Testar Babybjörn!

Ja, det är faktiskt så lyxigt att jag har haft den stora turen att få testa BabyBjörns senaste bärsele comfort carrier!



Men, va konstigt, tänker många nu. Jag som inte alls gillar selar av "babybjörn-typ" som jag så många gånger skrivit. Nej, helt rätt. Jag gillar inte selar där barnet sitter spik rak i ryggen med benen hängandes rakt ner så tyngdpunkten hamnar i skrevet. Jag gillar inte selar där barnet lixom "hänger" utanpå bäraren på ett onödigt tungt sätt. Jag gillar inte selar där hela tyngden är placerad på bärarens axlar osv.

Men det här är allt annat än dessa saker...

Babybjörns senaste sele är något helt annat! Det är en ERGONOMISK sele! Den heter Babybjörn Comfort carrier. Barnet har fått en bred sittyta och hamnar i rätt position - dvs grodposition! Bäraren har fått ett midjebälte bland annat.

Jag är otroligt glad över den här selen. Inte bara just det exemplar jag nu har i min ägo (och älskar) utan över huvudtaget det faktum att Babybjörn gjort en riktig sele. Jag har så innerligt önskat att de skulle göra en ergonomisk sele och nu är den här! Detta visar klart och tydligt det man brukar säga: Babybjön = bärsele och Bärsele=babybjörn.

När man säger "Babybjörn" så tänker folk "Bärsele" och säger man "Bärsele" så tänker folk "Babybjörn". Jag vet många som kallar sin bärsele för "Babybjörnen" ...även de som inte ens har en Babybjörnsele utan något helt annat märke :-D

Jag kan iof tycka att det är lite tråkigt att detta är så hårt rotat eftersom Babybjörn är så mycket mer än bara selar. Jag har alltid gillat deras produkter enormt mycket. Pottorna tex - suveräna! Jag har en pottstol av den gamla modellen från Babybjörn och den har Alvin haft och ärvt från sina kusiner Celine och Oliver.  Sen har Babybjörn sina haklappar, bestick, pallar osv. Babybjörn står för ganska mycket mer än selar faktiskt.

Jag har varit rätt så besviken över att Babybjörns selar inte hängt med i utvecklingen, jag har ratat de mer klassiska modellerna rätt kraftigt och det är inget jag tänker sitta och hymla med för det står skrivet på massvis av ställen på internet. Jag bär ergonomiskt och jag önskar att andra ska göra det också och därför säger jag precis som jag tycker i den frågan och därför har det varit så synd att "bärsele" varit synonymt med "Babybjörn" också. Tills nu! Nu känner jag tvärt om! Nu finns ju Babybjörns sele i en ergonomisk variant. Älskade gamla hederliga Babybjörn är med i matchen igen. För mig känns det enormt kul eftersom Babybjörns selar slår så himla stort i världen och i Sverige! Nu har VI en kanonsele att erbjuda världen. Nu kan världens barn åka ergonomiskt i en Babybjörn...

...och selen är verkligen BABYBJÖRN in i minsta detalj. Så genomtänkt och smart, i VARJE detalj! I varje liten plastplutt och tygstycke så har någon tänkt till och materialet är inget billigt krafs, det känner man tydligt, det är rejäla kvalitetsgrejer och det är något som känns och det är något som syns. Min första tanke när jag tog på mig selen var bara "Yes!" med ett leende.

Jaa jag vet, det låter som värsta smörerierna nu men jag lovar att det här är ÄRLIGT! Babybjörn vill absolut inte ha mig till att skriva en massa strunt utan har kort och gott bett mig att recensera selen :-) Säga helt ärligt vad jag tycker och tänker. Jag behöver inte ens skriva om det i bloggen, men det gör jag ändå såklart för jag vill gärna berätta.

Ja, det här var alltså bara ett långt babbel-inlägg, inte själva recensionen för den kommer inom kort, jag ville bara berätta att jag fått den här fina möjligheten att testa Babybjörns Comfort Carrier så om du varit nyfiken på den - HÅLL utkik efter recensionen! Jag kommer snart att skriva om den och nej, självklart är det inte BARA en massa kärlek och positivt, jag kommer att skriva ärligt, kika gärna in på recensionen om ett tag :-)


Ellebellen tuggar på den goda kanten ;-) tur det medföljer ett specialsytt frottéskydd hehe.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Me want!

2010-03-23 @ 08:46:24
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: Angelica

Den ser mycket härlig ut!! Jag har en babybjörn "gammal modell" - inte direkt någon favvo, sedan har jag en Sutemi vilken jag älskar, tycker nog att denna nya baby björn påminner mycket om den!

2010-03-23 @ 13:24:48
Postat av: Johanna - mamma till Leia

jag har denna sele och gillar den också. bara så ovant att få från en äldre modell till denna. Dessutom känns den ju lite stor till min lilla än men man kan säkert ha den längre eftersom den känns så rejäl :)

2010-03-23 @ 15:45:06
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: A

gud va fin den är jag verkligen äälskar babybjörn och selen överhuvudetaget hade den gamla modellen när lillen va liten men kunde inte ha honom några längre stunder utan mera vid disk/ matlagning städning och tvättstuga för det blev för tungt för axlarna annars.. men den där verkar perfekt och kommer införskaffas till nästa knodd :-D.. och förhoppningsvis kommer dom kuna sitta på ryggen då oxå..

2010-03-23 @ 15:48:35
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Jag blev skitsnopen när jag såg deras nya modell. Jättesnygg är den med. :)

2010-03-23 @ 21:03:47
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Linda

men åh jag blir ju inte allsavis på dig =/ vad fin den va, ser skön ut!

2010-03-23 @ 21:06:26
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Amanda

Man kan nästan se att den är bekväm. Om några månader ska jag köpa en, denna ligger högt på önskelistan.

2010-07-01 @ 13:39:35
URL: http://sv.hemapro.com/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback