Alvins läkarbesök

Det gick jättebra på barnmottagningen med Alvin.

Han har förvisso fortfarande kvar besvären med lös mage och ont i magen så som han haft i flera månader men jag fick välja och valde att avvakta eftersom han mår prima i övrigt. Känns onödigt att plåga honom med en massa blodprover och sådant. Men eftersom det finns Crohns så nära så erbjöd barnläkaren att vi kan börja med att ta ett bajsprov och sedan göra ett specifikt prov för Crohns om jag känner att jag vill men som sagt, han mår alldeles för bra tyckte hon så jag tycker att vi avvaktar.

Han växer växt bra på längden! Han är 96 cm lång nu jämfört med 93,5 i januari. Vikten ligger på 14,2 kg (mot 13,7 kg i januari och ca 13 kg när han var som sjukast).

Örat däremot var inte så fint än. Han hade ju öroninflammation och har vätska kvar. Det var ingen nyhet för mig eftersom  han hör väldigt illa och säger VA? heeeela tiden nu ända sen han hade ÖI. Han blev ordinerad nässpray 2 ggr/dag i en månad och 4 ggr/dag om han skulle bli förkyld och sen blir han kallad för att kolla öronen igen om ett par månader.

Ett klistermärke fick lilla duktige killen och nu är han på dagis i vanlig ordning :-)

Kommentarer
Postat av: Maria Iturra

Ja det med öronen är inte alls roligt. Har en på snart 3 år som har varit på hörseltest hos audionomen 2 gånger och då har läkaren sett i öronen att han haft vätska med. MEN eftersom han var lite förkyld under båda testerna så ska vi dit igen den 24. Men jag menar kom igen de är alltid snoriga ungarna.

Så nu väntar vi att få komma dit och låta han testas igen. Båda testerna har itne vart bra =/ Han har haft många ÖI med så de säger att de kan ha påverka.

SÅ visar de onormalt i testet igen blir de nog rör i öronen=(

hoppas Din pojk slipper det=/

2010-05-04 @ 12:26:25
URL: http://loveliveandlaugh.blogg.se/
Postat av: Linda Palm

Låter som om du beskriver min dotter! ont i magen och bajsar löst, dagligen! ser ut som koblaffor i pottan. Växer bra här också och är pigg och glad i övrigt. Kissar DÅLIGT ett par dagar/vecka (26h är rekordet för att inte kissa alls) men annars är allt som det ska och läkaren kliar sig i huvudet och vill inte att det ska vara såhär.

2010-05-04 @ 19:53:59
URL: http://eldgrisen.blogspot.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback