Vila i frid lilla jacka... och annat babbel

Då var det helg igen då :-) Inte för att man märker så värst stor skillnad när man går hemma mer än att det är färre affärer öppna och så :-P

Idag har jag varit iväg till optikern och beställt nya brills och sen var vi iväg till en barnklädesaffär för att leta jacka till Alvin men jag hittade inget jag gillade. jag vill ju ha hans UNDERBARA röd/orangerutiga från po.p som han hade men TYVÄRR så hände det en olycka i förrgår. femte gången han använde jackan så går han och stryker sig mot en vägg med primer på och jackan gick helt enkelt inte att rädda.

Visst... den var ju köpt på rea men 550 kr är ju ändå asmycket pengar. Iallafall för mig plus att den inte ens finns längre och det är den finaste jackan ever. SKITTRIST verkligen!

Någon som har tips på andra snygga och bra jackor? Gärna en skaljacka. Märket har ingen betydelse bara utseende och funktion.

Behöver ju ha jacka snarast! Efter jackletandet åkte jag hem och slängde ihop två nya storkok med bebismat. Var så gott som slut i frysen nu. Han har fortfarande inte smakat en enda sked burkmat. man kanske borde testa snart så att man vet att han KAN äta det om det behövs.

Fick hem smakprov på välling från Nestlé idag. bah ...eh...nej tack? De kunde skickat gröt istället :-P Elmer dricker inte välling och jag siktar på att han aldrig ska börja heller och Alvin har precis nyss slutat. Hans mage blev plötsligt helt kass av välling :-/

Resten av dagen vette sjutton vad jag ska göra, ingenting hehe OVANLIGT!

Just ja, jag kanske ska se "Allt för min syster" en gång till innan jag skickar tillbaka den till LoveFilm. Den var RIKTIGT RIKTIGT bra och jag kände genast att jag måste se den igen. inte ofta jag är sugen på att se en och samma film med bara ett par dagars mellanrum, fast vaddå, så gör ju småbarn hela tiden med sina favoritfilmer ;-)

Skulle haft lite godis känner jag men ORKA gå till affären :-/ M är hemma hos sig så någon bil har jag inte heller. KANSKE jag orkar stoppa Alvin i vagn och Elmer i sele och gå iväg en sväng men jag är ju så laaat. Nåja nu har jag babblat klart :-)

Ni glömmer väl inte av tävlingen?

 

SKRIIIIIIIIIIIIIIV! Ju mer ni skriver desto snabbare får vi en vinnare :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur stor reva är det på jackan? går det inte att sy fast reflexband eller reflextyg där?

2010-03-19 @ 17:01:33
Postat av: Evelina

Kolla på tradera på fix skaljackor. Finns många fina där som dessutom är nya!

2010-03-19 @ 19:03:38
Postat av: Carro

Tråkigt med jackan :-( Ja allt för min syster är riktigt bra... Blev bara lite förvånad över slutet av filmen. Jag läste boken som den bygger på för några år sen.. OBS! De som ej sett filmen titta inte här. (Boken = Anna går med på (har inget val) transplantationen/donationen och den lyckas för kate så hon blir frisk igen men Anna dör av komplikationer)

2010-03-19 @ 19:38:19
Postat av: Ansi

Molo har en softshell som är suverän, gneis är också ett superbra märke om man är ute efter kvalitet dock dyrt men tradera är ju alltid bra:-)

2010-03-19 @ 19:56:24
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Ang jackan; det är ingen reva det är fläckar av primer (ser ut som stora blåa fläckar med lim)som gått rakt in i djupet på jackan över rygg och ena ärmen.



Carro; men fy! Vilket hemskt slut men tack för tipset för nu måste jag ju läsa boken. jag som aldrig läser nu för tiden :-P

2010-03-19 @ 20:02:40
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Trollis

Åh neeeeeej, vilken himla OTUR :(

2010-03-19 @ 20:39:27
URL: http://www.thinki.se
Postat av: åsa

det är faktiskt rätt skönt med en unge som inte dricker välling! nu ammar jag forfarande men när jag jobbar kväll så funkar det med en tallrik gröt istället tills mamsen med bobisarna kommer hem ;-)

då hör man en liten röst mamma???? mamma???

mamma komma tutte :-)

2010-03-19 @ 23:27:39
Postat av: ida

Har läst boken tyckte den va jättebra! Så bra att jag knappt vågar se filmen, filmer brukar ju alltid vara sämre än böckerna är.... känns det som iaf...

2010-03-20 @ 00:37:28
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com
Postat av: Johanna

Jag råkade ta grötpulver en gång när jag skulle göra välling, det funkade. Så det borde ju funka på andra hållet också? Alltså, mindre vatten med pulvret=gröt?

Testa går ju :-D



Jag köpte skalkläder igår till min 4 åring på Stadium. Erbjudande, 499 för skaljacka och skalbyxor. Men risken är att du tycker det är tråkiga färger. Jacka fanns i rött, rosa, blått och svart. Byxorna bara i svart.

2010-03-20 @ 15:11:36
Postat av: Linda Lindström

Jag har köpt skaljacka på Lindex -FIX till dottern, tycker de var jättefina. Visserligen enfärgade, men glada färger -vi gjorde som förra året och valde den de kallar turkos (men är ju snarare knalligt blå tycker jag)

Såg dessutom idag att det fanns NYA såna utlagda på Tradera (under flick 98/104) men man kunde ändå välja alla färger och storlekar och kombinera som man ville med fleecejackorna som fanns till. (Tror du man ångrar lite att man var tidigt ute och redan köpt på Linde xshop online :) Betalade 399:- endast för skalisen, de sålde för samma pris båda jackorna!

Hur tusan nu det går till?!!



(Vill påpeka att Lindex byxor till skaljackorna är kanonbra! står mot väta, vind och smuts jättebra!)



Trevlig helg!

2010-03-20 @ 22:27:50


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback