träffa nya lilla kusin Belle! Så himla liten och söt. När man tittar på foton så ser man inte riktigt hur små de faktiskt är nyfödingar! De ser mycket större ut på bild ju :-)

Lääänge sen jag höll i en sån liten bebis, flera år sen faktiskt. Jag tror att det är typ 5 år sen eller så. Jisses! För alla barn jag hållt därefter har varit större när de fötts ju. Träffat små bebisar har jag gjort men inte hållit vad jag minns? Belles storebror träffade jag när han var 3 dagar gammal och han var en riktigt liten plutt! 2,8 i födelsevikt och när jag träffade honom hade han ju tappat lite också men jag höll honom aldrig.

Livsfarligt att träffa sådana här sötisar ;-) man blir heeelt bebissjuk och får sug i bebistarmen ;-) Elmer är en rejäl klump bredvid Belle ;-) Han ville gärna klappa också ;-) men han var inte så duktig på det hahaha. Alvin var lite bättre, väldigt öm och mjuk och go mot Belle men så har han också tjaaatat om Belle ända sen samma dag hon föddes och han fick se kort och veta att han fått en kosin ;-) "MIN kosin" ;-)

Lilla söta Belle! Mörkt hår och hyfsad mängd Gaaah! Jag ÄLSKAR håriga bebisar! Hon har sin storebrors mun EXAKT och i övrigt är hon en blandning i utseendet av sin pappa och sin morfar. Mest sin morfar ;-) hihi fast söt ;-) lite kul eftersom Ellebellen är så himla lik Belles mormor (som alltså är Ellebellens farmor).

Men det coolaste på hela ungen var ju ändå FÖTTERNA my God, vilka låååånga fötter :-o Hon måste MINST ha lika långa fötter som Elmer hade när han föddes och då vägde han ändå 1,2 kg mer och var 4 cm längre. Pyttesmala men lååånga fötter har hon och dessutom toklånga tår och precis på PRICKEN likadan form och likadana tår som  både Elmer och Alvin har. Lilla Belle har alltså ärvt morbrors fötter, mina barns pappas fötter! :-D Så sjukt sött! Tyvärr blev inga av mina fotbilder speciellt bra. Det framgår inte riktigt på bilderna hur väldigt morbrorlika fötter hon har men jag lovar att det var extremt sött.

Massa snack om dessa fötter ;-) men jag blev såklart lite kär i fötterna eftersom jag är så förälskad i Alvins och Elmers fötter som är de coolaste fötterna jag vet. Jag tycker det är skithäftigt att båda mina grabbar fått varsina kopior av sin pappas fötter fast i miniatyr. M har 45:or och att se dessa 45:or exakt likadana fast i typ storlek 15 istället ÄR väldigt gulligt ;-) alla i min närhet minns nog hur förbannat mycket jag tjatade om Alvins fötter när han föddes hehehe inte ALLS besatt. Sen kom Elmer med likadana och nu har lilla kusin också join:at skaran :-) okej jag är liiite besatt. Kanske därför jag har ett sådant fotavtryck i silver från LifeStone dinglandes kring min handled nu också? ;-)

HUR SOM HELST ;-) så var Belle så jättesöt så man ville stoppa henne i fickan och ta med hem ;-) Lilla nyblivne storebror Jonathan var också sååå himla gullig. Liten och söt storebror <3 det är så jäkla jobbigt att se honom nu för det påminner om den sorgen som Alvin gav uttryck för när Elmer just fötts. Det kan vara hårt att få sitt första småsyskon. Alvin var väldigt ledsen och uppmärksamhetssökande och jag höll på bli galen emellanåt samtidigt som mitt hjärta värkte för hans skull. Ja många minns nog hur jobbigt vi hade det här hemma då i september...

Blev påmind om det idag med Jonathan <3 Lille bubben <3

Tog ju såklart en massa bilder med ;-) de flesta ligger på Facebook men jag lägger några av dem här också:





Just ja, här är presenten jag shoppade till Belle förra veckan :-) har inte velat visa upp den i bloggen förrän den var överlämnad :-)

Kommentarer
Postat av: Egomamma-en vanlig mamma med en ovanlig bakgrund

Jag som tycker att bebisar är fula när de är sådär små tyckte faktiskt att hon var väldigt söt.. HÖGT betyg för att komma från mig!



Måste ju säga att du ser vääääldigt smal ut Beckah.. gått ner eller har det råkat bli en sån vinkel bara?

(Inte min sak, men jag blev så förvånad bara.. du har sett klart kraftigare ut förut på bilderna..)



Söta kläder också. Bra val att inte visa innan det är bortgett, tycker jag. Vet inte varför, det känns bara lite sådär att visa det man ska ge bort innan man gett det för mig.. (Men jag är lite fånig med.)



NU är det natt för mig.

Bättre sent än aldrig.. eller hur?

2010-05-07 @ 01:21:37
URL: http://egomamma.se
Postat av: Anonym

Men visst får du vara besatt av fötter! Alla har vi våra förtjusningsobjekt: mina är de pyttesmå smilgroparna bebisar har vid armbågen-- t.ex Belles på första bilden! Tänk att det finns något så fulländat som dessa små armar!

Elmer smilgropar (kinderna) är inte heller oävna.

2010-05-07 @ 07:13:26
Postat av: Maria

Vilken sötnos =)

Ja de är farliga de små liven, man blir så bebis sugen så det är inte klokt =)

2010-05-07 @ 09:41:35
URL: http://o0misa0o.blogg.se/
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Som sagt en söt liten tös. :) Kläderna var snygga med. Kommer hon använda kläderna? Jag har fått för mig att mamman gillar mer neutrala, icke för förglada och flickiga kläder. :)



2010-05-07 @ 10:10:06
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Kläderna jag köpte till Belle är sådana som jag lätt hade kunnat ta på mina pojkar lika väl. Therese skulle aldrig ta på dessa på en pojk men på en tjej absolut :-) den färgglada med figurer tyckte hon om :-) Hon har inget emot färg men hon är inte som mig så att hon tar på sånt här på pojkar ;-)

2010-05-07 @ 10:18:51
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: thile

Hun er bare underbar vakker <3 Så go og varsom Alvin er mot henne <3

Fine Elmer også <3

2010-05-07 @ 10:24:12
Postat av: Johanna

Åhhhh så superduper söt hon va!

2010-05-07 @ 13:05:56
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Lena

Vilken liten sötnos! Jag har aldrig hållt i en bebis under 3,5 kg. Dom ser så sköra ut ;-)

2010-05-07 @ 20:39:28
URL: http://darlingexpress.wordpress.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback